Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Sveikos smile.gif

QUOTE(hererra @ 2014 04 10, 19:03)
Merginos mano brangiosios draugės biggrin.gif
Naujokių folderyje turime 3 naujus pilvus - amelijaismonmarto, Ladina ir bandomasis 2006. Parašykite prašau savo TAIP ar NE, kad būtų aišku, ką su jom darom tongue.gif

labai lauksiu komentaru ir labai noresis paziureti jau isdailintus pilvelius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 04 10, 11:16)

Man irgi sake bus C, o yra D thumbup.gif idejo 345 implantus. smile.gif

Man i lygia vieta dejo 335 g, sake bus pinas B, bet aciu D, gavosi C biggrin.gif. B mazi, ne per kur nesukisu biggrin.gif. Bet visai nieko pries buciau dar didesnius turet lotuliukas.gif

Atkeliau i siandien vizita pas M, taigi istrauke dar viena belendanti siuliuka, apsnekejom viska... sake viskas labai grazu. Kaip tycia pilvas plokscias kaip lenta buvo, o norejau klaust kodel puciasi vis biggrin.gif, bet patikino kad dar 2-3 sav papustas pilvas normalu. Sportuot dar neleido, sake jeigu i sportus nesiverziu, tai geriau tik po 3 men, ypac atsilenkimus daryt, kad siules neislaisvetu. Taigi man tai puiki naujiena, dar menesi galiu tinginiaut tongue.gif

Amelija, tavo pilvukas tikrai ne tragedija. Bet tikiu kokia sumaistis dabar. Leisk bent savaitei galvai pilset, stenkis negalvot apie tai, nurims audros galvoj ir susidelios mintys i savas lentyneles, lengviau priimsi sprendima. Pati save prisimenu, kai patekau i albuma ir pradejau ziuret fotkes blink.gif , man buvo sokas, didelis sokas... net bloga pasidare, kosmarus sapnavau. O po menesio kokio jau youtubej operacijas ziurejau kaip daro biggrin.gif. Esu po dvigubos op, pilvas+ didinta krutine, po 3 sav viena likau su maziuku namie, susitvarkiau thumbup.gif . Tas sunkias dieneles prastumi, ir paskui nerealiai dziaugiesi, kad vis tik pasiryzai, atkentejai ir svajone ispildei. As ziauriai patenkinta esu, negaliu patiket, kad pati sau patinku ax.gif
Beje mano vyrui silpna darydavosi vien tik i fotke paziurejus, kam daryta plastika. Bet priprato matyt, nes vos ne kasdien rodydavau lotuliukas.gif , nes artimiesiems irgi sokas pradzioj buna, paskui apsipranta su ta mintim ir jau nebeatkalbineja mirksiukas.gif
Laikykis, tikiu viskas bus gerai, ir tu busi grazi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu labai uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif

taip, galvoje viskas deliojasi dar..labiausia bijau vieno, ne op, o po to kas bus, kad negalesiu maitinti leliuko, jei dar toki nutartume tureti, kaip atrodytu pilvas, jei dar tapciau nescia....o grazi labai noriu buti, tik baisu 4u.gif

vyrams turbut kitaip, jiems silpna nuo kraujo emimo, o cia jo moteris bus pazalota, bus randas, matys kasvakar, bet tikiu, kad maloniau taip pat bus lotuliukas.gif deliojuosi viska galvoje dabar, kita savaite noreciau pasakyti jau tikslia data op, ir svarstau labai stipriai ar tik kelti krutine ar su impl bandyti, nes bijau, akd sukelta liks maza ir laisva, tokia kokia dabar blush2.gif

bet niekaip neprisiruosiam seimyniskai susesti ir apkalbeti, nes siuo metu tokie nekalbadieniai ta tema..nes vyras nedrista pradeti, o as vaidinu isizeidusia, kad palaikymo didelio neturiu lotuliukas.gif ech, vaiku darzelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amelijaismonmarto @ 2014 04 11, 22:09)
Aciu labai uz palaikyma 4u.gif  4u.gif  4u.gif

