Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Ir is seminaru Zabolotnyj ir Kwasniewsi apie cholesterolio normas aiskina, kad jos nustatomos imant vidurki nuo visu tyrimu. Bet tai nereiskia. kad jos yra teisingos. Prie tokios mitybos normalu tureti kazkiek padidejusi cholesteroli, na aisku ne 11.
Kwasniewsi sako, kad dauguma zmoniu nera sveiki ir priimta norma normali ligotiems zmoniems biggrin.gif ( tikiuosi nebus tai juodas juokas)
Zabolotnyj pasakoja, kad nesciuju toksikoze jau irgi priimama kaip norma ir jeigu jos nera, vertina tas moteris kaip nesveikas ir jiesko priezasciu.
Vat nors tokia paguoda smile.gif
Atsakyti
Ivetacom, visiskai sutinku. Be to, ka reiskia "sveiki" zmones, juk irgi neaisku kiek jie sveiki. Po kauleli ju niekas nenarste.
Siandien as isejus is saves, buvo aktyvi produktyvi diena. Ir paskambino teta, mire mano tetis. Mes nebendravom, tevai issiskyre kai buvau visai mazyte, tevas visiskai nebendravo, gere... Buvo tarsi mires, o dabar jo is tikruju nebera. Keistas jausmas... Penktadieni vaziuoju i laidotuves, idomu kaip sureaguos jo gimines, is ju visu su manimi bendrauja tik tevo sesuo. Labai truko tevo, visada norejosi pasakyti jam kokia as uzaugau, ko pasiekiau ir tt. Kai buvau paaugle netycia pamaciau gatveje, pasaukiau, o jis apsisuko ir nubego...nuo savo vaiko. Sudinas jausmas. Pykcio nejauciu jokio, tik skaudu labai. Ir dabar kaip maisu dauzta, nesusivokiu kaip reaguoti. Labai prastai nakti miegojau, kaip nesava, kosmarus sapnavau. Mamai irgi negera buvo. Pranesiau jai, balse toks liudesys pasijaute, juk kazkada ji mylejo sita zmogu.
Nusipirkau juoda suknute, paimsiu baltu roziu ir nueisiu atsisveikinti. Lai galvoja tie gimines ka nori, kraujo rysio nenutrinsi.
Atsakyti
Lumi Lumi 4u.gif 4u.gif stiprybes.,
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 04 09, 19:51)
Siandien as isejus is saves,

LumiLumi,
nuoširdžiai užjaučiu. Stiprybės ir susitaikymo su savo jausmais. Kai tokia situacija, labai įvairūs jausmai gali užplūsti.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 04 09, 18:51)
Ivetacom, visiskai sutinku. Be to, ka reiskia "sveiki" zmones, juk irgi neaisku kiek jie sveiki. Po kauleli ju niekas nenarste.
Siandien as isejus is saves, buvo aktyvi produktyvi diena. Ir paskambino teta, mire mano tetis. Mes nebendravom, tevai issiskyre kai buvau visai mazyte, tevas visiskai nebendravo, gere... Buvo tarsi mires, o dabar jo is tikruju nebera. Keistas jausmas... Penktadieni vaziuoju i laidotuves, idomu kaip sureaguos jo gimines, is ju visu su manimi bendrauja tik tevo sesuo. Labai truko tevo, visada norejosi pasakyti jam kokia as uzaugau, ko pasiekiau ir tt. Kai buvau paaugle netycia pamaciau gatveje, pasaukiau, o jis apsisuko ir nubego...nuo savo vaiko. Sudinas jausmas. Pykcio nejauciu jokio, tik skaudu labai. Ir dabar kaip maisu dauzta, nesusivokiu kaip reaguoti. Labai prastai nakti miegojau, kaip nesava, kosmarus sapnavau. Mamai irgi negera buvo. Pranesiau jai, balse toks liudesys pasijaute, juk kazkada ji mylejo sita zmogu.
Nusipirkau juoda suknute, paimsiu baltu roziu ir nueisiu atsisveikinti. Lai galvoja tie gimines ka nori, kraujo rysio nenutrinsi.

