Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos vestuvės

Sveikos, kokias čia vestuves jūs skaitote kukliomis pagal biudžetą? smile.gif Mes kuklių norėjome, bet žiūriu su viskuo gausis jau 6000-7000 Lt doh.gif O tik sau praktiškai darome, jokio baliaus, pasėdėsime 10 žmonių kavinėje kokias 2 val. ir viskas, vėliau su jaunuoju tiesiog eisim namo arba kur kitur ir darysim viską kas šauna į galvą, bus tik mūsų šventė. Na tik tiek kad sau vestuvių rytą pramogų prisigalvojome, iš pat ryto neįprastą fotosesiją (bandom gauti angarą kur remontuoja didelius lėktuvus), kadangi tai kitam mieste bus tai automatiškai ir viešbutis prisideda. Vestuvinę aprangą kad ir gan paprastą planavome, kad po to apart suknelės viską naudoti gyvenime (jaunikis su džinsais, aš su paprastu paltu, kasdieniniais batais ir šaliku - aišku viskas naujai pirkta, dėl to ir ta kaina auga). Žiedus irgi iš paprastų metalų darėme (ne taupymo sumetimais, norėjome kažko įdomesnio, nes auksas jau pabodęs), bet žiūriu vistiek dvigubai viršijame mano išsvajotąją sumą ir pagal ją jau nebe kukliai gaunas nors jokių vaišių nebus, alkoholio, pakvietimų, dovanų ir visokių kitokių nereikalingų dalykų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JayJay: 06 lapkričio 2014 - 09:56
mes irgi su savuoju norėjome didelės šventės,tiksliau manasis labai norėjo bet kai pradėjome viską skaičiuoti, tai baisu pasidarė. O kaip tik šiuo metu įsirenginėjame būstą, tai taip pat nusprendėme daryti kuklias vestuves. tai vestuvės bus tokios, apie kokias aš visada svajojau, nes pati jau esu dalyvavusi 10 vestuvių, tai kaip ir nebenoriu tų didelių galingų vestuvių.
taiga vestuvės bus tokios: gražūs rūbai, aš siūsiuos suknelę pas siuvėją, fotografą taip pat išsirinkome, nes prisiminimui norime gražių nuotraukų, na ir ką, susituoksime bažnyčioje, po to su šeima ir liudininkais pavakarieniausim ir kitą dieną į kelionęęę wink.gif vat ir visa šventė. man asmeniškai vestuvėse svarbiausia prisiekti amžiną meilę bažnyčioje, gražiai atrodyti ir turėti atsiminimui gražių nuotraukų. Bet ir tai viską susumavus gausis nemažai smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite kokių patarimų, kur gražiai su 15 žmonių kompanija galim abūtų pavakarieniauti po bažnyčios. kad nebūtų labia daug pašalinių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inguuutee: 17 lapkričio 2014 - 23:39
QUOTE(Inguuutee @ 2014 11 18, 00:37)
Gal kas turite kokių patarimų, kur gražiai su 15 žmonių kompanija galim abūtų pavakarieniauti po bažnyčios. kad nebūtų labia daug pašalinių smile.gif

Mes sventem Trakuose, kavineje Salos. Is anksto galima rezervuotis, zmoniu nebus. Labai jauku, skanu ir super tinka!!!
Atsakyti
QUOTE(JayJay @ 2014 11 06, 09:52)
Sveikos, kokias čia vestuves jūs skaitote kukliomis pagal biudžetą? smile.gif Mes kuklių norėjome, bet žiūriu su viskuo gausis jau 6000-7000 Lt  doh.gif O tik sau praktiškai darome, jokio baliaus, pasėdėsime 10 žmonių kavinėje kokias 2 val. ir viskas, vėliau su jaunuoju tiesiog eisim namo arba kur kitur ir darysim viską kas šauna į galvą, bus tik mūsų šventė. Na tik tiek kad sau vestuvių rytą pramogų prisigalvojome, iš pat ryto neįprastą fotosesiją (bandom gauti angarą kur remontuoja didelius lėktuvus), kadangi tai kitam mieste bus tai automatiškai ir viešbutis prisideda. Vestuvinę aprangą kad ir gan paprastą planavome, kad po to apart suknelės viską naudoti gyvenime (jaunikis su džinsais, aš su paprastu paltu, kasdieniniais batais ir šaliku - aišku viskas naujai pirkta, dėl to ir ta kaina auga). Žiedus irgi iš paprastų metalų darėme (ne taupymo sumetimais, norėjome kažko įdomesnio, nes auksas jau pabodęs), bet žiūriu vistiek dvigubai viršijame mano išsvajotąją  sumą ir pagal ją jau nebe kukliai gaunas  nors jokių vaišių nebus, alkoholio, pakvietimų, dovanų ir visokių kitokių nereikalingų dalykų doh.gif