taip, galvoje viskas deliojasi dar..labiausia bijau vieno, ne op, o po to kas bus, kad negalesiu maitinti leliuko, jei dar toki nutartume tureti, kaip atrodytu pilvas, jei dar tapciau nescia....o grazi labai noriu buti, tik baisu 4u.gif

vyrams turbut kitaip, jiems silpna nuo kraujo emimo, o cia jo moteris bus pazalota, bus randas, matys kasvakar, bet tikiu, kad maloniau taip pat bus lotuliukas.gif deliojuosi viska galvoje dabar, kita savaite noreciau pasakyti jau tikslia data op, ir svarstau labai stipriai ar tik kelti krutine ar su impl bandyti, nes bijau, akd sukelta liks maza ir laisva, tokia kokia dabar blush2.gif

bet niekaip neprisiruosiam seimyniskai susesti ir apkalbeti, nes siuo metu tokie nekalbadieniai ta tema..nes vyras nedrista pradeti, o as vaidinu isizeidusia, kad palaikymo didelio neturiu lotuliukas.gif ech, vaiku darzelis biggrin.gif

O Jus nenorit kartu su vyru nueiti i konsultacija? As i pirma konsultacija nuejau viena, o antra karta vyra kartu pasikvieciau, kad ir jis viska pamatytu, bei isgirstu profo nuomone is pirmu lupu, o ne is mano pasakojimu. Na, jis ir siaip nebuvo pries op, bet kai gulint man ant kusetes ir bandant atsisest gydytojas liepe vyrui laikyt pirstus ant mano pilvo ir jie visi sulindo i vidu, tai jokiu abejoniu nebekilo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita1: 12 balandžio 2014 - 01:26
laba ryta 4u.gif

QUOTE(Rita1 @ 2014 04 12, 01:24)
Na, jis ir siaip nebuvo pries op,

maniskis labai pries ta opercija , nezinau kaip ji ikalbeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 04 11, 20:51)
<...> nes artimiesiems irgi sokas pradzioj buna, paskui apsipranta su ta mintim ir jau nebeatkalbineja  <...>

ojej, kaip man tai keista, kad apie tai reik kalbėt...
pas mane niekas iš artimųjų net menkiausio prieštaravimo nerodė... gal todėl kad žino kad man dzin prieštaravimai - jei noriu tai ir darau... o ir pinigų nereikėjo prašyt niekur - išeitinę išmoką gavau ir pasidariau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

As irgi ryzausi šiam reikalui pas Kęstuti smile.gif
Gegužės 15d tikiuosi pabudus vietoj pilvo ir papuliu....neprikabins man ko nors i klyna smile.gif))
Atsakyti
o koks laikas butu tinkamiausias operacijai, ty, kad niekas nesuprastu ka daryt zadu biggrin.gif as dabar ramiai, kai viska apgalvoju, tai linkus galvoti net apie ziema doh.gif nes ruduo, auginant du vaikus, ooooo, koks metas, pradzia buna gan sunki, reikia deliotis grafikus ir tt, o cia be mamos jau niekaip, nes dar mazi kleckai...
tai ziema patogiau, i lauka nereikia lyst su mazai drabuziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 04 12, 21:11)
Sveikos,

As irgi ryzausi šiam reikalui pas Kęstuti smile.gif
Gegužės 15d tikiuosi pabudus vietoj pilvo ir papuliu....neprikabins man ko nors i klyna smile.gif))

neprisisnekek lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pasirodyk albumike, ivertinsim ar yra kur kabint mirksiukas.gif

Amelija, maciau tavo tavo pilvuka - o tu nenoretum pradziai nusisiurbti gerai, nes randukas po pilvo plastikos tikrai labai labai didelis lieka, ir nepuosia jis. Tavo atveju plvukas apvalutis ir tiek atrodo, vat jei raumenys issiskyre, tai tada jau nieko cia nepakeisi. Pas mane is vis nebuvo atliekamos odos, vos kelios strijos, o vat raumenys visi prasiskyre, bamba lauk isvirtus.
Ta pacia nuomone dar viena dalyve albumuke isreiske - noriu primint, kad albumuko komentarus kol kas matom tik prisijungima gavusios, tai tokias nuomones reikia cia issakyt 4u.gif

