Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Merginos, kiek Jums laiko perrisimus dare g.gif ar Jus pacios daretes? kada savo bamba pamatet, nes as tik vakar randa pamaciau, bambos dar neatidenge g.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 18, 17:30)
Merginos, kiek Jums laiko perrisimus dare g.gif  ar Jus pacios daretes? kada savo bamba pamatet, nes as tik vakar randa pamaciau, bambos dar neatidenge g.gif

As tai per perrisimus, bet tik simboliskai as ten maciau. Mane is ligonines isleido penkta diena, o gal dvylikta eme siulus, tai as tik viena karta persirisinejau, nes isisimaudziau ir tie pleistrai atsokinejo, tada ir pamaciu save normaliai, bet tikrai gal kokia 10 diena, ar net vienuolikta.. Kai jau nebegalejau apsikest vien tik servetelemis. Po siulu traukomo, Paskui vel mane ten gerai uzbintavo ir isake be reikalo ten nelist - zodziu persirisinet tikrai nereikia daznai.

Kaip randukas? bigsmile.gif Siurbe tave ar irgi neturi ligonine sio aparato? Man tai sake, kaizkaip ten pilvuko sriti pagrande lasinukus, kur praejo, tai tikrai nemelavo, dabar labaiaiskiai tai jauciu, kai kitur lasiakai sonose virsta lotuliukas.gif
Atsakyti
o taip, labai smalsu, del riebaliuku siurbimo aparato - ar turi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 05 18, 15:29)
As tai per perrisimus, bet tik simboliskai as ten maciau. Mane is ligonines isleido penkta diena, o gal dvylikta eme siulus, tai as tik viena karta persirisinejau, nes isisimaudziau ir tie pleistrai atsokinejo, tada ir pamaciu save normaliai, bet tikrai gal kokia 10 diena, ar net vienuolikta.. Kai jau nebegalejau apsikest vien tik servetelemis. Po siulu traukomo, Paskui vel mane ten gerai uzbintavo ir isake be reikalo ten nelist - zodziu persirisinet tikrai nereikia daznai.

Kaip randukas? bigsmile.gif Siurbe tave ar irgi neturi ligonine sio aparato? Man tai sake, kaizkaip ten pilvuko sriti pagrande lasinukus, kur praejo, tai tikrai nemelavo, dabar labaiaiskiai tai jauciu, kai kitur lasiakai sonose virsta lotuliukas.gif

As riebaliukus sunaikinus buvau iki OP dar klausiau pas gydytoja, sakau ar butu ka issiurbt ir i krutine sudet :-D sake nieko nera, vadinasi pasidarbavus buvau jau ties tuo reikalu :-) manes irgi nepaleistu, jei negyvenciau salia, as per ligonines langus praktiskai namus maciau :-D del isleidimo sake dar ir pirmadieni neisrasys :-(
merginos kas del riebaliuku, jeugu turite laiko iki OP pavaiksciokit i lipokavitacija plius vakuminis masazas, patikekit rezultatai stulbinantys :-) aisku as dar sportavau :-) namu salygom neimanoma to pasiekti ka daro tie aparatai :-) ir manau tikrai bus sveikiau nei siurbti :-) randuku as patenkinta, man pasirode kudas grazus :-) o kada jums pilvukas patindavo g.gif is karto po OP? nes man net per drenus labai mazai kas isejo sake nuostabus vaizdas :-D vienu zodziu dar turiu daug klausimu :-D bandau ieskot temoj bet sunku tiek vel perverst :-D
Papildyta:
Tiesabka valget po OP viska yprastai? ziauriai bijau, kad su virskinimu viskas butu gerai blush2.gif man ten kur dvi isvarzos buvo, na zodziu sienos virsus ir skrandis, taip gerokai verzia, net ikvept sunku atsikelus, kam nors taip buvo? Man sake kad tai normalu organizmui reik iprasti su gerokai mazesnemis apimtimis g.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 18, 07:48)
Sveikos, as namuciuose :-) grisiu pirmadieni perrisimui, bet dar neisrasys is ligonines, sake per daug sunki op buvo busi stebejime ilgai. ***** kodel.is kart zmoniskai nepaaiskina kas ir kaip, tipo negazdina doh.gif
Vaistu reikia ir namie, deja ten virsuj kur siuta daug labai skauda :-( bet as jau beveik atsirieciu :-) o jus ant sonu miegojot? Nes as ant vieno sono galiu miegot ant kito skauda  unsure.gif  kaip man bamba niezti  lotuliukas.gif  gal gija  lotuliukas.gif  galiu pagirti korseta savo dabar pamaciau skirtuma, maciau pas mergaite ta is m raides, tai pas ja vienas dydis, o pas mane is abieju sonu segasi ir mazinasi per tris vietas ir abiejuose sonuose, zodziu kai kusiu nereiks mazesnio korseto bigsmile.gif

kodel sunki op tau buvo? kas netaip? ka pasake tau ? bral as tikrai nebevaziuosiu operuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 18, 16:07)
kodel sunki op tau buvo? kas netaip? ka pasake tau ? bral as tikrai nebevaziuosiu operuotis smile.gif

