Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Nu kaip cia ne parasyti, su gimtadieniais banda 4u.gif
Mano irgi savaites galia biggrin.gif

Nidulia, o tu nejuokauk, valgyk, gal pasistenk pusryciams kazkaip daugiau suvalgyti ko nors unsure.gif

O as su paleo jau suaugau, turbut jau nieks neisskirs musu biggrin.gif
Svoris nesikeicia ( man ir nereikia), formos dailios, liemuo susiaurejes, krutine padidejusi, atsikraciau papilomu, nagai, plaukai puikiai auga ir siaip pozityviai i gyvenima ziuriu. Bet as valgau visada tris kartus ir kada man norisi.
Maziukas puikiai susitvarko su kimbanciais virusiukais, be jokiu vaistu kokia sloga, ar kosuliukas per diena dvi baigiasi. Dar reaguoja i ziedadulkes, bet nelabai stipriai, meniu siaurokas, bet po truputi bandome naujus produktus. Gali smaguriauti ta 92% sokolada is Maju thumbup.gif ir kokosu alieju vis megsta.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2014 05 13, 12:08)
Nu kaip cia ne parasyti, su gimtadieniais banda 4u.gif
Mano irgi savaites galia biggrin.gif
Nidulia, o tu nejuokauk, valgyk, gal  pasistenk pusryciams kazkaip daugiau suvalgyti ko nors unsure.gif
O as su paleo jau suaugau, turbut jau nieks neisskirs musu biggrin.gif
Svoris nesikeicia ( man ir nereikia), formos dailios, liemuo susiaurejes, krutine padidejusi, atsikraciau papilomu, nagai, plaukai puikiai auga ir siaip pozityviai i gyvenima ziuriu. Bet as valgau visada tris kartus ir kada man norisi.
Maziukas puikiai susitvarko su kimbanciais virusiukais, be jokiu vaistu kokia sloga, ar kosuliukas per diena dvi baigiasi. Dar reaguoja i ziedadulkes, bet nelabai stipriai, meniu siaurokas, bet po truputi bandome naujus produktus. Gali smaguriauti ta 92% sokolada is Maju thumbup.gif ir kokosu alieju vis megsta.

Oho kiek jautukiu turime:)
Pavydziu tau, anomalijos kazkokios, dar ir krutine padidejusi. Papasakok savo meniu, nes pas mane viskas sumazeje:(
Man atvirksciai nei tau, ima negeros mintys listi I galva del paleo. O jas sukelia visai nukrites svoris. O kai toks svoris, tai rodos , kad ir sveikatos nera. O nuo ko pas jus ta krutine padideja, po galais?
Smagu, kad mazius taip gerai tvarkosi:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 05 12, 23:21)
Merginos, patarkit, maldauju, kaip priaugti svorio, nes as jau visai nusivaziavau

Galėčiau kokius 5-6 kg savus atiduoti, tik nežinau, kaip g.gif

O jei rimtai, tai gal sultinius bandykit, anksčiau merginos rašė, kad padeda, kai reikia svorio priaugti
O tai ką ir kiek valgot per dieną, kad svoris taip krinta? Gal valgot kaip paukštelis - po kruopytę?

Su gimtadieniais visas gegužinukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 05 13, 12:30)
Galėčiau kokius 5-6 kg savus atiduoti, tik nežinau, kaip  g.gif

O jei rimtai, tai gal sultinius bandykit, anksčiau merginos rašė, kad padeda, kai reikia svorio priaugti
O tai ką ir kiek valgot per dieną, kad svoris taip krinta? Gal valgot kaip paukštelis - po kruopytę?

