Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Ladina @ 2014 04 14, 09:44)
Laba smile.gif

Bandomasis,kad man tavo pilvas pats gražiausias (čia lyginu fotkes prieš operacijas) biggrin.gif 

Operuotis tai geriau vėsesniu oru,nes tie korsetai ir pleistrai ganėtinai nemalonus reikalas,šunti. Iš po drabužių ypatingai nesimato,nebent tos petnešėlės,nes prieky susisega tarp papų.
Dar naujokėms- pasirodo korseto negalima skalbti mašina doh.gif  Aš dėdavau į skalbinių maišely ir skalbiau. Tas pilvo korsetas kažkaip dar atlaikė,o va dabar kur ant krūtinės,tai tragedija doh.gif O dar mėnesį nešiot g.gif

bet turint toki pilva neatsisakys operuoti g.gif
as labai daug proceduru lankiau, kad ji "pagrazinti" skaidziau riebalus, vakumavau, limfodrenazas, iviniojimai ir t.t. zodziu kojos ir uzpakaliukas jau tikrai puse velnio, bet pilvas niekam nepasiduoda, nes ir odos perteklius didelis, riebalu sake praktiskai nebeliko unsure.gif presas irgi jau darosi, bet apacioj niekaip doh.gif nes issiskyre tie raumenys ir nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Sveikos.

O pagal ką nustatoma operacijos kaina? Pavyzdžiui, tos pačios klinikos tinklapyje skelbiama, kad nuo 4500 iki 8000. Dvigubai. Tai kokia ta tikroji kaina?

Aš jau dešimt metų tai operacijai ruošiuosi. Dabar dar ir akių vokai nukaro doh.gif Bet vis reikiamos pinigų sumos nesukrapštau, todėl kaina man labai svarbus rodiklis
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 04 14, 10:30)
bet turint toki pilva neatsisakys operuoti  g.gif
as labai daug proceduru lankiau, kad ji "pagrazinti" skaidziau riebalus, vakumavau, limfodrenazas, iviniojimai ir t.t. zodziu kojos ir uzpakaliukas jau tikrai puse velnio, bet pilvas niekam nepasiduoda, nes ir odos perteklius didelis, riebalu sake praktiskai nebeliko  unsure.gif  presas irgi jau darosi, bet apacioj niekaip  doh.gif nes issiskyre tie raumenys ir nors tu ka  doh.gif

Aišku,kad neatsisakys biggrin.gif Tuo labiau,kad tiek daug jau visko prabandžius
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2014 04 14, 11:40)
Sveikos.

O pagal ką nustatoma operacijos kaina? Pavyzdžiui, tos pačios klinikos tinklapyje skelbiama, kad nuo 4500 iki 8000. Dvigubai. Tai kokia ta tikroji kaina?

Aš jau dešimt metų tai operacijai ruošiuosi. Dabar dar ir akių vokai nukaro doh.gif Bet vis reikiamos pinigų sumos nesukrapštau, todėl kaina man labai svarbus rodiklis

nežinau pagal ką nustatoma,bet kaip rodo čia bendraujančių pavyzdžiai,tai dažniausia kaina yra 6500. Bijau pameluoti,bet lyg girdėjau,kad galima už operaciją išsimokėti dalimis g.gif Turėtumėt pasiskambint ir pasiklaust mirksiukas.gif
Atsakyti

Seimynele - rezultatas isties labai labai geras , bet ir kainyte doh.gif O tai cia tas naujasis siurbimo budas toks brangus? Cia tas ultragarsu ar kaip? Gal zinai kiek siaip tik pilvukas tau butu kainaves?
[/quote]

del kainos nezinau ko tiek kainavo, kai buvau pas Radeviciu tai be liemenavimo butu kainave 9800, o cia su liemenavimu 14. g.gif labai svarsciau del kainos, bet noras atrodyti moteriskai nugalejo, nes kengura pabudo buti doh.gif is tiesu patenkinta kad nebuvo net melyniu, nekalbant apie skausma thumbup.gif
panos, man jau 2 men, ka galiu pradet sportuot? verysad.gif
Papildyta:
teko ir su Vitkumi bendrati, toks fainas, maniau bus pasikeles, bet is tiesu viskas ne taip kaip maniau thumbup.gif