10 cm tarpas sienoj, daug isvarzu, labai stipriai siuta virsuj, zodziu man niekas nieko nepasakojo, po biski istraukdavau per vizitacijas bendras. Po OP sesele pasake: dziaukites, kad Vitkus operavo. Kita diena Vitkus sako, gal daugiau nebesidarykit operaciju g.gif ( buvau uzsiminus jam apie krutines operacija) suprask kaip nori, ar kazkokiu komplikaciju operacijos metu kilo ar kas, visi tyli doh.gif

Bet nesigailiu operacijos, sunku atsigaut pirmom dienom, bet manau verta, nes galesiu tureti pilvo presa toki, kurio ilgai siekiau :-) plius nebeliko rizikos organus pamest :-)
Papildyta:
O nebuvo jums tokio jausmo kad pilvas kaip balionas g.gif gal jau prisigalvoju biggrin.gif bet jis man tikrai toks jausmas kaip balionas viduj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 18 gegužės 2014 - 16:57
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 18, 18:08)
10 cm tarpas sienoj, daug isvarzu, labai stipriai siuta virsuj, zodziu man niekas nieko nepasakojo, po biski istraukdavau per vizitacijas bendras. Po OP sesele pasake: dziaukites, kad Vitkus operavo. Kita diena Vitkus sako, gal daugiau nebesidarykit operaciju  g.gif (  buvau uzsiminus jam apie krutines operacija) suprask kaip nori, ar kazkokiu komplikaciju operacijos metu kilo ar kas, visi tyli doh.gif

Bet nesigailiu operacijos, sunku atsigaut pirmom dienom, bet manau verta, nes galesiu tureti pilvo presa toki, kurio ilgai siekiau :-) plius nebeliko rizikos organus pamest :-)
Papildyta:
O nebuvo jums tokio jausmo kad pilvas kaip balionas  g.gif gal jau prisigalvoju  biggrin.gif  bet jis man tikrai toks jausmas kaip balionas viduj biggrin.gif

Koks tavo ugis ir svoris pries op.?
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 05 18, 17:40)
Koks tavo ugis ir svoris pries op.?

Ugis 178 pries op svori buvau pasiekus 64-65
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 18, 19:08)

jetus kokios cia visos kudos,tai kazi kas is manes bus po op
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 18, 21:08)

Vauuuuu, tai tu dabar manekwniskos isvaizdos thumbup.gif

O kad buvau prarijusi baliona, tai toks jausmas na apie menesi buvo. Normalu, nes dar tinimas bus tikrai neteumpai, del skysciu - nevisom renkasi, sakyciau tokiy mazuma.
O del ko geriau daugiau nesioperuoti, tai tu butinai issiaiskink, maza kas gyvenime, tada ir perspet kitus gyd. galesi.

TIUTASS, tau ryt ar poryt ta diena?
Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 18, 21:08)

Vauuuuu, tai tu dabar manekwniskos isvaizdos thumbup.gif

O kad buvau prarijusi baliona, tai toks jausmas na apie menesi buvo. Normalu, nes dar tinimas bus tikrai neteumpai, del skysciu - nevisom renkasi, sakyciau tokiy mazuma.
O del ko geriau daugiau nesioperuoti, tai tu butinai issiaiskink, maza kas gyvenime, tada ir perspet kitus gyd. galesi.

TIUTASS, tau ryt ar poryt ta diena?
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 18, 18:08)
10 cm tarpas sienoj, daug isvarzu, labai stipriai siuta virsuj, zodziu man niekas nieko nepasakojo, po biski istraukdavau per vizitacijas bendras. Po OP sesele pasake: dziaukites, kad Vitkus operavo. Kita diena Vitkus sako, gal daugiau nebesidarykit operaciju  g.gif (  buvau uzsiminus jam apie krutines operacija) suprask kaip nori, ar kazkokiu komplikaciju operacijos metu kilo ar kas, visi tyli doh.gif

Papildyta:
O nebuvo jums tokio jausmo kad pilvas kaip balionas  g.gif gal jau prisigalvoju  biggrin.gif  bet jis man tikrai toks jausmas kaip balionas viduj biggrin.gif

as jau nerimauju del saves ,sakes bet tai kas tau ten atsitiko,idomu kas butu jei kitas dktaras butu operaves?,kaip idomu suzinoti kame reikalas
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 18, 18:44)
jetus kokios cia visos kudos,tai kazi kas is manes bus po op

būsi monekenė biggrin.gif

QUOTE(zuzii @ 2014 05 18, 18:46)
Vauuuuu,  tai tu dabar manekwniskos isvaizdos thumbup.gif

O kad buvau prarijusi baliona,  tai toks jausmas na apie menesi buvo.  Normalu,  nes dar tinimas bus tikrai neteumpai,  del skysciu - nevisom renkasi,  sakyciau tokiy mazuma.
O del ko geriau daugiau nesioperuoti,  tai tu butinai issiaiskink,  maza kas gyvenime,  tada ir perspet kitus gyd.  galesi.

aš prieš OP numečiau kelis kg, paskutiniu metu sverdavau apie 67 blush2.gif

tai vadinasi balionas ir pas mane yra šiuo metu pilve biggrin.gif o tai visoms is jūsų tuos skysčius traukė g.gif g.gif

QUOTE(tiutass @ 2014 05 18, 18:46)
as jau nerimauju del saves ,sakes bet tai kas tau ten atsitiko,idomu kas butu jei kitas dktaras butu operaves?,kaip idomu suzinoti kame reikalas

tai va ryt bandysiu išsiaiškint g.gif užklausiu tarp kita ko g.gif
Atsakyti