O siaip - operacijai velyvas ruduo, ziema, manau pats tinkamiausias metas thumbup.gif

[/B]Ladina - toks jausmas, kad tau maziausia 10 metu nupjove thumbup.gif

Bajoraite - rezultatas vertas visu kanciu thumbup.gif
Del rando zeminimo - nuzemino man, bet po korekcijos, kai zemino visa randa, as jutau labai stipru tempima keliuose vietose ir vat rezultata turiu - sonose prasipletes randas verysad.gif Tai tu dar labai neskubek - jei dailiai gis gal nebeerzsins jis taip taves. As geguzes menesiui uzsirasiau lazeriui, kad soniukus, kur isplatejo randukai palygint, tai galesit visos ivertint rezultata ax.gif ....

Seimynele - rezultatas isties labai labai geras , bet ir kainyte doh.gif O tai cia tas naujasis siurbimo budas toks brangus? Cia tas ultragarsu ar kaip? Gal zinai kiek siaip tik pilvukas tau butu kainaves?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzii: 13 balandžio 2014 - 07:25
Na, kad nusiurbus - oda dar nukartu, beda tame, kad apacia mano laisva, kaip daktaras sake, lasinuko labai nedaug, suemus vien skura verysad.gif bet darant tokia operacija - aisku, pasiurbtu ir lasinuko nuo sonu, akd atsirastu liemuo laibesnis, siaip, negaliu sakyti, kad jau man cia trugdo gyventi, trugdo tik ta apatine skuryte verysad.gif bet virsus, puse velnio, juk nesu laiba visa tai..ir niekada nebuvau labai jau kuda, tai ..krutine tai jau be komentaru reikia tvarkyti, o pilvukas - na, tuo paciu ir ta susitvarkyciau smile.gif

Seimoje pagaliau pajudejo ledai biggrin.gif Geles zydi, vyro palaiminimas gautas biggrin.gif bet dabar jau as pasuot bandau - visgi to leliuko noriu dar vieno wub.gif o pasidarius - jau tikrai negaleciau, arba - vel tureciau kaupti pinigelius antram "uzejimui" lotuliukas.gif Vyras sake, jog tai tik del manes, des saves pacios, nes jam, tai esu tobula tokia ax.gif ir jis nemato mano trukumu taip, kaip matau as juos doh.gif

Galva sukasi nuo ivairiu minciu, nuo planu ir noru ax.gif
Gal butu lengviau ivertinti savo padeti, jei galeciau paziureti jusu rezultatus, nes dabar - tik belieka issivaizduoti, kad visu pilvukai buvo tokie kaip mano biggrin.gif
Mergaites, kaip gerai, kad jus esate 4u.gif Jusu komentaru pagalba - darosi truputeli lengviau, apmastai viska is naujo, nes kai uzsimanai - tai juk pacis zinote, cia ir dabar, negalvoji nieko i prieki 4u.gif 4u.gif
Sakykite savo nuomone, jei nesunku, man tai labai svarbu, mintis delioju i stalciukus ir kad jie sugultu i teisingas lentyneles - tas labai svarbu 4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amelijaismonmarto: 13 balandžio 2014 - 08:43
QUOTE(amelijaismonmarto @ 2014 04 13, 10:36)
Na, kad nusiurbus - oda dar nukartu, beda tame, kad apacia mano laisva, kaip daktaras sake, lasinuko labai nedaug, suemus vien skura verysad.gif bet darant tokia operacija - aisku, pasiurbtu ir lasinuko nuo sonu, akd atsirastu liemuo laibesnis, siaip, negaliu sakyti, kad jau man cia trugdo gyventi, trugdo tik ta apatine skuryte verysad.gif bet virsus, puse velnio, juk nesu laiba visa tai..ir niekada nebuvau labai jau kuda, tai ..krutine tai jau be komentaru reikia tvarkyti, o pilvukas - na, tuo paciu ir ta susitvarkyciau smile.gif