Su gimtadieniais visas gegužinukes  4u.gif

Kad valgau iki soties. Pustyciu nenoriu, tai koki banana kartais suvalgau ir po to du sotus valgymai. Jei virtos darzoves (400 gr.) su mesa, tai I jas dar ghi sviesto prisidedu. Jei zalios darzoves, tai su alyv. al. ir dar kokoso saukstelis+mesa ar zuvis.
Jaicy, pamenu ir tu negalejai svorio priaugti. O tau nuo ko nukrito per daug? Kaip suprantu - su paleo?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 05 13, 11:20)
Oho kiek jautukiu turime:)
Pavydziu tau, anomalijos kazkokios, dar ir krutine padidejusi. Papasakok savo meniu, nes pas mane viskas sumazeje:(
Man atvirksciai nei tau, ima negeros mintys listi I galva del paleo. O jas sukelia visai nukrites svoris. O kai toks svoris, tai rodos , kad ir sveikatos nera. O nuo ko pas jus ta krutine padideja, po galais?
Smagu, kad mazius taip gerai tvarkosi:)

Pati rasei, kad kai pakeitei mityba krutine buvo padidejusi. Man rodos per mazai riebaliuku valgai ir sultiniu tikrai gal pabandyti g.gif

Mano meniu iprastas: kava su kokosu aliejumi ir dabar piena pradejau pilti, du kiausiniai, kartais avokado. Jei nenoriu valgyti tai ir nevalgau iki kokios 1-2 valandos, bet tada tai jau tikrai norisi smile.gif . dabar laiko nelabai turiu, tai gaunasi ivairiai, kokia mesyte ir daug visokiu zaliu lapu, lasinukai naminiai, lasisa su pomidoru( skanu man labai, bet ir vienas ir kitas sudukai dabar), kita kokia zuvis su majonezu ir nesuku sau galvos, man naminis neskanus, valgau Helmans rolleyes.gif Vakare varske su gretine, arba su maskarpone. Truputi oda mano reaguoja i pieno produktus, bet nenoriu ju ismesti is savo raciono.
Ir idomu akwasniewski ir Zabolotnyi vertina daugiau truputi pakaitinta pieno baltyma nei zalia. Kwasniewski raso, kad varske geriausia apkepeliuose ir varskieciuose, baltymas lengviau isisavinamas, tai yra geriau valgyti jau paruostas ''masinas'', nei ju ''detales''. Tai kartais darau zepter keptuveje varskes apkepele, labai skanu.
Atsakyti
O man po daug laiko sloga prikibo ir taip staiga. Galva kaip kibiras,gerkle skaudi, net protiniai dantys pakelti sad.gif vakar kaip tycia pasidziaugiau, kad sveikata gera ir se tau boba devintines...
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2014 05 13, 14:05)
Pati rasei, kad kai pakeitei mityba krutine buvo padidejusi. Kad nerasiau, nebuvo maniske padidejusi. Man rodos per mazai riebaliuku valgai ir sultiniu tikrai gal pabandyti g.gif

Mano meniu iprastas: kava su kokosu aliejumi ir dabar piena pradejau pilti, du kiausiniai, kartais avokado. Jei nenoriu valgyti tai ir nevalgau iki kokios 1-2 valandos, bet tada tai jau tikrai norisi smile.gif . dabar laiko nelabai turiu, tai gaunasi ivairiai, kokia mesyte ir daug visokiu zaliu lapu, lasinukai naminiai, lasisa su pomidoru( skanu man labai, bet ir vienas ir kitas sudukai dabar), kita kokia zuvis su majonezu ir nesuku sau galvos, man naminis neskanus, valgau Helmans rolleyes.gif Vakare varske su gretine, arba su maskarpone. Truputi oda mano reaguoja i pieno produktus, bet nenoriu ju ismesti is savo raciono.
Ir idomu akwasniewski ir Zabolotnyi vertina daugiau truputi pakaitinta pieno baltyma nei zalia. Kwasniewski raso, kad varske geriausia apkepeliuose ir varskieciuose, baltymas lengviau isisavinamas, tai yra geriau valgyti jau paruostas ''masinas'', nei ju ''detales''. Tai kartais darau zepter keptuveje varskes apkepele, labai skanu.