musu kainavo 3 000 smile.gif 15 sveciu, gavosi puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Planuojam ir mes nedideles vestuves su artimiausiom giminėm ~20 žmonių. Tuoksimės greičiausiai tik zakse, paskui norėtume fotosesijos ir vakarienės iki max 24-1val. kokiame jaukiame restorane. Gal kas esat šiaulietės, ir žinot, kur kokį restoranėlį? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos:) kaip nuostabu, kad radau sia temute...su mb nusipirkome namuka ir gyvename jau kelios savaites...aisku namukas uz jo pinigeliu didziaja dali, nes musu santaupos tik lasas juroje..bet tema ne apie tai lotuliukas.gif taigi kadangi db visko reik (gyvenom 2 kambariu bute) tai ir islaidu kas menesi nuolat atsiranda..svarstom kaip daryti su vestuvem...kitamet rugpjuti/rugseji galetume pasitaupe pabandyti susituokti, arba taupyti dar pusantru metu baliui gimines...Taciau dideles puotos nenorime patys...
As viska isivaizduoju taip: metrikacija, fotosesija ir vakariene sodyboje/kavineje (nzn kaip daryt del muzikanto), nakvyniu neplanuojame..dairomes Kaune ir netoli jo..Taigi begu skaityti temutes ir tikiuosi susiplanuosim visos grazias ir jaukias, nors ir kuklias vestuves drinks_cheers.gif

Dar idomu ar naudojates skaiciuoklemis?kaip viska susirasyt, kad kazko nepraleist?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ofiso mergaite: 03 gruodžio 2014 - 15:36
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 12 03, 15:33)
Sveikos:) kaip nuostabu, kad radau sia temute...su mb nusipirkome namuka ir gyvename jau kelios savaites...aisku namukas uz jo pinigeliu didziaja dali, nes musu santaupos tik lasas juroje..bet tema ne apie tai  lotuliukas.gif 

aisku, kad tema ne apie tai, bet jei jau apie tai uzsiminet... ar tas namukas abieju judvieju vardu ar tik jo?
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 04, 11:19)
aisku, kad tema ne apie tai, bet jei jau apie tai uzsiminet... ar tas namukas abieju judvieju vardu ar tik jo?

registre tik jo...kadangi pas ji soc. padetis geresne tai planuojame daryti priesvedybine sutarti..nes ir man reik garantiju, kad nelikciau be nieko kai ta nama kuopiu ir visa laika atiduodu..o paskolos suma kas menesi is saskaitos pervedu i jo, kad neduok Dieve kokios nesamones atgauciau kazkokia dali, nes viska leidziame ir perkame is bendro seimos vokelio..
Atsakyti
Sveikutės,

Su saviškiu planuojame mažas vestuves tik su artimiausiomis giminėmis, gal iki 10 žmonių. Gal dar kas planuojate mažas vestuves ir galėtųmėt pasidalinti idėjomis kaip įdomiau praleisti šią dieną. Nors ir mažytės, bet vis tiek norisi įsimintos dienos. Kaip atrodys/atrodė jūsų diena? Bažnyčia, vakarienė ir viskas?... Kuo užsiimti per vakarienę, kai nebus vedėjų, porų, piršlių ir panašiai? Kažkokių žaidimų patiems pravesti? Bet kokios idėjos laukiamos... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos būsimos nuotakos wink.gif mes tai ilgai galvojome svarstėme kaip čia tas vestuves iškelti, bet biudžetas mūsų labia kuklus. tai nusprendėme, kad ir šventė bus kukli.

Susituoksime bažnyčioje, aš siųsiuos suknelę, nes labai noriu tą dieną būti pati gražiausia. pasifotografuosime ir vakare bus kukli maža vakarienė su tėvais ir liudininkais. O kitą dieną užsakysime pirtį ir padarysim paprastą baliuką su draugais. be balinių suknelių, be kostiumių, tiesiog laisvai pasipirtinsim, pasilinksminsim ir bus manau labia gerai.

Aišku būtume norėję didesnės šventės, bet įsigijome naują būstą, tai nerealu per tuos pačius metus ir namus įsikurti ir didelę šventę iškelti. taigi apsitojome tie tokia mažute. man asmeniškai svarbiausia, kad bus bažnyčia, svajonių suknelė, svajonių jaunikis, fotosesija ir patys artimiausi šalia wink.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inguuutee: 23 sausio 2015 - 10:16
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 11 19, 21:54)
musu kainavo 3 000 smile.gif  15 sveciu, gavosi puikiai  thumbup.gif

Ar galėtumėte pasidalinti, kaip šventėte smile.gif? Skaičiau senesnę temą, bet taip ir neradau smile.gif
Atsakyti