Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Sveikos 4u.gif ***** antra diena skrandis stovi, spazminiai skausmai, nieko valgyt negaliu, kazin cia nuo nervu, ar kas rimta g.gif neatsauks man oepracijos del to g.gif

QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 05 10, 19:04)
5 men. praejo.

kazin as po 3 men i Turkija galesiu skrist g.gif degintis itariu ne unsure.gif

QUOTE(Šarlota @ 2014 05 10, 19:18)
Tad arteja geguzes 26 d. eisiu susizinot kas ir kaip del operacijos valstybineje ligonineje.

as darausi poryt operacija, man jau velu bus smile.gif

QUOTE(tiutass @ 2014 05 10, 19:26)
busiu as tokia

as pirmesne biggrin.gif

QUOTE(zuzii @ 2014 05 10, 20:51)
Sveika, naujokele,  4u.gif
as dariausi su siuntimu Lazdynu ligonineje, plastines ir rekonstrukcines chirurgijos skyriuje.

parašyk man kiek atsidėkojai blush2.gif

QUOTE(zuzii @ 2014 05 11, 11:11)
Valstybineje man viska dare jau mieganciai mirksiukas.gif tikrai labai gerai,  nes bijojau,  kad gerkle labai skaudes atsibudus.  Kateterius is busles trauke kita diena,  net drenus tai as ilgiau panesiojau,  gal tik antra para iseme - cia jau sprendzia nuo to kiek skyscio issidrenuoja

o kiek laiko šiaip tuos drenus laiko ir ar skauda kai juos išima?
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 13, 22:04)
Sveikos 4u.gif  ***** antra diena skrandis stovi, spazminiai skausmai, nieko valgyt negaliu, kazin cia nuo nervu, ar kas rimta  g.gif  neatsauks man oepracijos del to  g.gif
kazin as po 3 men i Turkija galesiu skrist  g.gif  degintis itariu ne  unsure.gif
as darausi poryt operacija, man jau velu bus smile.gif
as pirmesne biggrin.gif
parašyk man kiek atsidėkojai  blush2.gif
o kiek laiko šiaip tuos drenus laiko ir ar skauda kai juos išima?

Sveika, Man isimant drenus tikrai neskaudejo, tai trunka tik kelias sekundes, yad tikrai ner ko bijot, nes labai trumpas tas nemalonus pojutis - teisiog ikvepi ir viskas lotuliukas.gif

as jau kiek susimaisiau - pas ka tu daraisi? Kokiame skyriuje?
Nes jei daraisi plastines rekonstrukcines chirurgijos skyriuje yra vienaip, jei daraisi pilvo chirurgijos skyriuje - yra kitaip. Tiek pati operacijos atlikimo technika, tiek randai, tiek atsidekojimo dydziai lotuliukas.gif

Mergaites, labai labai gerai pasidomekit, jei eisit pas pilvo chirurgus - kaip jums darys pjuvius... Nes jei jau kalba eina apie tinklelio dejima, tai cia jau visiskai kitokia opercija, nei kad dauguma is musu cia pasidariusios. Ten atliekamas paprasciausias pilvo sulopymas , pjuvius darant dazniausiai aplink bamba ir aukstyn nuo jos. Apie joki iliemenavima jau ir kalbos nera.

Savo gimineje turiu du puikius pavyzdzius - mane operavo plastikos chirurgas ir taise prasiskyrusius oilvo raumenis ir bambos isvarza - randas apacioje, per nauja suformuota bamba. Mano pusbroliui - operavo pilvo chirurgas - jam buvo bambos isvarza, einanti link sonkauliu, kirksnine isvarza - randai tose vietose kur biuvo isvarzos,randas ir tinklelis toje vietoje virs bambos, kur mus plastikai graziai susiuva padarydami dailu iliemenavima...
AS irgi buciau buvus taip supjausta ir sulopyta, jei nebutu laiku atsirades zmogus, kuris ir paaiskino, kad situ profiliu gydytojai operuoja skirtingai.

Pas pilvo chirurgus kiek zinau atsidekojimus tai svyruoja nuo 100 iki 200, arba is vis nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(zuzii @ 2014 05 13, 22:17)
Sveika, Man isimant drenus tikrai neskaudejo, tai trunka tik kelias sekundes, yad tikrai ner ko bijot, nes labai trumpas tas nemalonus pojutis - teisiog ikvepi ir viskas lotuliukas.gif

as jau kiek susimaisiau - pas ka tu daraisi? Kokiame skyriuje?
Nes jei daraisi plastines rekonstrukcines chirurgijos skyriuje yra vienaip, jei daraisi pilvo chirurgijos skyriuje - yra kitaip. Tiek pati operacijos atlikimo technika, tiek randai, tiek atsidekojimo dydziai lotuliukas.gif

Mergaites, labai labai gerai pasidomekit, jei eisit pas pilvo chirurgus - kaip jums darys pjuvius... Nes jei jau kalba eina apie tinklelio dejima, tai cia jau visiskai kitokia opercija, nei kad dauguma is musu cia pasidariusios. Ten atliekamas paprasciausias pilvo sulopymas , pjuvius darant dazniausiai aplink bamba ir aukstyn nuo jos. Apie joki iliemenavima jau ir kalbos nera.

Savo gimineje turiu du puikius pavyzdzius -  mane operavo plastikos chirurgas ir taise prasiskyrusius oilvo raumenis ir bambos isvarza - randas apacioje, per nauja suformuota bamba. Mano pusbroliui - operavo pilvo chirurgas - jam buvo bambos isvarza, einanti link sonkauliu, kirksnine isvarza - randai tose vietose kur biuvo isvarzos,randas ir tinklelis toje vietoje virs bambos, kur mus plastikai graziai susiuva padarydami dailu iliemenavima...
AS irgi buciau buvus taip supjausta ir sulopyta, jei nebutu laiku atsirades zmogus, kuris ir paaiskino, kad situ profiliu gydytojai operuoja skirtingai.

