Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Kirisama @ 2014 04 23, 21:45)
Jis ir privaciai nortwejoj dirba, toks isvaizdus vyrukas Abaliksta. Bet kaip suprantu tai vistiek pirma reiktu su chirurgu bendrauti ir jei pavyksta sutarti del op., tai tik tada siuntimo prasyt?

Abaliksta ne plastikos chirurgas, tad todel taip nevykusiai sakyciau pakonsultavo.. sarasuose nortvej jis ne prie plastikox chirurgu lotuliukas.gif ten plastikai Jankauskas, Jauniskis ir Sakalauxkaite mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, esu užsirasiusi birzelio 2 dienai pas Jankuna, pilvo plastikai , nes oda visa nutysusi, labai bijau, noriu paklausti esu naujoke cia, ar ilgai laikosi pilvo patinimas po operacijos aciu wink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 04 23, 21:09)
Na taip, jis ir plastikos chirurgas ir tuo paciu viso pilvo, nes operuoja ne tik tokias po nestumu kaip mes  blush2.gif
O gal zinot kiek kainuoja konsultacija be siuntimo Lazdynuose pas Rauba? Nes nerandu ju kainininko  blush2.gif

pasuk paklausi mirksiukas.gif o siaip seimos gydytoja tau neduoda siuntimo g.gif

QUOTE(elija2323 @ 2014 04 24, 06:16)
Sveikos merginos, esu užsirasiusi birzelio 2 dienai pas Jankuna, pilvo plastikai , nes oda visa nutysusi, labai bijau, noriu paklausti esu naujoke cia, ar ilgai laikosi pilvo patinimas po operacijos aciu wink.gif

kiekvienai skirtingai kiek skaiciau, bet po puses metu tikrai jau grazi busi mirksiukas.gif
Atsakyti
Siuntima duoda, tik paprasyt reikia smile.gif bet ir cia mano beda, kad vis atidelioju, nes negaliu dar su mintim susitaikyt, kad maziuka teks palikt parai ar kiek ten reikia, kad kazkas paziuretu. Ir siaip sunkiai isivaizduoju kaip reiks po operacijos buti su mazu vaiku, jei nei kelt nebus galima , nei siaip kazka daugiau daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 04 24, 09:18)
Siuntima duoda, tik paprasyt reikia smile.gif bet ir cia mano beda, kad vis atidelioju, nes negaliu dar su mintim susitaikyt, kad maziuka teks palikt parai ar kiek ten reikia, kad kazkas paziuretu. Ir siaip sunkiai isivaizduoju kaip reiks po operacijos buti su mazu vaiku, jei nei kelt nebus galima , nei siaip  kazka daugiau daryti  g.gif

o vyras negales padet ar siaip kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 04 24, 10:53)
o vyras negales padet ar siaip kas  g.gif

Vyras gali, ir pades kai reiks, bet as turesiu is paskos sliauziot ir pirstu rodyt ka kur ir kaip daryt lotuliukas.gif o man tada greiciau paciai pasidaryt 4u.gif o anytos pats vaikas neprisileidzia, tad belieka mamai atostogas imt. Kaip suprantu dauguma taip ir darot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elija2323 @ 2014 04 24, 06:16)

grubiai po 2 mėn jau galėsi rodyt visiem gražų pilvą. net greičiau. tik link vakaro patins. po pusmečio tai tobula būsi smile.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 04 24, 11:43)
Vyras gali, ir pades kai reiks, bet as turesiu is paskos sliauziot ir pirstu rodyt ka kur ir kaip daryt  lotuliukas.gif  o man tada greiciau paciai pasidaryt  4u.gif  o anytos pats vaikas neprisileidzia, tad belieka mamai atostogas imt. Kaip suprantu dauguma taip ir darot?  blush2.gif

tu irgi iš tų ,,nepakeičiamų"? kur ,,aj aš greičiau ir geriau padarysiu" ?? biggrin.gif biggrin.gif
mano vyras kai pasako kad pusryčius darys šeimai... nu nesulaukiu ir padarau pati biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, as jau po visko!!! VK sake pavyko puikiai bigsmile.gif uztruko 6 val blink.gif jau paskaudena po truputi pilva, o ant (.)(.) tai drambli kazkas uzsodino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita1 @ 2014 04 24, 19:28)
Merginos, as jau po visko!!! VK sake pavyko puikiai  bigsmile.gif  uztruko 6 val blink.gif jau paskaudena po truputi pilva, o ant (.)(.) tai drambli kazkas uzsodino  smile.gif

Didziausi sveikinimai!!! thumbup.gif
dabar jau busi daili.. tik turek kantrybes, skausmai praeis.. o vasara jau galesi visia kitoki garderoba nesioti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, as jau po visko!!! VK sake pavyko puikiai  bigsmile.gif  uztruko 6 val blink.gif jau paskaudena po truputi pilva, o ant (.)(.) tai drambli kazkas uzsodino  smile.gif

Oho bigsmile.gif Sveikinu, naujoji gražuole smile.gif Greito ir palankaus gijimo tau!
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 04 24, 11:43)
Vyras gali, ir pades kai reiks, bet as turesiu is paskos sliauziot ir pirstu rodyt ka kur ir kaip daryt  lotuliukas.gif  o man tada greiciau paciai pasidaryt  4u.gif  o anytos pats vaikas neprisileidzia, tad belieka mamai atostogas imt. Kaip suprantu dauguma taip ir darot?  blush2.gif

as tokia pat blush2.gif

juhu sveikinimai, jau greit busi gazele bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikinimai 4u.gif ir atrodo,kad puikiai jauciates, nes rasote ne baisiai biggrin.gif linkiu greito gijimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ech, mergaites, kaip man norisi pamatysi rezultatus, kiekviena diena gyvenu su ta pacia mintimi..vyrui net uzsiminiau, kad jei negaunu slapuko, tai gal neatrodau labai baisiai, pradejo juoktis, sako, tik neapsigalvok tiek issikankinus, asara praliejus biggrin.gif

stiprybes ir jegu gyjancioms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti