Neturiu K el.pasto gal kas i AZ atsiustu?
Sveikos,
Man lindo du siuliukai, vienas is rando, kitas is bambos. Kuri laika as ju nelieciau, bet viena diena pamaciau kad dedasi pulinukai
. Tada paemiau as juos ir istraukiau, pripurskiau octenisept ir fsio. Viskas mygom uzsitrauke ir kita diena buvo grazu. Galvoju tik kodel anksciau netraukiau gi nei skauda nei ka.
Man siandien 1 men ir 3 sav. Jauciuos gerai, idomu kada gausiu leidima vaika ikelt I masina
, jau man rauna stoga tie namai, taip noriu lekti kur, ale be palydos su maziuku niekur...
Ir tas pilvas nera toks plokscias kaip noreciau... Ar ten tinsta ar siaip uzsportuot reikia, nezinau... Noriu lentos toj vietoj
Man lindo du siuliukai, vienas is rando, kitas is bambos. Kuri laika as ju nelieciau, bet viena diena pamaciau kad dedasi pulinukai

Man siandien 1 men ir 3 sav. Jauciuos gerai, idomu kada gausiu leidima vaika ikelt I masina

Ir tas pilvas nera toks plokscias kaip noreciau... Ar ten tinsta ar siaip uzsportuot reikia, nezinau... Noriu lentos toj vietoj

Montera, pasuk į kliniką ir paklausk. Aš tikrai siųsčiau, įdomus dalykas kažkoks pasidarė
Bus, tikrai bus. O dar kai tavo sudėjimas ir šiaip coliukiškas, tai būsi ideali su savo naująja figūra
Nedaug dar laiko, pakentėk. Man kaip tik 2 mėn buvo baisiausias turbūt pilvas, kai šonai atslūgo, pjūvis apsitraukė ir nubluko biškį, o priekis pūpsojo atsikišęs
Spjaudžiausi ir keikiausi, kad negaliu girtis tokiais rezultatais, kokių tikėjausi... Nu bet va, dabar jau 4,5 mėn ir tikrai jaučiuosi puikiai
Pilvelis tikrai suplokštėjo gerokai, dabar ir įtraukt-išpūsta galiu, jau toks jautrus gana ir paklusnus jis man
Man labai patinka bodyflex kvėpavimo pratimai, tai pagaliau jau tikrai jaučiu, kad galiu juos daryti be problemų, pilvas įsitraukia giliai giliai
Viskas bus ok, dar truputuką palauk
Merginos, į albumą įkėliau amelijaismonmarto foto, prabalsuokite, prašau, ar leidžiam ją į albumą

QUOTE(Bajoraite @ 2014 04 07, 21:13)
, jau man rauna stoga tie namai, taip noriu lekti kur, ale be palydos su maziuku niekur...

Bus, tikrai bus. O dar kai tavo sudėjimas ir šiaip coliukiškas, tai būsi ideali su savo naująja figūra

Merginos, į albumą įkėliau amelijaismonmarto foto, prabalsuokite, prašau, ar leidžiam ją į albumą

nu nežinau. aš jau mėnuo laiko ant preso aktyviai varau (šiandien kelį skauda, vos paeinu, bet bent jau atsilenkimų pusvalandį varysiu), tai apačia pilvo man vis tiek kaip pasipūtus... o raumuo po mėsom slepias, dar nenutirpo. ale jau penktą dieną pagaliau susiemiau su maistu, Dukaną garbinu... ir pagaliau po ilgo laiko tai jau net 4 dienas truko ir tęsiasi
tai va žėsiu kaip bus dar po mėnesio rezultatas..

Nu zinokit esu apsalus musu Siauliu daktarais. Nuo ryto nulekiau i poliklinika pas chirurga... Sakau va man cia daryta pilvo plastika ir ant siules atsirado paraudimas... tas ziuri i mane kaip i durna sako kas daryta aiskiau pasakykit. Sakau nu susiuti raumenys nupjautas odos perteklius , pjuvis nuo sono iki sono... sako parodyk koks cia pjuvis... Paziuri ir sako nu tu matai ko tik siais laikais nedaro
Sesele jam sako- taip taip daro tokias operacija
Tai kaip jums patinka tokie daktarai... Sako ai tai gal koks siulas lenda mazdaug kai atsivers zaizda tada ir ateikit o dabar su kokiu spiritu patepkit.....
Pasijauciau kaip pas veterinara buvus
Tai dabar gavau K adresa ir parasiau jam laiska su fotkem... ziuresiu ka jis atrasys.

Tai dabar gavau K adresa ir parasiau jam laiska su fotkem... ziuresiu ka jis atrasys.
QUOTE(Bajoraite @ 2014 04 07, 21:13)
Sveikos,
. Tada paemiau as juos ir istraukiau, pripurskiau octenisept ir fsio. Viskas mygom uzsitrauke ir kita diena buvo grazu. Galvoju tik kodel anksciau netraukiau gi nei skauda nei ka.

Man tai skauda kai traukiu... Ryt važiuoju pas M. Bijau

Mano neplokčias ir po 6 mėn. Tarp krūtinės ir bambos- guzas... Reik jum fotkes atsiųst,pamatysit
QUOTE(Montera @ 2014 04 08, 10:50)
Tu matai, ko tik šiais laikais nedaro...

QUOTE(Montera @ 2014 04 08, 10:50)
Nu zinokit esu apsalus musu Siauliu daktarais. Nuo ryto nulekiau i poliklinika pas chirurga... Sakau va man cia daryta pilvo plastika ir ant siules atsirado paraudimas... tas ziuri i mane kaip i durna sako kas daryta aiskiau pasakykit. Sakau nu susiuti raumenys nupjautas odos perteklius , pjuvis nuo sono iki sono... sako parodyk koks cia pjuvis... Paziuri ir sako nu tu matai ko tik siais laikais nedaro
Sesele jam sako- taip taip daro tokias operacija
Tai kaip jums patinka tokie daktarai... Sako ai tai gal koks siulas lenda mazdaug kai atsivers zaizda tada ir ateikit o dabar su kokiu spiritu patepkit.....

QUOTE(Ladina @ 2014 04 08, 14:04)
Man tai skauda kai traukiu... Ryt važiuoju pas M. Bijau
Tik neseniai siūlus ištraukė,tai kai lupo iš spenelio,maniau liežuvį nusikasiu,o kas dabar laukia...
Mano neplokčias ir po 6 mėn. Tarp krūtinės ir bambos- guzas... Reik jum fotkes atsiųst,pamatysit

pas Mentas buvo irgi viršuj išsipūtę.. Pas mane tai viršuj tik jei priėdu tai jau išsišoka skrandis
Eina sau, Montera, nu nei juoktis nei verkt
Kai pavalgau tai man ziauriai pilva ispucia kuriam laikui
, sunku pasidaro...pagulet norisi. Pirmad jau leksiu pas daktariuka, ziuresim ka jis pasakys, kaip sportuot leis.

Kai pavalgau tai man ziauriai pilva ispucia kuriam laikui

Sveikos
eisiu ir as savo pilvuko fotkint
idomi jusu nuomone, nes va kuno dizaino mergaite sake kad tikrai didelis odos perteklius ir presas neblogas, apart to apatinio

nusunciau pilvo foto i pasta, gal kas sukurs albumeli ir leis pasidairyti savais
ir tikiuosi pamaciusios mano siauba tik paskatinsit operacijai

Klausimas sportuojančioms: aš atsispaudimus darant jums netempia pilvo? man vien tik ant rankų pakėlus kūną labai tempia pilvo odą