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 04 14, 09:50)
Sveikos 4u.gif
cia pas Vitku? as einu pas ji menesio gale, labai idomu kas ir kaip bus, kaip jis kaip gydytojas g.gif
as del datos irgi labai daug svarstau unsure.gif
P.S. o kada galima bus apziureti darbelius gydytoju, ar mano pilvas per prastas ir jau toks beviltiskas, kad net operacijos nepades  lotuliukas.gif  todel neverta ir dairytis  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ladina @ 2014 04 14, 11:55)
Aišku,kad neatsisakys biggrin.gif  Tuo labiau,kad tiek daug jau visko prabandžius

na bus matyti, ka jis man ten papasakos smile.gif

QUOTE(Šeimynėlė @ 2014 04 14, 12:05)

del kainos nezinau ko tiek kainavo, kai buvau pas Radeviciu tai be liemenavimo butu kainave 9800, o cia su liemenavimu 14. g.gif  labai svarsciau del kainos, bet noras atrodyti moteriskai nugalejo, nes kengura pabudo buti doh.gif is tiesu patenkinta kad nebuvo net melyniu, nekalbant apie skausma thumbup.gif
panos, man jau 2 men, ka galiu pradet sportuot?  verysad.gif
Papildyta:
teko ir su Vitkumi bendrati, toks fainas, maniau bus pasikeles, bet is tiesu viskas ne taip kaip maniau  thumbup.gif

paziuresim koks jis rolleyes.gif o kaip suprast su iliemenavimu ir be g.gif

kiek laiko laukti reikia kai galima bus pasiziureti ir kitu pilvukus, juolab, kad jus tiek bendraujat ir negali vizualiai isivaizduoti blush2.gif
Atsakyti
Iliemenavimas, tai gal riebaliuku nusiurbimas dar?
man zadejo ir ta padaryti ax.gif

siandien pakeitem data, nes vyras jau gavo zinia is darbo, kad valdzia isleidzia sausio pradzioje thumbup.gif tad ir puoliau pakeisti data, pavyko, dar tik rudeni reikes gal nuvaziuot pasirodyt kas ir kaip

bet laukiu, svajoju - ne tas zodis wub.gif wub.gif dabar esu tokia rami rami , belieka iskenteti vasara...o paskui jau laikas greitai eis biggrin.gif
Atsakyti
Iliemenavimas - tai vidiniu pilvo raumenu susiuvimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 04 13, 20:28)
Is kur emei valgiarascius dukano dietos?

dukanisčių temoj randu ką įdomaus, dabar kasdien pyragaičius valgau, ale baltymų dėka nebeėdu, o tik užvalgau - apetito mažoka smile.gif

QUOTE(Smurka @ 2014 04 14, 11:40)
Sveikos.

manau kad iš pasidariusių patirties realią kainą galima sužinot. pas Maslauską berods 5500-6500, bet sakė kaina yra 6500 per konsultaciją, tai apie ją ir kalbėjom, ir ji nebepakito.

QUOTE(color77 @ 2014 04 14, 16:12)

ta negi man vidų pasiuvo?? nes kalbėjom prieš op, tai sakė paliemenuosim čia va g.gif pas mane tarp šonkaulių ir klubikaulių mažas tarpas, tai liemuo toks platus, daba bent linkis yra šioks toks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 04 14, 19:12)

Mano gydytojas irgi taip aiskino, kad susiunant isryskina liemeni 4u.gif

O jei dar ir siurbiant pamodeliuoja tai is vis vapsva tampama thumbup.gif

Amelija, reikia kad prabalsuotu reikiamas skaicius senbuviu, kad suteik prieiga prie albumuko - siek tiek kantrybes , nes realybe tokia, kad dar nesusirinko visos is po savaitgalio:)

O paskaicius apie kainas tai tikrai Vilniaus ir Kauno kainos labai skiriasi, ir Kauno kokybe kol kas deja tikrai geresne pilvuku srityje.

Dar kam is tikro labai aktualu pinigeliai - Lazdynu ligonineje Rauba ir kiti sio skyriaus gydytojai gali oficialiai operuoti, kaip plastikos chirurgai visas operacijas - yra ligonines ikainiai - daro viska isskyrus riebalu siurbima, nes neturi aparato - ir akytes, nes mano teta susitvarke - gavo siuntima, kas pasirodo labai paprasta, tai gyd simboliskai tik atsidekojo. O jei be siuntimo, tai jau yra kainininkas:) Bet tai tikrai pigiau, sakyciau perpus nei grozio klinikose. Gal tas pats ir Santariskese ar Kauno klinikuose, as nezinau, bet manau, kad viskas imanoma - zodziu mergaites tikrai pasidomekit - tie skyriai vadinasi plastines ir rekonstrukcines chirurgijos skyriai.
Jokiu budu neagituoju, bet tik informuoju, nes man asmeniskai labai svarbu buvo kaina, tai tikrai dziuagiuosi, kad galejau tai susitvarkyti neimant paskolos. lotuliukas.gif Tik tiek:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzii: 14 balandžio 2014 - 19:48
As kantri ax.gif 4u.gif

Atsakyti
Cia as nekantruole. Labai knieti viska issiaiskint iki vizito blush2.gif
Atsakyti
ZUZII o tai lazdynai neturi riebaliukams siurbti nieko? o apipjaustyti ju kaip nors neina? g.gif vat idomu.. man taip pat kaina svarbu..
reikia ir man pasidaryt savo nuotraukas, ir eiti pagaliau i albuma.. Tik to fotografuojancio namie vis nelabai pagaunu doh.gif

kadangi daugiau planuoju op, tai labai idomu viskas ir uz kiek, bei kiek.. ax.gif

Atsakyti