oi ,kokie katinėliai
ir aš savo paskutines pafotosesinau
mama-gita, dailios Kokiais siūlais megztos?
kaip čia neapsimeluot , antros storokos Fina DK vilna, o pirmos iš plonos pusvilnės dvigubos, 100gr/800m, neturiu po ranka popieriuko
[quote=mama-gita,2014 10 10, 11:01]
oi ,kokie katinėliai
Gražu labai O bordo riešinių kokie karoliukai t.y spalvos numeriukas.Niekaip nerandu tokių su pereinama spalvyte
oi ,kokie katinėliai
Gražu labai O bordo riešinių kokie karoliukai t.y spalvos numeriukas.Niekaip nerandu tokių su pereinama spalvyte
nežinau ,aš kažkaip mėgstu tuos, tinka prie daug spalvų siūlų . Preciosa, perku turguj , yra 91090 - tai gal čia ir yra tas
QUOTE(mama-gita @ 2014 10 10, 18:15)
nežinau ,aš kažkaip mėgstu tuos, tinka prie daug spalvų siūlų . Preciosa, perku turguj , yra 91090 - tai gal čia ir yra tas
Va būtent,kad dera prie daugumos spalvų.Niu reiks ieškotis pagal ta numeriuką
Na va,mano pirmosios riesines Ruosiausi jas megzti kokius du metus labai bijojau,kad nesugebesiu,nesuprasiu schemu ir t.t Patiko,kablys nugaroj
Karoliukai sugule sonu,turbut todel,kad mezgiau kryzminem gerosiomis akimis.Karoliukus panaudojau nekokybiskus kitokiu neturejau
O cia antrosios,megztos blogosiomis akimis.Jau su gerais karoliukais.
Karoliukai sugule sonu,turbut todel,kad mezgiau kryzminem gerosiomis akimis.Karoliukus panaudojau nekokybiskus kitokiu neturejau
O cia antrosios,megztos blogosiomis akimis.Jau su gerais karoliukais.
nugis labai dailiai pavyko
del kablio sutinku - noris bandyt visokias spalvas, rastus ir t.t.
del kablio sutinku - noris bandyt visokias spalvas, rastus ir t.t.
Meganija, manau, kad nuostabiai dailios ir kruopščios tavo pirmosios.
O aš vakar begalvodama apie veltinius karolius, kurie man jau atgyveno pagalvojau gal jau ir riešinių banga praeina, ką ?
Gal pardavinėjančios labiau žinot ar matot dar nešiojančių ar per šiltas ruduo dar ?
Baisiai bijau, kad nebegalėsiu šiuo būdu nervų ramint
O aš vakar begalvodama apie veltinius karolius, kurie man jau atgyveno pagalvojau gal jau ir riešinių banga praeina, ką ?
Gal pardavinėjančios labiau žinot ar matot dar nešiojančių ar per šiltas ruduo dar ?
Baisiai bijau, kad nebegalėsiu šiuo būdu nervų ramint
Ačiū mergytes
Na nežinau kaip su ta banga, bet aš jei tiesą pasakius mačiau tik vieną moterį su riešinėmis ir tai tik prieš kokias dvi savaites ir visą laiką galvodavau, negi niekas nenešioja riešinių. Mano aplinkoj kai kurie žmonės net nežino kas čia per "rūbas"
Na nežinau kaip su ta banga, bet aš jei tiesą pasakius mačiau tik vieną moterį su riešinėmis ir tai tik prieš kokias dvi savaites ir visą laiką galvodavau, negi niekas nenešioja riešinių. Mano aplinkoj kai kurie žmonės net nežino kas čia per "rūbas"
QUOTE(meganija @ 2014 10 15, 09:02)
Ačiū mergytes
aš mezgiau,bet nešioti neturiu prie ko,tiesiog ne mano stilius