Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos vestuvės

As jau pasimeciau labai,gaila nera kokio laivo pas mane mieste,o tai issinuomavai ir gerai,o dbr galva sukt reikia smile.gif o man sunkiau nes vyro artimieji tylus zmones ir kazi ar muzikantas isjudintu tad ir nzn ka daryt,galetumem su visais pavazinet, bet tada nei vestuvinio torto nk nebutu sad.gif jau nebenoriu zenybu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tik galvos skausmas
Atsakyti
buciau Kaune, issinuomuotume Linksmaji troleibusa biggrin.gif deja, Vilniuje to nera..
Atsakyti
QUOTE(Miškauogė @ 2014 06 19, 08:51)
Dar norėjau paklausti ar vakarienės metu organizavot kokiu žaidimus? kažkokią veiklą? smile.gif Ir kaip užbaigėte vakarą? Ar darėte kokią kulminaciją? smile.gif ačiū  4u.gif

Neorganizavom nieko, tiesiog visa vakara vaisinomes, plepejom, dalyviai patys save palinksmino t.y. sokiu ir dainu buvo, pati vakara uzbaigeme gana ramiai - paprasciausiu issiskirstymu smile.gif

Vaida dirba savo salone wondertime, kuris yra senamiestyje - Totoriu g.
Atsakyti
Sveikos, ar vestuvese dalyvaujant ~30zmoniu, skaitosi kuklios vestuves? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2014 07 21, 11:40)
Sveikos, ar vestuvese dalyvaujant ~30zmoniu, skaitosi kuklios vestuves? smile.gif

Aš žiūriu iš mūsų pozicijos ir svečių, tai 30 žmonių - visai nekuklios laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 07 21, 10:28)
Aš žiūriu iš mūsų pozicijos ir svečių, tai 30 žmonių - visai nekuklios laugh.gif

doh.gif visaip deliojam, norisi jaukios sventes, kvieciame tik paciu pacius. Ir va, kad nori... visi 30zm susidaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2014 07 21, 12:30)
doh.gif  visaip deliojam, norisi jaukios sventes, kvieciame tik paciu pacius. Ir va, kad nori... visi 30zm susidaro  doh.gif

Nu tada tikrai nekuklios smile.gif Nebent darytumėte furšetą smile.gif
Atsakyti
Mano kriksto mama turi kaimo sodyba bigsmile.gif kelis tukstancius bus galima skirti kazkam kitam rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jungiuosi ir as i jusu bureli. Uzvakar mano draugas man pasipirso po 4.5 metu draugystes wub.gif Kolkas data neaiski, mes gyvenam uzsieny, grysim i LT mazdaug po triju menesiu iki tol issiaiskinsim data. Zinom tik tiek jog vestuves bus tikrai nedidukes +-15 zmoniu, patys artimiausi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinaitė @ 2014 08 20, 09:19)
Sveikos  4u.gif  Jungiuosi ir as i jusu bureli. Uzvakar mano draugas man pasipirso po 4.5 metu draugystes  wub.gif  Kolkas data neaiski, mes gyvenam uzsieny, grysim i LT mazdaug po triju menesiu iki tol issiaiskinsim data. Zinom tik tiek jog vestuves bus tikrai nedidukes +-15 zmoniu, patys artimiausi.  smile.gif

Sveikinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinaitė @ 2014 08 20, 09:19)
Sveikos  4u.gif  Jungiuosi ir as i jusu bureli. Uzvakar mano draugas man pasipirso po 4.5 metu draugystes  wub.gif  Kolkas data neaiski, mes gyvenam uzsieny, grysim i LT mazdaug po triju menesiu iki tol issiaiskinsim data. Zinom tik tiek jog vestuves bus tikrai nedidukes +-15 zmoniu, patys artimiausi.  smile.gif

Sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Miškauogė @ 2014 07 21, 13:39)
Nu tada tikrai nekuklios smile.gif Nebent darytumėte furšetą smile.gif

Pas mus taip pat bus apie 30 zmoniu. Planuojame furseta. Norime, kad nebutu uzstales, o visi galetu bendrauti, vaisintis. Del karsto patiekalo taip pat galvojame - galbut reiketu. Taciau tokiu atveju bus apvalus keli staliukai, prie kuriu sveciai gales susesti suvalgyti karstus, pailseti. O visa kita - uzkandziai ir vynas ant kito stalo smile.gif
Atsakyti
Tai kaip čia atrodys? Vieni valgys karštus, o kiti aplink vaikščios ir seiles varvins?
Atsakyti