Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 10 15, 10:31)
blush2.gif aš mezgiau,bet nešioti neturiu prie ko,tiesiog ne mano stilius  blush2.gif

Būtų stilius, jeigu šaltam kabinete reiktų sedėt biggrin.gif
Atsakyti
*MONAMI* o koks turi būti stilius ,kad galėtum nešioti riešines g.gif Dabar pagalvojau gal į pievas atrodau su tuom riešinėmis blush2.gif
Atsakyti
Aš dažnai einu apsirengusi juodai, todėl prie juodų golfiukų riešinės man papuošalas, dar man tinka, kai dėvimos prie megztuko plačiomis rankovėmis g.gif
Atsakyti
Ne riešinės, bet riešinių būdu numegztas dėkliukas telefonui, kuris turi visą istoriją. biggrin.gif
Mano draugė ėjo vieną gražų vakarą Palangoje gatve ir sutiko tokį varganą šunytį, kuris buvo labai toks liesas ir neturėjo šeimininko. Pasitaikė tam šuneliui susitikti su mano drauge netoli "Luizos" baro ir jis įgavo vardą LUIZITAS. Įsimylėjo jį ta mano draugė ir nupiešė jo atvaizdą, kurį paskui visą dieną dar piešė, trynė, piešė, trynė ir ant languoto popieriaus, o aš jį išmezgiau smile.gif.... O kitoje dėkliuko pusėje ramiai tupintis katinas BALTRAMIEJUS, kuris irgi yra realus veikėjas ir jį kasdien matome tupinti priešais esančiame namo lange smile.gif... Šis dėkliukas telefonui su LUIZITU IR BALTRAMIEJUM yra realių veikėjų atspindys biggrin.gif biggrin.gif. Spalvos tokios tamsios todėl, kad buvo vakaras, o LUIZITAS - juodas, BALTRAMIEJUS - baltas - tokie, kokie ir yra realybėje wink.gif wink.gif tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 15 spalio 2014 - 21:02
QUOTE(meganija @ 2014 10 15, 17:24)
*MONAMI* o koks turi būti stilius ,kad galėtum nešioti riešines  g.gif  Dabar pagalvojau gal į pievas atrodau su tuom riešinėmis  blush2.gif

net nežinau,bet mano apsirengimas - džinsai,megztukai,striukės,man jos nesipaišo,o gal reik priprasti g.gif ,bet megztukai ir striukės normaliai dengia riešus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 10 16, 08:08)
net nežinau,bet mano apsirengimas - džinsai,megztukai,striukės,man jos nesipaišo,o gal reik priprasti  g.gif ,bet megztukai ir striukės normaliai dengia riešus  blush2.gif

tokiu atveju tinka riesines per pirsta wink.gif.... Ypac patogu vairuojant masina - neslysta kaip su paprastom pirstinem smile.gif
Atsakyti
Aš nešioju prie visko, net prie plonų palaidinių ax.gif .
Esu kūda ilgarankė, rankovės būna trumpokos, tai riešinės idealiai pataiso reikalą. Be to riešas plonas, tai jį pastorina biggrin.gif .
Tik spalvas prie rūbo taikau ,kad būtų į temą .
O dar - labai gražu, šilta beigi sveika 4u.gif
Atsakyti
Juodos su įvairiaspalviais karoliukais
user posted image
Atsakyti
Dar vienos žvaigždutės smile.gif. kažkaip populiarios jos pasidarė ir smagu, kad vis kitokių spalvų tenka megzti, tai kitos spalvos ir vis kitaip atrodo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 20 spalio 2014 - 18:38
Superines tos zvaigzdutes, villyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
merginos, labai grazu 4u.gif
kadgi numezgiau, tai pasirodau ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
*Radvileee villyte mama-gita wub.gif oi Jūs tai grožius kuriat,labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti