Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(amelijaismonmarto @ 2014 04 27, 13:01)
na, kol esate patenkinta savo krutinimis, tai viskas liuks thumbup.gif as po vaikuciu praradau visai forma, virsuje skura, o apacia ant pilvuko uzkritus verysad.gif nera ko noreti, kai is normalios krutines pasidare 90  D-E, p paskui vel grizo i 75 D, bet D tik su skuromis  biggrin.gif

na svarbu susitvarkete taip kaip norejote thumbup.gif ,ikeliau i ta pasta foto tikiuosi nepasijuoks is mano baisaus pilvo verysad.gif verysad.gif ir prims draugauti,taip noriu ji patvarkyti jei dar imanoma,bet labai bijau kaip durnike narkozes smile.gif
Atsakyti
ne, as dar nesitvarkiau, laukiu ziemuzes, data turiu, belieka tik laukti, man dviguba op suplanuota
Atsakyti
QUOTE(amelijaismonmarto @ 2014 04 27, 13:24)
ne, as dar nesitvarkiau, laukiu ziemuzes, data turiu, belieka tik laukti, man dviguba op suplanuota

As pagalvojau,kad jus jau po op.o man geguzi bet kada galiu op kiekviena antradieni:-),tik nesuprantu ko man sonu nesiurbs tuo paciu g.gif
Atsakyti

Na ka merginos, atidejau as OP, o dabar jau vel ateina mano diena thumbup.gif
Ryt is ryto lekiu i Kauna doctor.gif

Pasidariau foto kaip atrodau dabar ir galvoju ka dar pasiimti i kelione, jau nieko nebezinau smile.gif
USB dar reikia paieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 04 27, 14:56)
Na ka merginos, atidejau as OP, o dabar jau vel ateina mano diena  thumbup.gif

Pasidariau foto kaip atrodau dabar ir galvoju ka dar pasiimti i kelione, jau nieko nebezinau smile.gif

Pas ka konsultuosites?
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 04 27, 13:56)

Dar issimatuok apimtys, bus idomu veliau sulyginti. smile.gif
as dabar baisiai gailiuosi, kad to nepadariau. smile.gif
Isidek telefona, pakroveja, jei turi kompa arba plansete. As buvau isidejus dar knyga, bet tingejau skaityti, cia su jumis plepejau visas dienas. biggrin.gif dar kojines del viso pikto, sukas, gumyte plaukam, dregnu serveteliu. Na ir buvau isidejus veido prausikli ir krema. Namie palik visus papuosalus, ziedus. smile.gif
aj, dar daug pinigu nepamirsk pasiimti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Saulyte2009*: 27 balandžio 2014 - 16:33
QUOTE(Agne T. @ 2014 04 27, 13:56)

aš daviau iš telefono mikro kortelę ir į ją foto sumetė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 04 27, 15:55)
Pas ka konsultuosites?

pas Maslauska ir jis viska atliks smile.gif

QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 04 27, 17:28)
Dar issimatuok apimtys, bus idomu veliau sulyginti. smile.gif
as dabar baisiai gailiuosi, kad to nepadariau. smile.gif
Isidek telefona, pakroveja, jei turi kompa arba plansete. As buvau isidejus dar knyga, bet tingejau skaityti, cia su jumis plepejau visas dienas. biggrin.gif dar kojines del viso pikto, sukas, gumyte plaukam, dregnu serveteliu. Na ir buvau isidejus veido prausikli ir krema. Namie palik visus papuosalus, ziedus. smile.gif
aj, dar daug pinigu nepamirsk pasiimti. biggrin.gif

thumb_yello.gif
Pinigu nepamirsau, kelis kart perskaiciavau:D

O tai ir vestuvini zieda nusiimti?

laikrodi iskart nusiemiau, nes ar tik ne Montera kazka rase kad paliko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agne T.: 27 balandžio 2014 - 17:24
QUOTE(Agne T. @ 2014 04 27, 17:18)
thumb_yello.gif

laikrodi iskart nusiemiau, nes ar tik ne Montera kazka rase kad paliko  smile.gif

As nusiemiau vestuvini zieda, ir palikau namie. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 04 27, 18:18)
thumb_yello.gif

laikrodi iskart nusiemiau, nes ar tik ne Montera kazka rase kad paliko  smile.gif

Taip taip as cia is tos laimes sugebejau palikt...
Geriau viska nusiimk ... nes po op ne iki papuosalu.

Nu smagu kad jau ir tavo diena ateina thumbup.gif Lauksim pasigrazinusios mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 04 27, 19:30)
Taip taip as cia is tos laimes sugebejau palikt...
Geriau viska nusiimk ... nes po op ne iki papuosalu.

Nu smagu kad jau ir tavo diena ateina thumbup.gif  Lauksim pasigrazinusios mirksiukas.gif  4u.gif

tada ir foto parodysiu smile.gif

Tik as pergyvenu , kad mano tasiukas potustis biggrin.gif isimeciau tik rubelius atgal ir kosmetine su dantu sepetuku biggrin.gif na as cia be plancetkiu ir pan.

Juk slepetes, chalata,pizama duoda ? ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 04 27, 14:56)

Didziausios sekmes tau ryt! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Agne T. @ 2014 04 27, 19:41)
tada ir foto parodysiu smile.gif

Tik as pergyvenu , kad mano tasiukas potustis biggrin.gif isimeciau tik rubelius atgal ir  kosmetine su dantu sepetuku biggrin.gif na as cia be plancetkiu ir pan.

Juk slepetes, chalata,pizama duoda ? ane?  smile.gif

Duoda duoda, net is sepetelio su dantu pasta nereikia biggrin.gif Nepamirsk dregnu serveteliu, bus paciai patogiau, as turejau kunui ir veidukui atskirai, nors siaip ryte pabudusi, keliausi pati ir variau prie kriaukles nusiprausti biggrin.gif Isimesk kojines, nors lauke nesalta, bet nakoze ir stresiukas daro savo mirksiukas.gif
Sekmes tau!
Atsakyti