Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 21, 20:17)
nu va kaip liux, šaunuolė  thumbup.gif

aš įmečiau foto, kaip atrodo randas mano be pleistro, vertinkit, kas blogai kas gerai  blush2.gif  kreivas tiesus  biggrin.gif  tik sorry stovint be korseto ir pleistro dar silpna fotkint, tai atsigulus fotkinaus  unsure.gif

Maciau tavo foto,bet klausk patirusiu:-)
As nk nesuprantu:-)
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 21, 19:49)
Maciau tavo foto,bet klausk patirusiu:-)
As nk nesuprantu:-)

Atsistojus jis grazesnis, nu bet pamaciau as ta vaizda tai vos nenualpau, atsigulus buvo lengviau susitvarkyt blush2.gif

Dar klausimas patyrusioms, ilgai vaiksciojot su tais tvarsteliais, kur imeciau antra fotke, kaip ale susitvarkiau blush2.gif vienas susitvarkymas, be pleistro beveik 40 lt man gavosi doh.gif ir dabar jus man pasakykit, ar jus irgi du pleistrus durdavot, nes maximalu radau 9x35 niekur neradau didesniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 21, 21:09)
Atsistojus jis grazesnis, nu bet pamaciau as ta vaizda tai vos nenualpau, atsigulus buvo lengviau susitvarkyt  blush2.gif

Dar klausimas patyrusioms, ilgai vaiksciojot su tais tvarsteliais, kur imeciau antra fotke, kaip ale susitvarkiau  blush2.gif  vienas susitvarkymas, be pleistro beveik 40 lt man gavosi doh.gif  ir dabar jus man pasakykit, ar jus irgi du pleistrus durdavot, nes maximalu radau 9x35 niekur neradau didesniu  blush2.gif

taip durdavau 2 pleistrus. o kodel 40lt.? ne pati uzsiklijavai?
as pirkau dezinfekcini skysti ir pleistrus, dabar tik prie merliaus perejau. maziau dirgina.
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 21, 16:03)
Ar po op nebuvo pakilus temperatura?
Man pakilo tai net asaros byra verysad.gif

Man buvo temp. pakilusi irgi, bet sake tai normalu.
Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 21, 21:09)
Atsistojus jis grazesnis, nu bet pamaciau as ta vaizda tai vos nenualpau, atsigulus buvo lengviau susitvarkyt  blush2.gif

Dar klausimas patyrusioms, ilgai vaiksciojot su tais tvarsteliais, kur imeciau antra fotke, kaip ale susitvarkiau  blush2.gif  vienas susitvarkymas, be pleistro beveik 40 lt man gavosi doh.gif  ir dabar jus man pasakykit, ar jus irgi du pleistrus durdavot, nes maximalu radau 9x35 niekur neradau didesniu  blush2.gif

Nelabai supratau kodel tau liepe klijuoti tuos maziukus pleistriukus g.gif
Juos uzklijuoja tik karta po op ir jie buna tol kol patys nukrenta. Paciai man ju tikrai nereikejo klijuotis.
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 21, 23:09)

Dailus randukas labai! Su tokiais uzlenktais galais ir Klaipedos daktariukai daro! Va ir kur sitas braizas thumbup.gif
gaila, kad kazkas pasidarbavo prie senojo albumuko, ji istryne, labai darbeliu buvo sukaupta..

O sterisrypinius pleistriukus man ir izdejo operacijos metu ir liepe nekist prie ju nagu lotuliukas.gif jei gerai pamenu nueme kai siylus istraukinejo, bet gal ir liko, bet tikrai, as ju nei nuiminejau, nei perklinejau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 05 21, 23:39)
Man buvo temp. pakilusi irgi, bet sake tai normalu.
Papildyta:
Nelabai supratau kodel tau liepe klijuoti tuos maziukus pleistriukus  g.gif
Juos uzklijuoja tik karta po op ir jie buna tol kol patys nukrenta. Paciai man ju tikrai nereikejo klijuotis.

Kiek turejote temp?
Ir kiek ilgai ji laikesi?
Viskas butu nieko,bet nekrenta ji man,kai pavaikstau sunormaleja,paguliu vel iki 38 kyla doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Agne T. @ 2014 05 21, 21:37)
taip durdavau 2 pleistrus. o kodel 40lt.? ne pati uzsiklijavai?
as pirkau dezinfekcini skysti ir pleistrus, dabar tik prie merliaus perejau. maziau dirgina.

