QUOTE(Kirisama @ 2014 05 15, 12:33)
Bandomasis nejau pas Vitku taip greit eiles sulaukt galima? Jau senokai buvau čia užsukus, visai pasimečiau kiek laiko praėjo...

Gal galima į až konkrečiau ką butent dare operacijos metu (mane domina tik info apie pilvą) ir kiek kainavo?

atsiprašau, kad lendu su tokiais asmeniniais klausimais, bet tiesiog stengiuos kuo daugiau susirinkti informacijos ir nuspręsti pas ką geriau ir tuo pačiu nebrangiau darytis pilvo plastiką.
Man viska kompensavo ligoniu kasos :-) as daugiau niekada nesvarstysiu pas ka eiti, jeigu kazka reiks tvarkytis tai tik pas ji, nerealus gydytojas, nerealus zmogus
Ka man su pilvu dare, o man nesako :-D sake susiuvom ir busi grazi :-) pas mane isvarzos buvo, pilvo siena visa isirus, oda baisi, sutrukinejus ir kabanti :-( pagyre mano ta vieta pilvo virs bambos :-) sake grazu :-) vadinasi sporto pastangos buvo ne veltui :-) jauciuosi super :-) narkoze nera ka lygint su nejautrom po cp :-) 10 min max papurte ir viskas :-) as jau stotis galvohu :-D
Vienu zodziu jei svarstai tarp Vitkaus ir kito gydytojo tai patikek eik pas ji nepasigailesi :-)
Papildyta:
Pvz man cezari darr dvi skirtingos gydytojos ir po vienos as greit atsikeliau, o po kitos labai sunkiai, negerai gijo ir pan :-) man atrodo kad as jau judu ir sedziu daug ka pasako apie gydytojo darba :-)