Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(2_kart_mama @ 2014 04 22, 16:12)
taip... 2 mėn po op tai jau pilnavertį gyvenimą gali gyvent. manau, kad birželį padarius op, rugpjūtį gali keliauti. anksčiau gali kiek nelengva būt. būsi su korsetu, bet ne visom šunta po juo, ant viršaus ploną maikutę ir super.

g.gif manai lieciant tik pilva, vis viena reikia 2 men.? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita1 @ 2014 04 22, 13:14)
Sveiko, merginos.  Priminkit prasau, kokius butiniausius daiktus nusipirkti, kad tureciau viska grizus namo. Poryt operacija, ryt paskutinis isvaziavimas i miesta ir visko susipirkimas. O jau kaip stresuoju, tai negaliu. Plaukai jau kuokstais slinkti vel pradejo  blink.gif

Nu baik baik, ner ko stresuot, gimdymas baisiau smile.gif nes ten tai viska jauti, o cia nervas gal tik del to, kad savo noru gulies po peiliu... bet kokia busi grazute sia vasara jau mirksiukas.gif as tai siulau nieko nepirkt, vyras gi ta pacia minute kai tik atbusi jau bus salia, tai ir pasakysi ko reik. Man asmeniskai ten gulint nieko neprireike, o griztant namo sustojom vaistinej ir mama nupirko pleistru. Vsio, namie octenisepto tikrai turesi (arba tuo paciu nusipirk). Zinau, kad lengva kalbet kai praejo jau daug laiko, bet eini pas viena geriausiu specu juk, nurimk ir tik nepamirsk apimciu pasimatuot, smagu bus grizus palygint mirksiukas.gif

QUOTE(tatanka @ 2014 04 22, 17:02)
g.gif  manai lieciant tik pilva, vis viena reikia 2 men.?  doh.gif

Man rodos kad menesio drasiai uztenka atsigavimui. Aisku, negali taip drasiai elgtis, sunkiai kkelti ir pan, bet tikdai gali keliaut ir dziaugtis ne itin aktyviom atostogom.
Atsakyti
jezus marija 4u.gif kaip smagu skaityti postus, kurie tave nukelia i ateiti ir kai pamastai, jog pilvas bus ne virs 80 cm, o maziau, tai pasaka biggrin.gif laukiu nesulaukiu..bet kiekvienam savas laikas, tikriausiai..o kad mintyse susideliojau viska - labai dziaugiuosi..ir zinot ka vyras sake - jei neliks tokio dydzio kaip dabar - gali net nebandyt lotuliukas.gif sakau, jei be imp, tai bus mazi- o jis :"oi, ne ne, jei jau nusprendei, tai kad nei cm mazesniu" lotuliukas.gif lotuliukas.gif o del pilvelio vis traukia per danti, kad matai, gazele sumaste pabut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita1 @ 2014 04 22, 14:14)
Sveiko, merginos.  Priminkit prasau, kokius butiniausius daiktus nusipirkti, kad tureciau viska grizus namo. Poryt operacija, ryt paskutinis isvaziavimas i miesta ir visko susipirkimas. O jau kaip stresuoju, tai negaliu. Plaukai jau kuokstais slinkti vel pradejo  blink.gif

Rita, tik ramiai! 4u.gif Viskas bus gerai, nepergyvenk nei del nieko mirksiukas.gif
As iki op nepirkau nieko ko reiketu po op., iseinant is klinikos dave receptukus vaistukams, tad vistiek reiks vyrui uzlekti i vaistine, tuo paciu nupirks ir dezinfektanto. As is karto po op. nepirkau jokiu pleistru, nes iseinant dave "skareliu: ir spec. pleistriuko, uzteko visai savaitei, berods vel po sav vaziavau perrisimui, tai vel dave tu skareliu ir pleistro, o pleistrus pirkausi tik po siulu isemimo, tai buvo po 18 dienu. thumbup.gif
Ramiai pailsek ir nusiteik pabusti daug grazesne, lieknesne ir savimi pasitikinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2014 04 21, 21:24)
as su dukanu gyvenu nuo rugsejo smile.gif labai liux, aisku dbr jau ir pavalgau tortu, jei ispuola ir pan, bet miltiniu patiekalu, bulviu esu atsisakiusi.  4u.gif

Jetau Agnyt, o nuo kur tu svoriuka dar meti??? biggrin.gif
Atsakyti
Ech... rolleyes.gif
kazi kaip cia kas bus....
nervulys ima.. ryt gal jau data pagaliau zinosiu... jei bus birzeli, tikrai nebedarysiu nieko... blush2.gif rudeniui kelsiu, nes mes u vyru hobi turim, tai vasara kiekvienas savaitgalis isvaziavimas.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 04 22, 17:02)
g.gif  manai lieciant tik pilva, vis viena reikia 2 men.?  doh.gif

jei atostogaut taip kaip aš, tai ir 2 sav gana biggrin.gif aš slampinėjau po Amsterdamą, važiavau traukiniu ir tt... jei aktyviau, tai reik laiko... dar žiūrint kokio ilgio kelionės mašina..

