Na, kad nusiurbus - oda dar nukartu, beda tame, kad apacia mano laisva, kaip daktaras sake, lasinuko labai nedaug, suemus vien skura

bet darant tokia operacija - aisku, pasiurbtu ir lasinuko nuo sonu, akd atsirastu liemuo laibesnis, siaip, negaliu sakyti, kad jau man cia trugdo gyventi, trugdo tik ta apatine skuryte

bet virsus, puse velnio, juk nesu laiba visa tai..ir niekada nebuvau labai jau kuda, tai ..krutine tai jau be komentaru reikia tvarkyti, o pilvukas - na, tuo paciu ir ta susitvarkyciau
Seimoje pagaliau pajudejo ledai

Geles zydi, vyro palaiminimas gautas

bet dabar jau as pasuot bandau - visgi to leliuko noriu dar vieno

o pasidarius - jau tikrai negaleciau, arba - vel tureciau kaupti pinigelius antram "uzejimui"

Vyras sake, jog tai tik del manes, des saves pacios, nes jam, tai esu tobula tokia

ir jis nemato mano trukumu taip, kaip matau as juos
Galva sukasi nuo ivairiu minciu, nuo planu ir noru

Gal butu lengviau ivertinti savo padeti, jei galeciau paziureti jusu rezultatus, nes dabar - tik belieka issivaizduoti, kad visu pilvukai buvo tokie kaip mano
Mergaites, kaip gerai, kad jus esate

Jusu komentaru pagalba - darosi truputeli lengviau, apmastai viska is naujo, nes kai uzsimanai - tai juk pacis zinote, cia ir dabar, negalvoji nieko i prieki
Sakykite savo nuomone, jei nesunku, man tai labai svarbu, mintis delioju i stalciukus ir kad jie sugultu i teisingas lentyneles - tas labai svarbu
Aciu