va, tu varske su grietine ir mascarpone valgai o as pienisku negaliu, beria giluminiais, reiskia organizmui netinka pieniski. O gal as per grieztai laikausi paleo? Jokiu ten majonezu pirktiniu, neduok die dar koks sudukas. Kartais net stogas ciuozia nuo tokio pacios grieztumo, nes pradedu parintis ka pagaminti valgyti.
Sakai lasisa su pomidoru? Tai cia atskiras valgymas gaunasi. Anoks cia didelis valgymas lasisa su pomidoriuku. As tai visa poka 400 g issiverdu darzoviu, uzdedu ghi ir dar mesos.
Atsakyti
Gal nepadidejo, bet liko savo vietoje, kai svoris pradejo kristi smile.gif
Jei tik spogai nuo pieno produktu, o psoriazei itakos neturi, gal neatsiskyk visiskai, gal apsipras organizmas. Tikrai per greztai jau tu save laikai.
As du menesius nevalgiau pieno produktu, ivedus kazkiek spogu budavo, bet nuobodu man buvo gyventi be ju( pienisku, o ne spogu biggrin.gif ) ir dabar valgau ir dideliu negerumu nejauciu.

jei dar neziurejau apie baltymus https://www.youtube....h?v=8jgMC8Rymkk
Atsakyti
Sveikos. Seniai buvau aš pas jus smile.gif paskaitau, bet neberašau 4u.gif Gydžiausi Valgymų sutrikimo centre, todėl pabėgau nuo Paleo.
QUOTE(Nidulia @ 2014 05 13, 14:35)
Kartais net stogas ciuozia nuo tokio pacios grieztumo, nes  pradedu parintis ka pagaminti valgyti.
Sakai lasisa su pomidoru? Tai cia atskiras valgymas gaunasi. Anoks cia didelis valgymas lasisa su pomidoriuku. As tai visa poka 400 g issiverdu darzoviu, uzdedu ghi ir dar mesos.

Nidulia, neprisiarykit sau ligų su tokiu griėžtumu. Pagalvokit apie psichologinę savo būseną..amžina kontrlė ir ribojimas bent ju man tai buvo pragaras...Bet dėl savo ligos aš tą dariau jau nuo paauglystės. Dabar sveikstu..Ir jaučiuosi žymiai geriau.
Juk tikrai nieko neatsitiks, jei suvalgysit majonezo, jei valgysit ne du, o keturis kartus. Ir šiaip kas tie giluminiai spuogai palyginus su gera vidine būsena.

Gražių gimtadienių visoms švenčiančioms!! Palepinkit save wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2014 05 13, 14:57)
Gal nepadidejo, bet liko savo vietoje, kai svoris pradejo kristi smile.gif
Jei tik spogai nuo pieno produktu, o psoriazei itakos neturi, gal neatsiskyk visiskai, gal apsipras organizmas. Tikrai per greztai jau tu save laikai.
As du menesius nevalgiau pieno produktu, ivedus kazkiek spogu budavo, bet nuobodu man buvo gyventi be ju( pienisku, o ne spogu biggrin.gif ) ir dabar valgau ir dideliu negerumu nejauciu.

jei dar neziurejau apie baltymus https://www.youtube....h?v=8jgMC8Rymkk

Aisku, kad labai liudna be pienisku.

QUOTE(SOWELU @ 2014 05 13, 14:59)
Sveikos. Seniai buvau aš pas jus smile.gif paskaitau, bet neberašau  4u.gif Gydžiausi Valgymų sutrikimo centre, todėl pabėgau nuo Paleo.

Nidulia, neprisiarykit sau ligų su tokiu griėžtumu. Pagalvokit apie psichologinę savo būseną..amžina kontrlė ir ribojimas bent ju man tai buvo pragaras...Bet dėl savo ligos aš tą dariau jau nuo paauglystės. Dabar sveikstu..Ir jaučiuosi žymiai geriau.
Juk tikrai nieko neatsitiks, jei suvalgysit majonezo, jei valgysit ne du, o keturis kartus. Ir šiaip kas tie giluminiai spuogai palyginus su gera vidine būsena.

