Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Labas panos...

Tikrai atsimenu,kad kai kurioms po kiek laiko lindo siūlai... Ar visos važiavot,kad ištrauktų? Man po pilvo nieko nebuvo,o va dabar 3 sav. po (.)(.) po abiem išlindo po baltą siūliuką,ant vieno dar ir mazgiukas unsure.gif Pati kiek patampiau,tai daugiau neišlindo. ***** kaip bijau... Man taip skaudžiau siūlus iš vieno ištraukė,kad net dabar pagalvojus slabna pasidaro. Bijau net pagalvot,kad reiks važiuot traukt mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladina @ 2014 04 06, 22:45)
Labas panos...

Tikrai atsimenu,kad kai kurioms po kiek laiko lindo siūlai... Ar visos važiavot,kad ištrauktų? Man po pilvo nieko nebuvo,o va dabar 3 sav. po (.)(.) po abiem išlindo po baltą siūliuką,ant vieno dar ir mazgiukas unsure.gif Pati kiek patampiau,tai daugiau neišlindo. ***** kaip bijau... Man taip skaudžiau siūlus iš vieno ištraukė,kad net dabar pagalvojus slabna pasidaro. Bijau net pagalvot,kad reiks važiuot traukt mega_shok.gif

Sveika 4u.gif
Mam buvo po abiem (.)(.), vaziavau pas M., pati nelieciau ju. M. istruke, net nepajutau, nora bijojau irgi ziauriai, nes siulus man irgi trauke nelabai maloniai schmoll.gif
Vaziuok pas gytytoja ir viska sutvarkys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 07 balandžio 2014 - 08:09
QUOTE(Ladina @ 2014 04 07, 00:45)
Labas panos...

Jei arti vaziuok pas operavusi gyd, o jei ne - tai bet kur , kur procedurinis yra pas chirurga, istrauks:)
Man tai tas siulu lindimas labai randus sugadino - po Oprecijos nieko nebuvo, o vat po korekcijos, anbiejuose sonuose, labiausiai matomose vietose lindo - su pulinukais, tai ten taip negraziai randas isplatejo verysad.gif

Zodziu elauk, kio greiciau issitrauksi, tuo graziau gis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 04 07, 08:08)
Sveika  4u.gif
Mam buvo po abiem (.)(.), vaziavau pas M., pati nelieciau ju. M. istruke, net nepajutau, nora bijojau irgi ziauriai, nes siulus man irgi trauke nelabai maloniai  schmoll.gif
Vaziuok pas gytytoja ir viska sutvarkys  thumbup.gif

QUOTE(zuzii @ 2014 04 07, 09:16)
Jei arti vaziuok pas operavusi gyd, o jei ne - tai bet kur , kur procedurinis yra pas chirurga, istrauks:)
Man tai tas siulu lindimas labai randus sugadino - po Oprecijos nieko nebuvo, o vat po korekcijos, anbiejuose sonuose, labiausiai matomose vietose lindo - su pulinukais, tai ten taip negraziai randas isplatejo verysad.gif

Zodziu elauk, kio greiciau issitrauksi, tuo graziau gis 4u.gif

Ačiū,kad atsiliepėt 4u.gif Man nepūliuoja. Dar. Reiks skambintis tada. Siaubas kaip bijau. Operacijų taip nebijau kaip visokių drenų ir siūlų traukimo...
Atsakyti
Laba diena, ikeliau i pasta savo dvi nuotraukeles smile.gif
Lauksiu komentaru 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

o as siandien soka apturejau su savo bamba... jau praeita savaite pastebejau toki bruksneli rausva kur siule buvo bet taip as ji ir pamirsau... nes jis biskuti po kloste uzsimeta ir nesimato o siandien ziuriu nei to spuogas nei to puliniukas raudonas pasidare unsure.gif Man gi kita menesi metai po op nei cia siulai kokie galetu lyst.... nesuprantu kas cia do velnias doh.gif Leksiu rytoj pas koki chirurga cia vietoj...

Gal kas turi Kaikario el pasta bandyciau parasyt ir foto nusiust unsure.gif

Vakare imesiu foto i albuma kaip atrodo....
Atsakyti
Dar noriu paprasyti, kad gal galeciau gauti prisijungimo duomenis prie pastuko? Pirmaja dali ivykdziau, nuotraukeles jau ten, o taip norisi paziureti i darbukus, kad nuvaziavus pas daktara daug ka galeciau paklausti, kad zinociau kaip pavyksta operacija, jus ir apie randelius kalbejote, ir apie pakilusia bikini zona, mane domina viskas, nes esu pasiryzus tai daryti , bet neramu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 04 07, 15:55)
sveikos,

o as siandien soka apturejau su savo bamba... jau praeita savaite pastebejau toki bruksneli rausva kur siule buvo bet taip as ji ir pamirsau... nes jis biskuti po kloste uzsimeta ir nesimato o siandien ziuriu nei to spuogas nei to puliniukas raudonas pasidare unsure.gif  Man gi kita menesi metai po op nei cia siulai kokie galetu lyst.... nesuprantu kas cia do velnias doh.gif  Leksiu rytoj pas koki chirurga cia vietoj...

Gal kas turi Kaikario el pasta bandyciau parasyt ir foto nusiust unsure.gif

Vakare imesiu foto i albuma kaip atrodo....

pas mane tai bamba padidėjo. tokia gavos viršuj tai su ampu, apvali, o apačioj negili. ir auskaras kai įvertas buvo, dabar gaunas virš bambos krašto. nu bet nesimato labai, ir turbūt tik aš tą matau. vaizdo labai negadina. buvo vertas ne į vidų bambos o ant krašto. bet jau nenoriu ieškoti sliekų.
o tau ga spuogas koks šiaip.. aš jau pakrapščius tavo vietoj būčiau biggrin.gif
Atsakyti
Imeciau foto ... nu nesuprantu kas do velnias cia daros. Bet net nejauciau nei skauda nei niezejo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 04 07, 18:24)
Imeciau foto ... nu nesuprantu kas do velnias cia daros. Bet net nejauciau nei skauda nei niezejo.  unsure.gif

Nu idomiai atrodo, kazin ar spuogas tokioj vietoj... g.gif
as siusciau nuotrauka K, tegul pakomentuoja. Na ir pulinukas neturetu buti, seniausiai gi jau viskas sugyjo.
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 04 07, 20:32)
Nu idomiai atrodo, kazin ar spuogas tokioj vietoj...  g.gif
as siusciau nuotrauka K, tegul pakomentuoja. Na ir pulinukas neturetu buti, seniausiai gi jau viskas sugyjo.

Montera, siusk ft K., kazkas ten idomaus g.gif
Atsakyti
aha, pūlinys kažkoks gavos blink.gif
Atsakyti