Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Rita1 @ 2014 05 11, 23:00)
Merginos kurios daretes dviguba op pasakykit kada galima pradeti miegoti ant sono? Ar yra koks terminas, ar galima tada kai jau gerai jautiesi ant sono?

Man neleido dvi savaites, del krutines. Bet man buvo nepatogu, jauciau tempima. Del to neguliau ant sono tris savaites. Po to po truputi kasnakt vis ant sono paguledavau, nugara atsigaudavo. Gyd sake ziuret kaip pati jauciu ar gerai viskas ar kazkas ne taip atsigulus. Jeigu jokiu nepatogumu tai ir nesukt galvos smile.gif
O man idomu kada jau saugu ant pilvo gulet?
Atsakyti
klausimukas smile.gif
O pilvo apacia kiek laiko papusta truputi buna? ar neturi taip but? smile.gif

Ryt trauks siulus, tai kaip suprantu dar nereikes tepliotis rando, nes kaip sasiukas nueina tik tada. O ka Jus su kokoso aliejum tepliojates? paraudimus?niezuliukus kaip cia pasakyt nezinau. man nuo to korseto, preistru taip dirgina oda.... unsure.gif

ir dar papukus taip tempia, skauda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 05 12, 10:08)
klausimukas smile.gif
O pilvo apacia kiek laiko papusta truputi buna? ar neturi taip but? smile.gif

Ryt trauks siulus, tai kaip suprantu dar nereikes tepliotis rando, nes kaip sasiukas nueina tik tada. O ka Jus su kokoso aliejum tepliojates? paraudimus?niezuliukus kaip cia pasakyt nezinau. man nuo to korseto, preistru taip dirgina oda....  unsure.gif

ir dar papukus taip tempia, skauda  blink.gif

tepkis kur oda sausėja. man tfu tfu nereikėjo
Atsakyti
su pleistrais atsargiai man nudegino oda,liko randai,nes po op jautrumas sumazejes,o ir maniau kad siaip gal nuo pleitriuko sudirbino,i tai buvo nudegimas...
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 05 12, 15:04)
su pleistrais atsargiai man nudegino oda,liko randai,nes po op jautrumas sumazejes,o ir maniau kad siaip gal nuo pleitriuko sudirbino,i tai buvo nudegimas...

Mane irgi bere nuo pleistru, nudeginti nespejo, bet buvo tikrai ne kas. Bet as spejau laiku jas mest i sona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 05 12, 19:29)
Mane irgi bere nuo pleistru, nudeginti nespejo, bet buvo tikrai ne kas. Bet as spejau laiku jas mest i sona  biggrin.gif

O tai ka darete? man dar siulu neistrauke. na pilva neklijuociau viskas gerai butu, bet su papukais man nekas. Jau greit gailetis pradesiu.
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 05 12, 20:53)
O tai ka darete? man dar siulu neistrauke. na pilva neklijuociau viskas gerai butu, bet su papukais man  nekas. Jau greit gailetis pradesiu.

O kad su papuliais nepatinka? Gal dar ankstoka rezultata galutini matyti. As irgi dar nesu visiskai jais patenkinta, bet ir ai geriau nei buvo pries. Be to su laiku turetu pagereti viskas.
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 05 12, 20:53)
O tai ka darete? man dar siulu neistrauke. na pilva neklijuociau viskas gerai butu, bet su papukais man  nekas. Jau greit gailetis pradesiu.

Agne, kol buvau su siulais, neklijavau jokiu pleistru, tik su tom marlinem skarelem buvau, kurias klinikoj dave. Su siulais buvau 18 dienu ir tik nuo tos dienos kai iseme siulus, apklijavo pleistrais, tada ir pati nusipirkau, bet is pilnos dezutes, berods 30 pleistru, liko dar puse. Pastebejus, kad pradejo berti, vel dejausi skareles, o kai sasiukai pradejo kristi, nebedejau nieko.
Atsakyti
ir M ir merginos temoj yra ne kartą sakę, kad gali alergizuot, džiūt oda, ale man tfu tfu jie netrukdė, neniežtėjo po jais. bet va dabar 10 mėn po op, o dar nejautri pabambė mano
Atsakyti
QUOTE(Rita1 @ 2014 05 11, 21:00)
Merginos kurios daretes dviguba op pasakykit kada galima pradeti miegoti ant sono? Ar yra koks terminas, ar galima tada kai jau gerai jautiesi ant sono?

As po truputi pradejau gultis po 3 sav., bet neilgam, kad nugara pailsetu. Normaliai ant sono miegot gal po 1.5 menesio tik.
Papildyta:
QUOTE(Agne T. @ 2014 05 12, 19:53)

Primink, kiek laiko praejo po op?
Patikek, reikia kantrybes, man ziauriai puliavo vienas papukas, nebuvau patenkinta ir po 4 men, nevienodai leidosi jie. Dabar jau 5 men praeje, nusileido graziai, ten kur puliavo, randukas paplatejes bet bala jau. Tik tarp (.)(.) liko raukslele, kuria manau reikes taisyti M. smile.gif bet tikrai 100 proc geriau nei buvo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 05 13, 00:28)

Primink, kiek laiko praejo po op?
Patikek, reikia kantrybes, man ziauriai puliavo vienas papukas, nebuvau patenkinta ir po 4 men, nevienodai leidosi jie. Dabar jau 5 men praeje, nusileido graziai, ten kur puliavo, randukas paplatejes bet bala jau. Tik tarp (.)(.) liko raukslele, kuria manau reikes taisyti M. smile.gif bet tikrai 100 proc geriau nei buvo. smile.gif

as 04.28 tik dariausi smile.gif bet kazkaip as pries savaite geriau jauciausi nei dabar
Atsakyti
QUOTE(Rita1 @ 2014 05 02, 17:46)
Sveikos merginos, kaip laikotes? As tai kaip ant sparnu  biggrin.gif vakar savaitele buvo kai po op, bet jauciuosi super! Vakarais gal kiek patempia pilva daugiau ir nugara jauciu, bet vistiek esu neapsakomai laiminga!!! Vienintelis nepatogumas, kad negaliu kilnoti ir esu is dalies priklausoma nuo aplinkiniu, bet zinokit ir tai issprendziama, pasirodo ir paslaugiu vyru yra, kurie prekiu maisus i masina sukelia vos tik graziai paprasius bigsmile.gif  buvau persiristi, tai gyd sake viskas puikiai gyja  kolkas, pasidziaugem kad esu viena is retesniu atveju, kad po dvigubos op taip gerai jauciuosi. Bet kaip nesijausti gerai, kai jau matai talija ir nenukarusius (.)(.)!!! Zodziu, pasigyriau  ax.gif

Nu kaip smagu girdeti tokius pasakojimus!!!! Labai padrasina!!!! Dziaugiuos uz tave smile.gif
Atsakyti