Gražių gimtadienių visoms švenčiančioms!! Palepinkit save  wub.gif  wub.gif

Kazkaip buvau isikalusi, kad jei kyla giluminiai, reiskia vyksta uzdegimas toje vietoje ir pieniski netinka. Nors virskinimas vyksta gerai pienisku, nieko man nepucia ir neraizo. O dar ir Silweris sake, kad jei oda reaguoja i pieniskus tai laikytis kuo toliau nuo ju.
o kas tau per sutrikimai buvo? del noro susimazinti svori?
Tu teisi, as jau prisidirbau psichologiniu problemu su tokiu griezttumu ir ribojimu. Tu vaiksciojai i valgymo sutrikimu centra o as i kitoki centra sad.gif
Perlenkiau lazda,ane? As paskutiniu metu pastoviai parinuosi del maisto, ka valgyti, ka gaminti, kad tik viskas butu teisiniga ir grynai paleo. Itariu, perlenkiau stipriai lazda, ane?
Kita vertus, kai atsikraciau skalpo niezuliu, kurie mane zude, astmos ir visiskai nesirgau jokiomis persalimo ligomis, kuomet anksciau pastoviai sirgdavau, reikedavo antibiotiku ir t.t, tai gal tas grieztumas dave tokius rezultatus, dabar baisu isklysti is kelio. Bet dar kita vertus, tai toks gyvenimas, kai del kiekvieno kasnio kontoliuoju save ir parinuosi - pragaras:(
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 05 13, 15:56)
Aisku, kad labai liudna be pienisku.
Kazkaip buvau isikalusi, kad jei kyla giluminiai, reiskia vyksta uzdegimas toje vietoje ir pieniski netinka. Nors virskinimas vyksta gerai pienisku, nieko man nepucia ir neraizo. O dar ir Silweris sake, kad jei oda reaguoja i pieniskus tai laikytis  kuo toliau nuo ju.
o kas tau per sutrikimai buvo? del noro susimazinti svori?
Tu teisi, as jau prisidirbau psichologiniu problemu su tokiu griezttumu ir ribojimu. Tu vaiksciojai i valgymo sutrikimu centra o as i kitoki centra sad.gif
Perlenkiau lazda,ane? As paskutiniu metu pastoviai parinuosi del maisto, ka valgyti, ka gaminti, kad tik viskas butu teisiniga ir grynai paleo. Itariu, perlenkiau stipriai lazda, ane?
Kita vertus, kai atsikraciau skalpo niezuliu, kurie mane zude, astmos ir visiskai nesirgau jokiomis persalimo ligomis, kuomet anksciau  pastoviai sirgdavau, reikedavo antibiotiku ir t.t, tai gal tas grieztumas dave tokius rezultatus, dabar baisu isklysti is kelio. Bet dar kita vertus, tai toks gyvenimas, kai del kiekvieno kasnio kontoliuoju save ir parinuosi  - pragaras:(

Na pas mane daug bėdų, bet jos visos psichologinės..dar tik apsigydžiau, nes nuo vaikystės traumų išdyti iškart neįmanoma. Kankinau save visą gyvenimą. Paleo buvo dar vien kančia.. Pavydžiu toms, kurios gali gyventi ribodamos save. Aš tikrai nebegaliu.. Dietinis mastymas liko, bet jau pasiekiau tai, kad nebebijau maisto ir nebenoriu saves riboti ir kankinti.
Bėrė man veidą, kai pradėjau valgyt šokoladą..bet nustojo. Nidulia, manau ir jūs pabndykit nors pieniškus valgyti, gal nustos berti 4u.gif Aš tikiu, kad nesinori vėl galvos niežėjimų ir astmos.. Bet aš pasirinkau laisvę nuo maisto, nuo galvojimo apie jį. Taip gera pavalgyti ir pamiršti smile.gif
Atsakyti
Gal ir pas mane jau kokie valgymo sutrikimai, nes as ne ziuriu, as praejo nuo valgymo bent 4 valandos, kad anas maistas butu jau suvirskintas ir nekrauciau nieko ant virsaus. Pas mane atsirado psichologines problemos nuo nuolatines kontroles ir nervinimosi del maisto. Kazkur pries kaledas jau pradejo listi tos psix. problemeles. Kovo/balandzio menesi isisiubavo kaip reikalas.
Atsakyti