QUOTE(amelijaismonmarto @ 2014 04 22, 19:26)
jezus marija 4u.gif kaip smagu skaityti postus, kurie tave nukelia i ateiti ir kai pamastai, jog pilvas bus ne virs 80 cm, o maziau, tai pasaka biggrin.gif laukiu nesulaukiu..bet kiekvienam savas laikas, tikriausiai..o kad mintyse susideliojau viska - labai dziaugiuosi..ir zinot ka vyras sake - jei neliks tokio dydzio kaip dabar - gali net nebandyt lotuliukas.gif sakau, jei be imp, tai bus mazi- o jis :"oi, ne ne, jei jau nusprendei, tai kad nei cm mazesniu" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o del pilvelio vis traukia per danti, kad matai, gazele sumaste pabut biggrin.gif

mano liemuo buvo apie 84-86 cm. dabar 74 berods (senai matavausi). Bet tai ir dėka buvusių kabančių šoniukų pasiurbtų, ir daba nugaroj liesėja, tai apimtis kiek mažėja, bet ne pilvo sąskaita o nugaros šoniukų biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas bigsmile.gif kaip nuotaikeles po velyku ax.gif ech as jau 28 diena keliauju pas gydytoja ax.gif idomu kas ir kaip ten bus ax.gif as kazkaip irgi susimasciau kada cia ta paskutine diena geriausia OP, kad dar vasara speciau pasidziaugt kazkiek smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 04 22, 22:18)
jei atostogaut taip kaip aš, tai ir 2 sav. gana biggrin.gif aš slampinėjau po Amsterdamą, važiavau traukiniu ir t.t... jei aktyviau, tai reik laiko... dar žiūrint kokio ilgio kelionės mašina..

planavau keliauti su motociklu po Sankt Peterburga, Suomija, Estija ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tatanka: 23 balandžio 2014 - 08:13
QUOTE(tatanka @ 2014 04 23, 08:12)
Laba diena,
planavau keliauti su motociklu po Sankt Peterburga, Suomija, Estija ir t.t.  blush2.gif

hmm... na, aš asmeniškai gal vis tik 3 mėn po op tokios kelionės imčiaus g.gif tai gegužės mėn jei operuotų, rugpjūtį jau galima lėkt smile.gif
Atsakyti
Dar kam is tikro labai aktualu pinigeliai - Lazdynu ligonineje Rauba ir kiti sio skyriaus gydytojai gali oficialiai operuoti, kaip plastikos chirurgai visas operacijas - yra ligonines ikainiai - daro viska isskyrus riebalu siurbima, nes neturi aparato - ir akytes, nes mano teta susitvarke - gavo siuntima, kas pasirodo labai paprasta, tai gyd simboliskai tik atsidekojo. O jei be siuntimo, tai jau yra kainininkas:) Bet tai tikrai pigiau, sakyciau perpus nei grozio klinikose. Gal tas pats ir Santariskese ar Kauno klinikuose, as nezinau, bet manau, kad viskas imanoma - zodziu mergaites tikrai pasidomekit - tie skyriai vadinasi plastines ir rekonstrukcines chirurgijos skyriai.
Jokiu budu neagituoju, bet tik informuoju, nes man asmeniskai labai svarbu buvo kaina, tai tikrai dziuagiuosi, kad galejau tai susitvarkyti neimant paskolos. lotuliukas.gif Tik tiek:)
[/quote]

Man kaina aktualu blush2.gif neseniai buvau Santariskese, tai bent jau mano atveju kalbejo, kad joks normalus chirurgas nesiims pilvo plastikos operacijos, nes tai nekelia pavojaus sveikatai. Man issiskyre virsutiniai pilvo raumenys ir dar isvarza apie bamba. Tai isvarza sutvarkyt sutvarko, o virsaus neliecia, nebent man tiktu dar vienas issilgas pjuvis paciam pilvo viduryje. Bet ir tai nerekomenduoja daryt, mazdaug kompleksuoji, kad pavalgius atrodai kaip nescia, tai jau tavo bedos... nezinau, gal cia tik man nepasiseke per konsultacija su chirurgu? O privaciai net nezinau nuo ko pradet vaiksciot i konsultacijas, aktualu Vilnius, bet kainos kosmosas... o tas Rauba gal sukalbamesnis? Ar siuntima turi rasyt seimos gydytojas?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 04 23, 11:53)
Man kaina aktualu  blush2.gif neseniai buvau Santariskese, tai bent jau mano atveju kalbejo, kad joks normalus chirurgas nesiims pilvo plastikos operacijos, nes tai nekelia pavojaus sveikatai. Man issiskyre virsutiniai pilvo raumenys ir dar isvarza apie bamba. Tai isvarza sutvarkyt sutvarko, o virsaus neliecia, nebent man tiktu dar vienas issilgas pjuvis paciam pilvo viduryje. Bet ir tai nerekomenduoja daryt, mazdaug kompleksuoji, kad pavalgius atrodai kaip nescia, tai jau tavo bedos... nezinau, gal cia tik man nepasiseke per konsultacija su chirurgu? O privaciai net nezinau nuo ko pradet vaiksciot i konsultacijas, aktualu Vilnius, bet kainos kosmosas... o tas Rauba gal sukalbamesnis? Ar siuntima turi rasyt seimos gydytojas?

O tu pamėgink nueiti į konsultaciją privačiai, nekainuos daugiau nei 50-100 lt. Bet apžiūrės viską, pasakys, kas įmanoma, o kas ne. Be to, puikiausiai galima tokias OP lizinguotis, jeigu neturi sumos iškart. Aš tik dalį sumokėjau iškart, o kitus pasirašiau lizingo sutartį metams. Bet jaučiu jau per pusmetį išmokėsiu, nes stengiuos vis daugiau jiems pervest, nekenčiu būt skoloj, kažkaip smegenis drasko ta mintis biggrin.gif
Atsakyti