aš tas juosteles pirkausi blush2.gif

QUOTE(zuzii @ 2014 05 22, 05:58)
Dailus randukas labai!  Su tokiais uzlenktais galais ir Klaipedos daktariukai daro!  Va ir kur sitas braizas thumbup.gif
gaila,  kad kazkas pasidarbavo prie senojo albumuko,  ji istryne,  labai darbeliu buvo sukaupta..
O sterisrypinius pleistriukus man ir izdejo operacijos metu ir liepe nekist prie ju nagu lotuliukas.gif  jei gerai pamenu nueme kai siylus istraukinejo,  bet gal ir liko,  bet tikrai,  as ju nei nuiminejau,  nei perklinejau.  g.gif

o kas ten per ta Nijolė albume, kur ne savo foto kėlė g.gif

aš juos perklijavau, nes man vienoj pusėj lyg puliuot bandė, nebenorėjau laikyt tokų nekokių blush2.gif sakė penktadienį būtų perklijavę taip ar taip rolleyes.gif dar sakė, kad kuo ilgiau su tokiais vaikščiosiu, tuo randelis gražesnis bus, tai gal verta juos panešiot g.gif
Papildyta:
žiūriu šiandien vėl vienoj viečiukėj permirkęs pleistras, rimtai kažkiek puliuoja unsure.gif ar kam taip buvo unsure.gif reiks skambint turbūt gydytojui unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 22 gegužės 2014 - 07:34
QUOTE(tiutass @ 2014 05 22, 07:10)
Kiek turejote temp?
Ir kiek ilgai ji laikesi?
Viskas butu nieko,bet nekrenta ji man,kai pavaikstau sunormaleja,paguliu vel iki 38 kyla doh.gif

Man neilgai laikesi, gal koki pusdieni ir po to nukrito. Sesutes sake, kad normalu ir kad taip reaguoja organizmas. O ka tau sako?
Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 22, 08:34)
Labas rytas 4u.gif
aš tas juosteles pirkausi  blush2.gif
o kas ten per ta Nijolė albume, kur ne savo foto kėlė  g.gif

aš juos perklijavau, nes man vienoj pusėj lyg puliuot bandė, nebenorėjau laikyt tokų nekokių  blush2.gif  sakė penktadienį būtų perklijavę taip ar taip  rolleyes.gif  dar sakė, kad kuo ilgiau su tokiais vaikščiosiu, tuo randelis gražesnis bus, tai gal verta juos panešiot  g.gif
Papildyta:
žiūriu šiandien vėl vienoj viečiukėj permirkęs pleistras, rimtai kažkiek puliuoja  unsure.gif  ar kam taip buvo  unsure.gif reiks skambint turbūt gydytojui  unsure.gif

O tu purski ostenisept?
Pas tave berods tirpstanciais siulais? Su jais daznai puliuoja berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 05 22, 08:29)

O tu purski ostenisept?
Pas tave berods tirpstanciais siulais? Su jais daznai puliuoja berods  g.gif

aha tirpstantys unsure.gif taip purškiu, gerai nupurškiu, negailiu, nudžiovinu ir tada tik klijuoju pleistrą unsure.gif
bet kažin neišsikraipys randas nuo to pulinuko, nes puliuoja gal kokie 3cm rando, na gal 2 g.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 22, 08:34)
Labas rytas 4u.gif
aš tas juosteles pirkausi  blush2.gif
o kas ten per ta Nijolė albume, kur ne savo foto kėlė  g.gif

aš juos perklijavau, nes man vienoj pusėj lyg puliuot bandė, nebenorėjau laikyt tokų nekokių  blush2.gif  sakė penktadienį būtų perklijavę taip ar taip  rolleyes.gif  dar sakė, kad kuo ilgiau su tokiais vaikščiosiu, tuo randelis gražesnis bus, tai gal verta juos panešiot  g.gif
Papildyta:
žiūriu šiandien vėl vienoj viečiukėj permirkęs pleistras, rimtai kažkiek puliuoja  unsure.gif  ar kam taip buvo  unsure.gif reiks skambint turbūt gydytojui  unsure.gif

Cia tau gal nepuliuojao verziasi neissidrenaves susikaupes skystis.gali tekt papunktuot ir susitvarkys:-)
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2014 05 22, 09:29)
Man neilgai laikesi, gal koki pusdieni ir po to nukrito. Sesutes sake, kad normalu ir kad taip reaguoja organizmas. O ka tau sako?
Papildyta:
O tu purski ostenisept?
Pas tave berods tirpstanciais siulais? Su jais daznai puliuoja berods  g.gif

Mane operavusi gyd sake net nelaikom temp tokia,taip buna,nes atsidalina sluoksniais pilvas ir beto jo puse nupjauta:-)
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 22, 09:03)
Cia tau gal nepuliuojao verziasi neissidrenaves susikaupes skystis.gali tekt papunktuot ir susitvarkys:-)

kas kas darosi blink.gif eina kaku man jau silpna pagalvojus unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 22, 10:41)
kas kas darosi  blink.gif  eina kaku man jau silpna pagalvojus  unsure.gif  unsure.gif

Nesinervuok,o pasitark su daktaru jis pasakys kame reikalas
Atsakyti