Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Simuute @ 2014 04 08, 14:06)

aš kai skanaus užsimanau, pasidarau chia pudingą smile.gif

vakar ja nusipirkau. o kaip gamini?
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2014 04 08, 14:34)
Labiau kasdieninį maistą galvoj turėjau. Tingiu sau skanėstus gamintis  biggrin.gif  biggrin.gif  Gal ir gerai, mažiau pagundų  biggrin.gif  Kai užsimanau ko prie kavos, tai šaukštelis kokosų drožlių ir šaukštelis kokosų aliejaus burnon, va ir visas skanėstas  biggrin.gif
Draugui tai keksą kartais iškepu, netingiu smile.gif
Ką velykoms mandro ruošit?

smile.gif o man vis dar skanios skystos kiausinienes. db nusipirkau su dviem tryniais - su druskyte ir sviestuku mmmmm rolleyes.gif

cukiniju supratau akd nemegstu..istyzta, kazkokia fe pasidaro
Atsakyti
O man nesigavo majonezas su stacionariu blenderiu/kokteliu plakykle sad.gif
Kaip ten zmones paprastu rankiniu plakikliu susiplaka arba paprastu mikseriu, nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 04 08, 17:35)
smile.gif o man vis dar skanios skystos kiausinienes. db nusipirkau su dviem tryniais - su druskyte ir sviestuku mmmmm  rolleyes.gif

Šitos pas mane irgi number one thumbup.gif Negaliu atsivalgyt biggrin.gif
Cukinijas tas jaunas, kuriom akcijos dabar, pakepu ant keptuvės su grioveliais
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 04 08, 17:26)
Kaip ten zmones paprastu rankiniu plakikliu susiplaka arba paprastu mikseriu, nesuprantu.

Aš tik su paprastu mikseriu darau. Trunka 3 min. o su visu pasiruošimu gal 10 min. Atitaikiau proporcijas taip, kaip man patinka. 1 trynys, 100 ml aliejaus, 0,5 šaukšto garstyčių ir 0,5 šaukšto citrinos sulčių ir žiupsnis druskos.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 04 08, 16:26)

Man su blenderiu nesigauna, gudrybe yra viena. Kai plaki mikseriu, pradek pirma plakti kiausa/tryni su priedais (garstycios, citrina ir tt), ipilk sauksta aliejaus ir plak toliau nesustodama, tada vel sauksta aliejaus ir tt. Kai pamatysi kad tirsteja gali didinti aliejaus kieki. As plakdavau su paprastu mikseriu.
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2014 04 08, 18:19)
Aš tik su paprastu mikseriu darau. Trunka 3 min. o su visu pasiruošimu gal 10 min. Atitaikiau proporcijas taip, kaip man patinka. 1 trynys, 100 ml aliejaus, 0,5 šaukšto garstyčių ir 0,5 šaukšto citrinos sulčių ir žiupsnis druskos.

viska kartu sudejus I inda?

QUOTE(LumiLumi @ 2014 04 08, 18:23)
Man su blenderiu nesigauna, gudrybe yra viena. Kai plaki mikseriu, pradek pirma plakti kiausa/tryni su priedais (garstycios, citrina ir tt), ipilk sauksta aliejaus ir plak toliau nesustodama, tada vel sauksta aliejaus ir tt. Kai pamatysi kad tirsteja gali didinti aliejaus kieki. As plakdavau su paprastu mikseriu.

Va, sakau, kad yra kazkokia gudrybe, kad viska sudejus is karto - nesusiplaka.
Su rankiniu blenderiu man gerai gavosi o su tokiu stacionariu - sudukas, buza gavosi, skystimelis. Bet as du nedidukus kiausus dejau su visais baltymais, pagal Ryto rasa recepta.
Taip norejau salotu: tarkuoti virti burokeliai, konservuoti zirneliai, cesnakas, majonezas, kad nuvariau pas anyta ir pasiemiau sauksta pirktinio majonezo. Bet pas ja kazkoks Calve naturele ar panasiai ir sudetyje ne rapsu o alyvuogiu aliejus, bent jau taip parasyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 08 balandžio 2014 - 19:39
Sveikos smile.gif
QUOTE(LumiLumi @ 2014 04 08, 07:48)

Vakar dalyvavau labai idomioj paskaitoj apie zarnyno mikroflora

kokia idomi paskaita bigsmile.gif kaip noreciau tokioje sudalyvaut...reikejo irasyt viska biggrin.gif dar ka nors papasakok 4u.gif

QUOTE(Skambanti tyla @ 2014 04 08, 11:49)
Galvojau, kad krakmolingų negalima.
Prašom nepykti už klausimus  biggrin.gif  aš naujokas. Bet bananais nepiktnaudžiaujat  ania?

as is patirties pasakysiu - as visai nevalgiau jokiu vaisiu ir dar nevalgiau beveik pieno produktu (na sviesta ir grietine valgiau kartais), kol meciau svori 4u.gif dabar va valgau ir pieno pr. ir vaisiu kartais, tai svoris man sustojes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 04 08, 16:35)
vakar ja nusipirkau. o kaip gamini?
Papildyta:

pagal šitą receptą darau. O cukinijas labai trumpai apkepu griežinėliais, jei iškart valgai, tai netyžta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 04 08, 16:26)

man pavyko su mikseriu ir su blenderiu.
bet as po maza srovele pyliau
Papildyta:
QUOTE(Simuute @ 2014 04 09, 09:09)
pagal šitą receptą darau. O cukinijas labai trumpai apkepu griežinėliais, jei iškart valgai, tai netyžta wink.gif

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jaicy @ 2014 04 09, 09:53)
man pavyko su mikseriu ir su blenderiu.
bet as po maza srovele pyliau
Papildyta:
aciu 4u.gif

merginos dar kazkap mirkydavo dar jas..
Atsakyti
Mergos, aš šoke ir dideliam pasimetime mega_shok.gif
Ka daryyyyyyt nežinau, ką valgyt, ko nebevalgyt.
Kai pamačiau savo tyrimo rezultatus, vos iš klumpių neišvirtau doh.gif

Bendras chol. 11,52
DTL 2,7
MTL 8,75

Ir ką galvot? Ką ne taip darau? Gal lašiniais piktnaudžiauju, nežinaaaauuuu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 04 09, 12:14)
Bendras chol. 11,52
DTL  2,7
MTL 8,75

ohmy.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Mjooo, gal meskit jus tuos lasinius visos ir geriau liesa mesa su augaliniais aliejais valgyt g.gif Tokie skaiciai tikrai neatrodo gerai..Ir cia tik po metu mitybos..
Atsakyti