As jau pasimeciau labai,gaila nera kokio laivo pas mane mieste,o tai issinuomavai ir gerai,o dbr galva sukt reikia o man sunkiau nes vyro artimieji tylus zmones ir kazi ar muzikantas isjudintu tad ir nzn ka daryt,galetumem su visais pavazinet, bet tada nei vestuvinio torto nk nebutu jau nebenoriu zenybu tik galvos skausmas
QUOTE(Miškauogė @ 2014 06 19, 08:51)
Dar norėjau paklausti ar vakarienės metu organizavot kokiu žaidimus? kažkokią veiklą? Ir kaip užbaigėte vakarą? Ar darėte kokią kulminaciją? ačiū
Neorganizavom nieko, tiesiog visa vakara vaisinomes, plepejom, dalyviai patys save palinksmino t.y. sokiu ir dainu buvo, pati vakara uzbaigeme gana ramiai - paprasciausiu issiskirstymu
Vaida dirba savo salone wondertime, kuris yra senamiestyje - Totoriu g.
Sveikos, ar vestuvese dalyvaujant ~30zmoniu, skaitosi kuklios vestuves?
QUOTE(Dolyte @ 2014 07 21, 11:40)
Sveikos, ar vestuvese dalyvaujant ~30zmoniu, skaitosi kuklios vestuves?
Aš žiūriu iš mūsų pozicijos ir svečių, tai 30 žmonių - visai nekuklios
QUOTE(gaily @ 2014 07 21, 10:28)
Aš žiūriu iš mūsų pozicijos ir svečių, tai 30 žmonių - visai nekuklios
visaip deliojam, norisi jaukios sventes, kvieciame tik paciu pacius. Ir va, kad nori... visi 30zm susidaro
QUOTE(Dolyte @ 2014 07 21, 12:30)
visaip deliojam, norisi jaukios sventes, kvieciame tik paciu pacius. Ir va, kad nori... visi 30zm susidaro
Nu tada tikrai nekuklios Nebent darytumėte furšetą
Mano kriksto mama turi kaimo sodyba kelis tukstancius bus galima skirti kazkam kitam
QUOTE(Kristinaitė @ 2014 08 20, 09:19)
Sveikos Jungiuosi ir as i jusu bureli. Uzvakar mano draugas man pasipirso po 4.5 metu draugystes Kolkas data neaiski, mes gyvenam uzsieny, grysim i LT mazdaug po triju menesiu iki tol issiaiskinsim data. Zinom tik tiek jog vestuves bus tikrai nedidukes +-15 zmoniu, patys artimiausi.
Sveikinu
QUOTE(Kristinaitė @ 2014 08 20, 09:19)
Sveikos Jungiuosi ir as i jusu bureli. Uzvakar mano draugas man pasipirso po 4.5 metu draugystes Kolkas data neaiski, mes gyvenam uzsieny, grysim i LT mazdaug po triju menesiu iki tol issiaiskinsim data. Zinom tik tiek jog vestuves bus tikrai nedidukes +-15 zmoniu, patys artimiausi.
Sveikinimai
Papildyta:
QUOTE(Miškauogė @ 2014 07 21, 13:39)
Nu tada tikrai nekuklios Nebent darytumėte furšetą
Pas mus taip pat bus apie 30 zmoniu. Planuojame furseta. Norime, kad nebutu uzstales, o visi galetu bendrauti, vaisintis. Del karsto patiekalo taip pat galvojame - galbut reiketu. Taciau tokiu atveju bus apvalus keli staliukai, prie kuriu sveciai gales susesti suvalgyti karstus, pailseti. O visa kita - uzkandziai ir vynas ant kito stalo
Tai kaip čia atrodys? Vieni valgys karštus, o kiti aplink vaikščios ir seiles varvins?