Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 15, 07:09)
Sveikos, as jau po supaisymo :-) tai va lazeris tai tas daiktas kuris sviecia ant pilvo ir pamirkcioja jei nelygiai papaise :-)
sake pilve yra viena laaaaaaabai didele isvarza, operacijos laikas minimum 3.5 val :-(

nu nenorek per 20min smile.gif ,viskas bus gerai sekmytes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 15, 07:09)
Sveikos, as jau po supaisymo :-) tai va lazeris tai tas daiktas kuris sviecia ant pilvo ir pamirkcioja jei nelygiai papaise :-)
sake pilve yra viena laaaaaaabai didele isvarza, operacijos laikas minimum 3.5 val :-(

Sekmes gydytojui, o tau saldaus ir ramaus miegelio! Viskas bus gerai!
Atsakyti
mergaites, dydis ne dydis, visos norime buti grazios, as taip pat stambi, bet aisku, noriu butu laibesne..isvarzu neturiu, bet turiu istampyta ir nukarusia papilves oda ax.gif ir zinau, kad dienos slenka, greitai vasara, ruduo ir busiu grazi 4u.gif
skaitau jusu temute kasdien, tad niekur nedingau, niekur nepabegau 4u.gif
Atsakyti
zuzii o tu sportoji? pavarciau ablumelipilvo plokstumas bigsmile.gif znz kur tu ten kokius 10 kg priaugai...
Atsakyti
Merginosbas jau po visko ;-) skauda bet iskesiu :-) jei operuosiuos kada tai tik pas Vitku :-) laike uz rankos kol uzmigau, moraliskai mane labai nuteike gerai, visai nebijojau :-)
Atsakyti
bandomasis sveikinu,greito gyjimo ir puikaus rezultato 4u.gif
Atsakyti
Ačiū :-)
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 15, 12:55)
Ačiū :-)

Bandomasis nejau pas Vitku taip greit eiles sulaukt galima? Jau senokai buvau čia užsukus, visai pasimečiau kiek laiko praėjo... blush2.gif Gal galima į až konkrečiau ką butent dare operacijos metu (mane domina tik info apie pilvą) ir kiek kainavo? blush2.gif blush2.gif blush2.gif atsiprašau, kad lendu su tokiais asmeniniais klausimais, bet tiesiog stengiuos kuo daugiau susirinkti informacijos ir nuspręsti pas ką geriau ir tuo pačiu nebrangiau darytis pilvo plastiką.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 05 15, 12:33)
Bandomasis nejau pas Vitku taip greit eiles sulaukt galima? Jau senokai buvau čia užsukus, visai pasimečiau kiek laiko praėjo...  blush2.gif Gal galima į až konkrečiau ką butent dare operacijos metu (mane domina tik info apie pilvą) ir kiek kainavo?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  atsiprašau, kad lendu su tokiais asmeniniais klausimais, bet tiesiog stengiuos kuo daugiau susirinkti informacijos ir nuspręsti pas ką geriau ir tuo pačiu nebrangiau darytis pilvo plastiką.

Man viska kompensavo ligoniu kasos :-) as daugiau niekada nesvarstysiu pas ka eiti, jeigu kazka reiks tvarkytis tai tik pas ji, nerealus gydytojas, nerealus zmogus wub.gif
Ka man su pilvu dare, o man nesako :-D sake susiuvom ir busi grazi :-) pas mane isvarzos buvo, pilvo siena visa isirus, oda baisi, sutrukinejus ir kabanti :-( pagyre mano ta vieta pilvo virs bambos :-) sake grazu :-) vadinasi sporto pastangos buvo ne veltui :-) jauciuosi super :-) narkoze nera ka lygint su nejautrom po cp :-) 10 min max papurte ir viskas :-) as jau stotis galvohu :-D
Vienu zodziu jei svarstai tarp Vitkaus ir kito gydytojo tai patikek eik pas ji nepasigailesi :-)
Papildyta:
Pvz man cezari darr dvi skirtingos gydytojos ir po vienos as greit atsikeliau, o po kitos labai sunkiai, negerai gijo ir pan :-) man atrodo kad as jau judu ir sedziu daug ka pasako apie gydytojo darba :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 15 gegužės 2014 - 13:12
QUOTE(tiutass @ 2014 05 14, 17:34)
Sveikutes mergaites,na as jau po tyrimu viskas gerai,operacijai pasiruosus smile.gif
Tik kaip nugalet ta narkozes baime doh.gif

nepaguos, bet: ateis ir praeis. patikėk manim, ko aš buvau prisigalvojus... priežastys baimės buvo labai protingos, ir su gyvais pvz kas gali būt ir tt biggrin.gif biggrin.gif iš pagarbos kitom nepasakosiu - gana jums ir savų nesąmonių susikurtų biggrin.gif
bet tikrai nėra ko bijot - aš kaip užkietėjus bailė galiu drąsiai tai sakyt wink.gif dabar jei netyčia reiktų, nesibaiminčiau visiškai. nors BŪTENT narkozės bijojau labai - ne skausmo ar gijimo...

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 15, 11:47)
Merginosbas jau po visko ;-)  skauda bet iskesiu :-) jei operuosiuos kada tai tik pas Vitku :-) laike uz rankos kol uzmigau, moraliskai mane labai nuteike gerai, visai nebijojau :-)

4u.gif
Atsakyti
Pritariu, mani simta kart geriau nei nejautra pries CP :-)
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 15, 12:47)
Merginosbas jau po visko ;-)  skauda bet iskesiu :-) jei operuosiuos kada tai tik pas Vitku :-) laike uz rankos kol uzmigau, moraliskai mane labai nuteike gerai, visai nebijojau :-)

nu va kaip tau faiana,pavydziu baltai kad jau po visko.ar sunkai po narkoes atsigavai?
Papildyta:
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 05 15, 14:42)
nepaguos, bet: ateis ir praeis. patikėk manim, ko aš buvau prisigalvojus... priežastys baimės buvo labai protingos, ir su gyvais pvz kas gali būt ir tt biggrin.gif biggrin.gif iš pagarbos kitom nepasakosiu - gana jums ir savų nesąmonių susikurtų biggrin.gif
bet tikrai nėra ko bijot - aš kaip užkietėjus bailė galiu drąsiai tai sakyt wink.gif dabar jei netyčia reiktų, nesibaiminčiau visiškai. nors BŪTENT narkozės bijojau labai - ne skausmo ar gijimo...
4u.gif

va butent ir bijojau ne kas bus paskui o narkozes
nu bet eis ir praesi smile.gif
Atsakyti