QUOTE(ivetacom @ 2014 05 13, 14:57)
Gal nepadidejo, bet liko savo vietoje, kai svoris pradejo kristi
Jei tik spogai nuo pieno produktu, o psoriazei itakos neturi, gal neatsiskyk visiskai, gal apsipras organizmas. Tikrai per greztai jau tu save laikai.
As du menesius nevalgiau pieno produktu, ivedus kazkiek spogu budavo, bet nuobodu man buvo gyventi be ju( pienisku, o ne spogu

) ir dabar valgau ir dideliu negerumu nejauciu.
jei dar neziurejau apie baltymus
https://www.youtube....h?v=8jgMC8Rymkk
Aisku, kad labai liudna be pienisku.
QUOTE(SOWELU @ 2014 05 13, 14:59)
Sveikos. Seniai buvau aš pas jus

paskaitau, bet neberašau
Gydžiausi Valgymų sutrikimo centre, todėl pabėgau nuo Paleo.
Nidulia, neprisiarykit sau ligų su tokiu griėžtumu. Pagalvokit apie psichologinę savo būseną..amžina kontrlė ir ribojimas bent ju man tai buvo pragaras...Bet dėl savo ligos aš tą dariau jau nuo paauglystės. Dabar sveikstu..Ir jaučiuosi žymiai geriau.
Juk tikrai nieko neatsitiks, jei suvalgysit majonezo, jei valgysit ne du, o keturis kartus. Ir šiaip kas tie giluminiai spuogai palyginus su gera vidine būsena.
Gražių gimtadienių visoms švenčiančioms!! Palepinkit save
Kazkaip buvau isikalusi, kad jei kyla giluminiai, reiskia vyksta uzdegimas toje vietoje ir pieniski netinka. Nors virskinimas vyksta gerai pienisku, nieko man nepucia ir neraizo. O dar ir Silweris sake, kad jei oda reaguoja i pieniskus tai laikytis kuo toliau nuo ju.
o kas tau per sutrikimai buvo? del noro susimazinti svori?
Tu teisi, as jau prisidirbau psichologiniu problemu su tokiu griezttumu ir ribojimu. Tu vaiksciojai i valgymo sutrikimu centra o as i kitoki centra

Perlenkiau lazda,ane? As paskutiniu metu pastoviai parinuosi del maisto, ka valgyti, ka gaminti, kad tik viskas butu teisiniga ir grynai paleo. Itariu, perlenkiau stipriai lazda, ane?
Kita vertus, kai atsikraciau skalpo niezuliu, kurie mane zude, astmos ir visiskai nesirgau jokiomis persalimo ligomis, kuomet anksciau pastoviai sirgdavau, reikedavo antibiotiku ir t.t, tai gal tas grieztumas dave tokius rezultatus, dabar baisu isklysti is kelio. Bet dar kita vertus, tai toks gyvenimas, kai del kiekvieno kasnio kontoliuoju save ir parinuosi - pragaras:(