Grožis slypi paprastume. Man jos tokios mielos
Dar vienos žvaigždėtosios, tik pilkos su mėlynom ir baltom žvaigždėm
aš vat kažkaip pagalvojau - ar užteks kokį šimtą riešinių nunarpliot,kad pasiekt [/B]villyte atlikomo dailumą
Laba diena merginos, nuostabus Jusu darbai!
Norejau pasiteirauti, o kiek mazdaug gramu biserio karoliuku reikia veinai porai riesiniu ? Dekoju uz atsakyma
Norejau pasiteirauti, o kiek mazdaug gramu biserio karoliuku reikia veinai porai riesiniu ? Dekoju uz atsakyma
QUOTE(katanelis @ 2014 10 05, 19:35)
Jūsų mamytė - menininkių menininkė . Nu labai gražu, ir atlikimas, ir spalvos, ir raštų įvairovė ir gausa, ir išradingumas.... Nemačius dar, kad taip riešines kas megztų.... Tikrai labai gražu, nuoširdžiai Perduokite jai didžiausius pagyrimus ir linkėjimus
Papildyta:
QUOTE(Patri* @ 2014 10 05, 17:36)
Laba diena merginos, nuostabus Jusu darbai!
Tai priklauso nuo rašto. Ir ne gramais karoliukai riešinėms naudojami, o vnt. taškelis rašto - vienas karoliukas. Pakelį jei turite naują, tai manau, kad turėtų atlenktais galais užtekti, jei nemegsite pilno pilno rašto, o tik raštų motyvus. Mano vienai žvaigždėtajai prireikė apie 1720 su viršum karoliukų (nepamenu tiksliai kiek, nes niekada neskaičiuoju, bet vat šias buvau suskaičiavus dėl įdomumo, tai apytiksliai pamenu, kad tiek buvo). Kai susivėriau ant siūlo - atrodė labai daug ir sudėtinga juos mezgant prastuminėti, tai turbūt čia daug vadinasi, o jei ne toks pilnas raštas, tai tada mažiau reikia
QUOTE(villyte @ 2014 10 05, 20:23)
Jūsų mamytė - menininkių menininkė . Nu labai gražu, ir atlikimas, ir spalvos, ir raštų įvairovė ir gausa, ir išradingumas.... Nemačius dar, kad taip riešines kas megztų.... Tikrai labai gražu, nuoširdžiai Perduokite jai didžiausius pagyrimus ir linkėjimus
Ačiū Jum už tokius gražius ir nuoširdžius žodžius, visad jai perduodu pagyras jos darbams, nes tai kaip vaistai jos idėjoms aš kai pas ją nuvažiuoju tai pirmas klausimas: ,,ką naujo numezgei" o karoliukų ,,dėžutės" neatkeliu nuo žemės
Villyte, sėkmės ir Jūsų nepaprastuose kūriniuose
Nepaprasto grožio darbai
Dėkoju VILLYTE
Pasakiško grožio riešinės Tikri meno kūriniai
Pasaka, kaip grazu. O kai zinai kiek darbelio, kol suveri karoliukus, kol tokiais plonais siuliukais kiekviena aki su karoliukais ismezgi, o dar negana to dailiai susiuti reikia. Auksines rankeles, ne kitaip.
Labai dėkojam visom už pagyras
Mano darbai