Pas pilvo chirurgus kiek zinau atsidekojimus tai svyruoja nuo 100 iki 200, arba is vis nieko lotuliukas.gif

aš pas plastikos ir rekonstrukcijos chirurgą Vitkų manau visi ji zino blush2.gif tai va kokios atsidekojimo kainos blush2.gif nes anesteziologui tai zinau, ne pirma operacija, kitas klausimas, kada atsidekojot su anesteziologu? pries ar po? su gydytoju tai aisku po blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 14, 07:35)
Labas rytas 4u.gif
aš pas plastikos ir rekonstrukcijos chirurgą Vitkų manau visi ji zino  blush2.gif tai va kokios atsidekojimo kainos  blush2.gif  nes anesteziologui tai zinau, ne pirma operacija, kitas klausimas, kada atsidekojot su anesteziologu? pries ar po? su gydytoju tai aisku po  blush2.gif

blink.gif blink.gif na siaip privacioje klinikoje jokiu daugiau padeku nera - kainos aiskios nuo iki... ax.gif
ta kaian sumoki ir viskas - jokiu papildomu anesteziologui ar chirurgui.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 14, 08:35)
Labas rytas 4u.gif
aš pas plastikos ir rekonstrukcijos chirurgą Vitkų manau visi ji zino  blush2.gif tai va kokios atsidekojimo kainos  blush2.gif  nes anesteziologui tai zinau, ne pirma operacija, kitas klausimas, kada atsidekojot su anesteziologu? pries ar po? su gydytoju tai aisku po  blush2.gif

Labas. 4u.gif
Kazko nebepagaunu doh.gif
Tai tu pas Vitku privaciai gi operuosies? Kam tu dar ruosiesi atsidekoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 05 14, 09:42)
Labas.  4u.gif
Kazko nebepagaunu  doh.gif
Tai tu pas Vitku privaciai gi operuosies? Kam tu dar ruosiesi atsidekoti?  g.gif

Merginos as planavau privaciai kazkada, beet, o , taciau gavau siuntima ir operuosiuos su juo :-) Vitkus dirba Santariskese ;-)
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 14, 12:11)
Merginos as planavau privaciai kazkada, beet, o , taciau gavau siuntima ir operuosiuos su juo :-) Vitkus dirba Santariskese ;-)

blink.gif blink.gif oho - nieko negirdejau
o cia apie ta pati kalba eina idomu? blush2.gif

o santarai turi riebalu siurbimo aparata? g.gif ir kaip ten kas?
oj kaip idomu..... bigsmile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 05 14, 12:35)
blink.gif  blink.gif  oho - nieko negirdejau
o cia apie ta pati kalba eina idomu?  blush2.gif

o santarai turi riebalu siurbimo aparata?  g.gif  ir kaip ten kas?
oj kaip idomu.....  bigsmile.gif
4u.gif

Ka zinau ka jie turi :-D jei sake sutvarkys ir iliemenuos tai matyt kazka padarys :-D tas pats tas pats gydytojas ir operacija ta pati :-) rytoj puse 7 braizys su lazeriu mano pilva :-D ziurekit gavau korseta cereplas firmos, laukiu komentaru geras, blogas, buna geresniu? :-)
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 14, 13:11)
Ka zinau ka jie turi :-D jei sake sutvarkys ir iliemenuos tai matyt kazka padarys :-D tas pats tas pats gydytojas ir operacija ta pati :-) rytoj puse 7 braizys su lazeriu mano pilva :-D ziurekit gavau korseta cereplas firmos, laukiu komentaru geras, blogas, buna geresniu? :-)

o korseta is kur gavai? jis dave? pati pirkai? g.gif
o tai konsultacijoje pa sji buvai jo klinikoje/ ar santaruose?
ir siuntima jis rase, tiksliau isvada? ar is poliklinikos?
blush2.gif oj - labai smalsu kaip viska deliojies... blush2.gif
ir as noriu..
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 05 14, 13:19)
o korseta is kur gavai? jis dave? pati pirkai?  g.gif
o tai konsultacijoje pa sji buvai jo klinikoje/ ar santaruose?
ir siuntima jis rase, tiksliau isvada? ar is poliklinikos?
blush2.gif  oj - labai smalsu kaip viska deliojies...  blush2.gif
ir as noriu..

Siuntima dave seimos gydytoja del itariamu pilvo plysimu tu raumenu ir biski ties bamba itarineji isvarza, kur veliau su kaupu pasitvirtino. Uzsiregistravau konsultacijai pas Vitku ir viskas :-)
28 diena buvau konsultacijoj, siandien apziurineja rytoj operuoja :-) jo korseta jis atnese, aisku susimokejau uz ji, ne uz dyka :-) tik idomu ar visos tokius perka ar kitokius :-) ir kuo jie skiriasi :-)
Atsakyti
tai kas nors parasys del atsilyginimo g.gif jeigu ne cia bent asmeniskai g.gif please blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 14, 17:10)
tai kas nors parasys del atsilyginimo g.gif  jeigu ne cia bent asmeniskai g.gif  please  blush2.gif

Parasiau 4u.gif ner ko labai padaugint:)))

As ir sakau, kad viskas imanoma musu ligoninėse lotuliukas.gif
Labai lauksim tavo paskojimu ir nuotraukyciu!!!! Sekmes tau uzmiegant, lengvo pooperacinio!!!!
Atsakyti