Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Labas iš ryto smile.gif
QUOTE(amelijaismonmarto @ 2014 04 09, 22:30)
labai sujaukta galva dabar,artimieji sako, jog darytis krutine naturaliai, be implantu, o as bijau, nes dabar yra D, o jei liks B, kaip reikes gyventi biggrin.gif ir akis pripratus, ir kuno sudejimas ne is laibuju biggrin.gif atrodysiu dideliu uzpakaliu ir be  (.) (.) lotuliukas.gif

Pagal tai,kaip mane apipaišė prieš operaciją,tai tikrai nemažai nupjauna (aš net klausiau kur tą implantą kiš,jei tiek išpjaus lotuliukas.gif ). Taip kad jei nenori prarast dydžio,teks dėt implantus. O kas tavo pilvui? Odos perteklius ar ir raumenis reikia lopyt?
Aš vakar nusipirkau pirmą liemenėlę good.gif D dydžio bigsmile.gif Buvo B-C

QUOTE(2_kart_mama @ 2014 04 09, 23:03)
pas daktarus po 3 mėn randų fotkės, todėl jie dar ryškūs wink.gif

dažniausiai po 2 mėn mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(hererra @ 2014 04 09, 18:12)

Ikelsiu ryt. Siandien sedziu baseine su panom ir rasau per telefa, grisiu velai ir jau neprisijungsiu prie kompo. Ryt darbe is ryto ta padarysiu wink.gif

dekoju 4u.gif

QUOTE(amelijaismonmarto @ 2014 04 09, 20:24)
Sveikos, vaziavau, buvau ir lengva soka apturejau paziurejusi darytas operacijas..

as mastau pas ji dar nueiti pries Vitku, ar tikrai fainas blush2.gif idomu man isklausyti abieju nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 04 10, 08:12)
Labas rytas 4u.gif
dekoju  4u.gif
as mastau pas ji dar nueiti pries Vitku, ar tikrai fainas blush2.gif  idomu man isklausyti abieju nuomone  rolleyes.gif

Tikrai nueik pas M, nustebsi ir kainu skirtumu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ladina @ 2014 04 10, 07:53)
Labas iš ryto  smile.gif

Pagal tai,kaip mane apipaišė prieš operaciją,tai tikrai nemažai nupjauna (aš net klausiau kur tą implantą kiš,jei tiek išpjaus lotuliukas.gif ). Taip kad jei nenori prarast dydžio,teks dėt implantus. O kas tavo pilvui? Odos perteklius ar ir raumenis reikia lopyt?
Aš vakar nusipirkau pirmą liemenėlę good.gif  D dydžio  bigsmile.gif Buvo  B-C
dažniausiai po 2 mėn mirksiukas.gif

Man irgi sake bus C, o yra D thumbup.gif idejo 345 implantus. smile.gif
Atsakyti
Na, to ir bijau, prarasti dydi, nes nezinau kaip reiktu susitaikyti su tuo, kad liktu tik B, didesnio nei D jau nereikia, ui, ne, bet tarp C ir D noriu, akd liktu,nes nesu smulki kad B nesioti ax.gif O del pilvo, tai tik perteklius atrodo yra, bet sake, jei rastu iplysimu, juos tvarkytu, bet kol kas atrodo, kad nera labai viduje sudraskyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 04 10, 09:16)
Tikrai nueik pas M, nustebsi ir kainu skirtumu.  mirksiukas.gif
Papildyta:

bandysiu tada registruotis, dekui 4u.gif kai sukels pilvuka mano gal dar savo nuomone pasakysit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amelijaismonmarto @ 2014 04 10, 09:20)
Na, to ir bijau, prarasti dydi, nes nezinau kaip reiktu susitaikyti su tuo, kad liktu tik B, didesnio nei D jau nereikia, ui, ne, bet tarp C ir D noriu, akd liktu,nes nesu smulki kad B nesioti ax.gif O del pilvo, tai tik perteklius atrodo yra, bet sake, jei rastu iplysimu, juos tvarkytu, bet kol kas atrodo, kad nera labai viduje sudraskyta smile.gif

