Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 20, 08:34)
man nieko nedarė smile.gif o blogiau nepasidarė smile.gif aš buvau nusiteikus labai jau baisiai, skaičiau kaip čia pora sav neatsigauna ir t.t. bet galiu pasakyt pamatysi, kaip nėra viskas baisu, kaip atrodo smile.gif

Man dabar lb baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 20, 07:37)
Man dabar lb baisu doh.gif

nebijok wink.gif juk grįši į pradinę stadiją, kai niekas nesuplyšę, nesugadinta, pagalvok kaip nuostabu bus bigsmile.gif
aš kai 2 metus dieną dienoj apie tai galvojau, tai man ta operacija, kaip kažkoks stebuklas atrodė, atsikėliau ir šypsojausi :)paliečiau pilvuką ir jis buvo jau plokščias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 20, 07:40)
Labai tikiuosi:-)
O neklizmuoja pries op?

Juk tu miegosi biggrin.gif na nebent miegant uzsinoretum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 20, 08:50)
nebijok wink.gif juk grįši į pradinę stadiją, kai niekas nesuplyšę, nesugadinta, pagalvok kaip nuostabu bus  bigsmile.gif
aš kai 2 metus dieną dienoj apie tai galvojau, tai man ta operacija, kaip kažkoks stebuklas atrodė, atsikėliau ir šypsojausi :)paliečiau pilvuką ir jis buvo jau plokščias  wub.gif

Va sedziu ir bijau siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 20, 07:24)
Labas rytas 4u.gif  na ka siandien jau is vis lengvai miegojosi  bigsmile.gif  vis gi esu labai patenkinta savo gudytoju, kad po tokio jovalo viduj as taip greit atsigavau ir jau krutu nebesusirietus, miegot liko isdrist tik ant pilvo :-D kada jus bandet ant pilvo miegot  g.gif
Sekmes, laikom kumscius :-) nebijok, zinok viskas yra zymiai paprasciau nei cia prisiskaicius :-) pamatysi atsikelsi euforijoj, kad jau viskas :-)

Nemiegu ant pilvo iki siol... schmoll.gif
Ant sono pradejau po 3 sav. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tiutass @ 2014 05 20, 09:45)
Va sedziu ir bijau siaubas doh.gif

Viskas bus gerai! Laikom kumscius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 20 gegužės 2014 - 09:12
QUOTE(virginp @ 2014 05 20, 10:14)
Nemiegu ant pilvo iki siol...  schmoll.gif
Papildyta:
Viskas bus gerai! Laikom kumscius  thumbup.gif

Jau dave vaistuka uz 15min paims doh.gif
Nejau visos taip bijojot:-)
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 20, 09:18)

manau visos drinks_cheers.gif
laikykis..
Atsakyti
sveikos 4u.gif , na va, idejau savo pusmetine pilvo plokstuma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 05 20, 09:14)
Nemiegu ant pilvo iki siol...  schmoll.gif
Papildyta:
Viskas bus gerai! Laikom kumscius  thumbup.gif

čia rimtai blink.gif o jei aš jau dabar miegu ant šono g.gif kažin nieko blogo g.gif aš negaliu ant nugaros miegot, man net nutirpsta jis doh.gif

QUOTE(tiutass @ 2014 05 20, 09:18)

oho man jokių vaistukų prieš nedavė, tai čia tas turbūt, kur apsvaigina rolleyes.gif
laikom kumščius 4u.gif

QUOTE(campa @ 2014 05 20, 09:31)
sveikos 4u.gif , na va, idejau savo pusmetine pilvo plokstuma  biggrin.gif

einu pasidairyt wub.gif
Papildyta:
o kas ten per Nijolee76 tipo apsimetinėjo blink.gif

campa profilio nuotrauka, nerealu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 20 gegužės 2014 - 10:34
bandomasis labai priklauso nuo organizmo,vienos greiciau atsigauna kitos veliau 4u.gif pries man operuojantis buvo moteriske kuri po 3 paru visiskai issitese,ir 2 sav po op atostogavo palangoj su visokiom dzakuzem.... tad....
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 05 20, 11:11)
bandomasis labai priklauso nuo organizmo,vienos greiciau atsigauna kitos veliau  4u.gif  pries man operuojantis buvo moteriske kuri po 3 paru visiskai issitese,ir 2 sav po op atostogavo palangoj su visokiom dzakuzem.... tad....

Tai gal dar ir as nenirasyta biggrin.gif as irgi jau pilnai issitiesus, gal tik sest stot sunkiau ir is lovos islipt :-) matyt ties 8 metai kai neturejau normaliu raumenu ir stamdaus pilvo dave savo, kad greit viskas atsistate :-) o gal gerai atmatavo ir nupjove kad as to tempimo nelabai jauciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
Man norisi labiau pasiverst korseta, kazin geriau tvirciau ar laisviau g.gif
Atsakyti