Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

oi ,kokie katinėliai thumbup.gif

ir aš savo paskutines pafotosesinau 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
mama-gita, dailios 4u.gif Kokiais siūlais megztos?
Atsakyti
4u.gif
kaip čia neapsimeluot biggrin.gif , antros storokos Fina DK vilna, o pirmos iš plonos pusvilnės dvigubos, 100gr/800m, neturiu po ranka popieriuko
Atsakyti
[quote=mama-gita,2014 10 10, 11:01]
oi ,kokie katinėliai thumbup.gif

ir aš savo paskutines pafotosesinau 4u.gif
Gražu labai wub.gif O bordo riešinių kokie karoliukai t.y spalvos numeriukas.Niekaip nerandu tokių su pereinama spalvyte ax.gif
Atsakyti
nežinau blink.gif ,aš kažkaip mėgstu tuos, tinka prie daug spalvų siūlų smile.gif . Preciosa, perku turguj , yra 91090 - tai gal čia ir yra tas
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 10 10, 18:15)
nežinau  blink.gif ,aš kažkaip mėgstu tuos, tinka prie daug spalvų siūlų  smile.gif . Preciosa, perku turguj , yra 91090 - tai gal čia ir yra tas

Va būtent,kad dera prie daugumos spalvų.Niu reiks ieškotis pagal ta numeriuką unsure.gif
Atsakyti
Na va,mano pirmosios riesines blush2.gif Ruosiausi jas megzti kokius du metus doh.gif labai bijojau,kad nesugebesiu,nesuprasiu schemu ir t.t ax.gif Patiko,kablys nugaroj thumbup.gif
Karoliukai sugule sonu,turbut todel,kad mezgiau kryzminem gerosiomis akimis.Karoliukus panaudojau nekokybiskus kitokiu neturejau blush2.gif
user posted image

O cia antrosios,megztos blogosiomis akimis.Jau su gerais karoliukais.
user posted image
Atsakyti
nugis labai dailiai pavyko thumbup.gif

del kablio sutinku biggrin.gif - noris bandyt visokias spalvas, rastus ir t.t.
Atsakyti
Meganija, manau, kad nuostabiai dailios ir kruopščios tavo pirmosios.

O aš vakar begalvodama apie veltinius karolius, kurie man jau atgyveno pagalvojau gal jau ir riešinių banga praeina, ką ?

Gal pardavinėjančios labiau žinot g.gif ar matot dar nešiojančių ar per šiltas ruduo dar ?

Baisiai bijau, kad nebegalėsiu šiuo būdu nervų ramint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žoržett: 14 spalio 2014 - 20:34
Ačiū mergytes 4u.gif
Na nežinau g.gif kaip su ta banga, bet aš jei tiesą pasakius mačiau tik vieną moterį su riešinėmis ir tai tik prieš kokias dvi savaites ir visą laiką galvodavau, negi niekas nenešioja riešinių. Mano aplinkoj kai kurie žmonės net nežino kas čia per "rūbas" biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2014 10 15, 09:02)
Ačiū mergytes  4u.gif
Na nežinau  g.gif kaip su ta banga, bet aš jei tiesą pasakius mačiau tik vieną moterį su riešinėmis ir tai tik prieš kokias dvi savaites ir visą laiką galvodavau, negi niekas nenešioja riešinių. Mano aplinkoj kai kurie žmonės net nežino kas čia per "rūbas"  biggrin.gif

blush2.gif aš mezgiau,bet nešioti neturiu prie ko,tiesiog ne mano stilius blush2.gif
Atsakyti