Seimoje pagaliau pajudejo ledai biggrin.gif Geles zydi, vyro palaiminimas gautas biggrin.gif bet dabar jau as pasuot bandau - visgi to leliuko noriu dar vieno wub.gif o pasidarius - jau tikrai negaleciau, arba - vel tureciau kaupti pinigelius antram "uzejimui" lotuliukas.gif  Vyras sake, jog tai tik del manes, des saves pacios, nes jam, tai esu tobula tokia ax.gif ir jis nemato mano trukumu taip, kaip matau as juos doh.gif

Galva sukasi nuo ivairiu minciu, nuo planu ir noru ax.gif
Gal butu lengviau ivertinti savo padeti, jei galeciau paziureti jusu rezultatus, nes dabar - tik belieka issivaizduoti, kad visu pilvukai buvo tokie kaip mano biggrin.gif
Mergaites, kaip gerai, kad jus esate 4u.gif Jusu komentaru pagalba - darosi truputeli lengviau, apmastai viska is naujo, nes kai uzsimanai - tai juk pacis zinote, cia ir dabar, negalvoji nieko i prieki 4u.gif  4u.gif
Sakykite savo nuomone, jei nesunku, man tai labai svarbu, mintis delioju i stalciukus ir kad jie sugultu i teisingas lentyneles - tas labai svarbu 4u.gif
Aciu 4u.gif

Rytas.... Turbo rytas... Vaikai kaime kavike po shnervem:D

Zuzii a kaip jus fotkinates i ta albumą? As gi pati savo papu bijau smile.gif)) tai kaip cia dabar nufotkint... Arba kai einu pro veidrodį pilvą rankom per shonus patraukiu nes pačiai negražu... A cia va taip paprastai visos nusifotkinusios???

O pvz dėl operacijos pasidarymo.... Man tai abejonių nekyla.... Man irgi vyras sakė kad mane myli tokia kokia esu ir cia tik dėl manes...,Bet kaip tuo 3d parode kaip bus.... Vis kartoja tai būsi ledine plastmasine:))))) manau jam irgi patiktų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjaurastis: 13 balandžio 2014 - 08:54
As visada sakau, akd jei ka daryti, tai tik del saves, ne del kitu, tik del to, akd pati moteris jaustusi laiminga ir grazi sau, nes didziausia klaida daryti tai del kazko, del vyru, del to, akd drauges grazios 4u.gif juk siandien tie vyrai salia, draugai taip pat, o rytoj- niekas neaisku 4u.gif

As tikrai tai darysiu, tik bandau sudelioti mintis kada, ar dar to mazo angelelio noriu, pirmiausia reikia apsispresti wub.gif ir zinau dabar,kad mano seima mane palaikys, man tai svarbu, kai sudeliosiu mintis i stalciukus, tikrai imsiuosi priemoniu, tik nesu 110 proc tikra, kad jau dabar, nes visada svajojau tureti didele seima wub.gif ir jei del mazo angelelio reiktu palaukti metelius kitus - nieko baisaus, geriau islaukti, nei gailetis paskui, rezultatas bus puikus, o po visko - velniai zino kaip gali atrodyti..manau, kad artimiausiu metu viskas issipres savaime..Juk ne siaip sau ir daktaras liepe viska gerai apsvarstyti 4u.gif

Kai einu pro veidrosi, palaikau ranka ant pilvuko ir pasidziaugiu, akd tikrai busiu grazi, tik kaip sako "laikas - didziausias musu sajungininkas". Manau, kad sesim dar vienam rimtam pokalbiui su vyru ir galutinai sudeliosim taskus ant I smile.gif
Data pakeisti nera sunku, svarbiausia ryztas, noras 4u.gif
As esu seimos zmogus, save daug kur pamirstu del vaiku, vyro, nera gerai, bet aisku, seima didziausia vertybe ir ne skura nukarusi ar papai nuciuozia... biggrin.gif kai visko turi , apie ka svajojai, tuomet jau tikrai zinau, kad ateis ir mano eile pabuti graziai ir pamilti save is naujo biggrin.gif
Atsakyti