Sveikos, mūsų buvo mažos vienos dienos vestuvės : ) ne viskas pagal planą, nes vėlavom dėl sugedusios mašinos, bet visi plano aspektai buvo įvykdyti : ) Kadangi ceremonija bažnyčioj buvo po pietų, tai visi svečiai (kvietėm tik pačius artimiausius gimines ir kelis draugus (apie 25 žmonės) lėkėm pasiplaukioti į Birštoną su laiveliu po Nemuną. Mūsų vestuvių dieną kaip tik vyko oro balionų čempionatas, tai jau iš anksto sugalvojau planą po pasiplaukiojimo išskristi oro balionu ir puokštę išmesti pakilus ir taip simboliškai išskristi į naują gyvenimą.
Tiesa, laivelyje ir vyko visas pasisėdėjimas, pavalgymas, pasibuvimas. Tai buvo mūsų dovana svečiams, bet gavom staigmeną iš mano brolio - į laivelį jis pakvietė afrikietiškų būgnų entuziastus, tai VISI svečiai ir mes buvome užsiėmę ritmų mokymųsi : ) Vestuvinė programa pas juos ten buvo, tai tikrai man gera staigmena gavosi. vienintelis minusas, kad begrojant būgnais nematėm gamtos grožio, nes labai įtraukė! : ) na, bet pasigrožėjom grįžtant. Skrydis oro balionu labai pasisekė, nes kaip sakė pilotė, skridom kur kas ilgiau, nei standartiniai skrydžiai
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
žodžiu, mažos, trumpos, bet man ypatingai mielos vestuvės gavosi. o buvom be galo gražūs ir laimingi. Kiek galvojau, kad nemėgstu vestuvių, tiek po šių viskas apvirto aukštyn kojom ir tikrai, kad tai buvo viena laimingiausių dienų mano gyvenime : )