Dar yra galimybe nuosavais riebalais papildyti krutine, bet vis tiek tokio rezultato, kaip su implantais nepasieksi.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Esu naujoke sitoj temoj. Labai noreciau suzinoti, ar cia yra darusiu pilvo plastika Sugiharoj pas chirurga Radzeviciu, ar bent jau girdejusiu kokiu atsiliepimu? Taip pat ir Vitkaus klinika - ar kaina pateisina rezultata?
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 04 10, 10:13)
Dar yra galimybe nuosavais riebalais papildyti krutine, bet vis tiek tokio rezultato, kaip su implantais nepasieksi.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif į mano kišenėles jei pilvo ir nugaros riebalus po 500 gr būt supylę, tai jau labai būtų rezultatas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
amelijaismonmarto tikrai nieko nebijok lotuliukas.gif man vakar buvo 2 men, o skausmo jau neatsimenu, gal jo ir nebyvo g.gif , nes ir tabletytes liko. kas mane nervino tai susikuprinusiai vaikscioti, bet vel gi juk tai laikinai, po dvieju savaiciu grizau i darba ir net niekas nepastbejo, kad man kazka skauda ar susikuprinusi thumbup.gif dvejoniu meturejau, o ir vyras vis karojo, kad geriau nepastebimas randas nei kabanti kenguros kisene doh.gif , grozimes abu thumbup.gif tik reiks kad kazkas tau padetu su leliais ir siek tiek ramybes.
is tiesu ir man pilvo vidurys toks papustas, rodos noretusi dar plokstesnio, bet mane nuraminot, dar palauksiu blink.gif sportuot dar nepradejau verysad.gif nezinau nuo ko pradet, nors vyras treneris, sako daryk ta ana, bet preso neleidzia, tai vis numoju ranka, kazkaip reikia prisiversti rolleyes.gif rolleyes.gif
as dariau pas Vitku klinikoj, tai kainos is tiesu dideles doh.gif nors ir pas Radzeviciu tiek buvo pasake, tai nezinau kaip suprast blink.gif
Atsakyti
Merginos mano brangiosios draugės biggrin.gif
Naujokių folderyje turime 3 naujus pilvus - amelijaismonmarto, Ladina ir bandomasis 2006. Parašykite prašau savo TAIP ar NE, kad būtų aišku, ką su jom darom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 04 10, 15:01)
Laba  4u.gif
Esu naujoke sitoj temoj. Labai noreciau suzinoti, ar cia yra darusiu pilvo plastika Sugiharoj pas chirurga Radzeviciu, ar bent jau girdejusiu kokiu atsiliepimu? Taip pat ir Vitkaus klinika - ar kaina pateisina rezultata?

Tarp senbuviu buvo, bet jau labai seniai niekas neuzsuko, kad kas pas ji darytusi. Jis turejo savita braiza - inkaro formos randa, tai cia jau skonio reikalas, nes daug kam jis yra teisiog neprimtinas. Man asmeniskai jo darbai buvo nelabai. Bet gal jis dabar daro kitaip, bet zinant jo minimalius isikisimus, tai kazi ko tiketis nemanau, kad verta
Na kaip gaila, kad albumukas dingo senasis, toks informatyvus buvo verysad.gif
Del Vitkaus klinikos - operuoja dabar Papeckis pas ji, arba pats Vitkus - kaina is kart dar padideja. nei vieno, nei kito darbu albumelyje nebuvo, bet kiek zinau Papeckis neperdaugiausiai patirties butent su pilvuku turi, pas mus svieziai iskepta jo rankomis grazuole Seimynele yra, tai ji gal daugiau ka pasakys mirksiukas.gif

Beja, retai lankausi - Seimynele tu jau pas mus albumuke?

Atsakyti

Beja, retai lankausi - Seimynele tu jau pas mus albumuke?
[/quote]

Esu esu albumiuke biggrin.gif siandien issiusiu 2 men nuotraukytes. Papeckys daro neblogai, Vitkus labai brangiai doh.gif bet labai dziugina tas ju naujas riebalu siubimo aparciukas, jokiu melyniu, jokiu randu,jokio skausmo thumbup.gif
Atsakyti