Nu mergicos, bet gi googlinti tai visos mokat :
http://www.dugandrai.com/
Kol kas dar nėra kuo dalintis, pasidalinsiu, kai grįšim. Radau tokią vietą už miesto per kopą nuo jūros, bus matyt... Privačioj valdoj yra 4 namukai ir didelis namas, patogumai bendri, bet ne ant pusės miško, tai gal kaip nors pasidalinsim
QUOTE(Bakardi @ 2007 07 07, 18:59)
Aš irgi tokio poilsio šiemet ieškojau Atrodo radau Rytoj išvykstam į Preilą, gyvensim ant Kuršių marių kranto, iki jūros 1 km. Kuršių marios 5 žingsniai nuo namelio, laukiu nesulaukiu
Tik oras šiemet ne koks, bet ne tai svarbiausia
Tik oras šiemet ne koks, bet ne tai svarbiausia
Kai grisi butinai papasakok kaip sekesi, nes mes simet irgi nuo 23 liepos vaziuojam i Preila.
merginos,gal žinot koordinates poilsio namu(?) šalia Medūzos viešbučio link Šventosios pusės kur yra?teke pro juos pravažiuot,bet kažkaip pavadinimo neužfiksavau
šiaip tai ir mus domintu ramus poilsis :jūra arti,iki centro galim ir nuvažiuot" gal kas kokių kontaktėlių turit
šiaip tai ir mus domintu ramus poilsis :jūra arti,iki centro galim ir nuvažiuot" gal kas kokių kontaktėlių turit
QUOTE(pekutis @ 2007 07 10, 17:29)
merginos,gal žinot koordinates poilsio namu(?) šalia Medūzos viešbučio link Šventosios pusės kur yra?teke pro juos pravažiuot,bet kažkaip pavadinimo neužfiksavau
radau ČIA Tik reikia išdryst paskambint kainos paklaust
Šį savaitgalį planuojame su palapinėmis link jūros traukti.Kompanija dviejų mašinų ir beveik vienų merginų...kažin kur geriau apsistoti,nes mes planuojame link Mosėdžio važiuoti,bet be tvirto plano,kur patiks ten ir apsistosime...Kažin ar pavyks rasti vietos kempinguose,nes net nežinome ar jų sutiksime savo kelyje...Bet jeigu kur stabtelėsime kaimukyje,pas žmones pasiprašius...ar niekas tokios praktikos neturite?
mes buvom pernai uzsisake kambari GANDRUOSE man asmeniskai ten tragiska, kambarys trivietis skaitosi-sudetos 3lovos,praeiti vos yra kur, tuoletai vonia bendri visai salia to namo palapiniu kempingas, tai triuksmas manau pamate aplinka atsisakem...
Dabar 4m vaziuojam visai salia GANDRU yra poilsio namai LINEJA, va ten tai rojus bet ir kaina kaip uz roju ,siemet ir uzsisakiau 10d, bet kai uzsakinejau dar buvo sena kaina, o kuria diena ilendu i ju tinklapi, ziuriu kad sukeltos kainos tai dabar ir pradejau ieskotis kitur, nors labai norisi ten kiemas aptvertas, teniso kortai, krepsinio aikstele, jura 100 zingsniu, nerealu
Papildyta:
mes cia ne karta valgem jei su vaikais, tai labai durna vieta mano akimis, nes toks praxadnoi dvor cia
nebent kokas vidinis ten kiemas yra bet nerandu kainu as
ka tik pasiskambinau,sake kiemas neuzdaras.
Dabar 4m vaziuojam visai salia GANDRU yra poilsio namai LINEJA, va ten tai rojus bet ir kaina kaip uz roju ,siemet ir uzsisakiau 10d, bet kai uzsakinejau dar buvo sena kaina, o kuria diena ilendu i ju tinklapi, ziuriu kad sukeltos kainos tai dabar ir pradejau ieskotis kitur, nors labai norisi ten kiemas aptvertas, teniso kortai, krepsinio aikstele, jura 100 zingsniu, nerealu
Papildyta:
QUOTE(pekutis @ 2007 07 11, 20:02)
mes cia ne karta valgem jei su vaikais, tai labai durna vieta mano akimis, nes toks praxadnoi dvor cia
nebent kokas vidinis ten kiemas yra bet nerandu kainu as
ka tik pasiskambinau,sake kiemas neuzdaras.
Pabandyk Kunigiškėse. Čia važiuojant nuo Palangos link Šventosios. Prieš pat Palangos pabaigą reikia sukt į kairę. Ir pavažiuoti. Matysi karjerą ir oro uosto tvorą. Kartais matydavau žmonių kiemuose stovi palapinės.
ketvirtadieni vaziuojam i savo nuolatine vieta, bet kadangi nenumatytai buvau jau praeita savaite nuvykusi i palanga, nebenorim buti visu 10d. Tad busim tik nuo ketvirtad iki sekmad, tad jei kas norit kt savaitei apsistoti tikrai geroje vietoje ,iki juros 100 zingsniu,rasykit i az.
cia ju tinklapis www.lineja.lt
cia ju tinklapis www.lineja.lt