oj Liumi, uzuojauta... 4u.gif
jo maziausiai dabar reiki galvot ka kiti pasakys. jei nori eit- aisku nueit.
Atsakyti
Lumi... verysad.gif perskaičiau ir apsiverkiau... rolleyes.gif Ramybės Tau.. 4u.gif
Atsakyti
Lumi...... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 04 09, 12:14)
Mergos, aš šoke ir dideliam pasimetime  mega_shok.gif
Ka daryyyyyyt nežinau, ką valgyt, ko nebevalgyt.
Kai pamačiau savo tyrimo rezultatus, vos iš klumpių neišvirtau  doh.gif

Bendras chol. 11,52
DTL  2,7
MTL 8,75

Ir ką galvot? Ką ne taip darau? Gal lašiniais piktnaudžiauju, nežinaaaauuuu  verysad.gif

Tai jo, aŠ irgi šoke pirmadienį buvau, kai suzinojau tyrimus :8,44
DTL-2,06, MTL-5,15

Bet pasiskačiau nete apie jų santykį: kad turi neviršyti 3,5, tai maniškis-2,5
Apsiraminau, nežinau, ar ilgam g.gif

Pirma mintis irgi buvo mesti lašinius smile.gif

Lumi-stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 09 balandžio 2014 - 22:09
... verysad.gif

As taip myliu savo tevus ir taip dziaugiuosi kad jie kartu ir sveiki. Ir visiems to linkiu 4u.gif

Mano bendras irgi virs 7, darysiu lipidograma, bet kazkaip ramiai i tai reaguoju.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2014 04 09, 14:28)

Sveikute, pas mane tiek baltymu gan mazai mityboj, tiek riebalu, visi jie ateina is kokoso aliejaus, riesutu aliejaus, seklu ir riesutu, graikisko jogurto, philadelphia surio, zuvies. Reikes ydomumui pasidaryt man siuos tyrimus, kai grysiu y LT smile.gif

QUOTE(jaicy @ 2014 04 09, 15:51)
aha, tada bus kaip man- baltymai vyraus racione  g.gif
o jei valgysi daug darzoviu- tai tada didziaja dali bus angliai

Nu jau, nu jau.. biggrin.gif Nezinau, kiek tu cia tu darzoviu privalgyt turetum, kad angliu pas tave pasidaugintu. Nebent kilais burokelius virtus ir saldzias bulves, moliugus varysi biggrin.gif

QUOTE(cushy @ 2014 04 09, 17:40)

Man kazkaip dvieju valgymu neuztenka. Nes as valgau po mazai, man du kiausinius su 300 gr. darzoviu suvalgyt yra problema biggrin.gif Tai valgau 3 kartus dienoj, bet po maziau. Ner diskomforto, kad prisiedus. Maciau ta kvieskit daktara, tikrai paleo/primal atsakos drinks_cheers.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2014 04 09, 19:51)

Uzjauciu labau Lumiuk.. 4u.gif verysad.gif Pati tecio netekau pries daugiau nei metus, zinau, ka reiskia 4u.gif Seimoj irgi visko buvo, tik tevai niekad neissiskyre, tetis tikrai geras buvo, bet yda tokia pacia turejo.. verysad.gif Mes su giminem irgi nebendraujam, neduokdie, kas ten per zmones.. doh.gif Mazuma normaliu..

Silver79, saunuolis, kad taip puikiai laikais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 09 balandžio 2014 - 22:10
QUOTE(LumiLumi @ 2014 04 09, 18:51)

Siandien as isejus is saves, buvo aktyvi produktyvi diena. Ir paskambino teta, mire mano tetis.

Lumi, užuojauta console.gif
Mano gyvenime būta panašiai, tik anksčiau, prieš kokius penkerius metus, ir kiek kitaip - pranešė apie mirtį jau po laidotuvių. Net laidojimo vietos iki šiol nepasakė... Koks jausmas? Keista, bet jokio. Tarsi toje širdies vietelėje nieko nebuvo įdėta. Vaikystėje labai trūko, labai ilgėdavausi jo... Bet suaugusi sugebėjau atleisti. Ir, jei būtų kas pranešęs laiku apie laidotuves, būčiau irgi į jas nuėjusi...
Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos.
Atsakyti