Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Rasa:) @ 2014 05 05, 17:25)
Gal aš apsirinku, bet vis maniau, kad Paleo nerekomenduoja šviežių sūrių, tik brandintus (Aged cheese)  g.gif  Pabandžiau kažkada šveicariško sūrio gabaliuką - tai nelabai, o tokių kaip maskarponė tai bijočiau ir ragauti  rolleyes.gif
Įdomu, kokius pieno produktus vartoja tie, kurie išdrįsta tai daryti  g.gif
Suprantu, kad turėtų būti kuo riebiau, kad laktozės mažiau.
Woresta ką tik paminėjo rūgpienį - naminį, aišku?
Kas dar ką?

na čia vieni gali vartot pieno produktus, kiti ne- jeigu tavo organizmas su jais susidoroja, kam atsisakyt gero daikto. Tačiau tai turi būti mažiau sugadinti perdirbimu produktai- brandinti sūriai- netinka, nes nuo ilgo laikymo juose pieno riebalai sugadinti.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 05 05, 17:00)
Paleo apskritai nerekomenduoja pieno produktu. Apie paleo ir brandintus surius nieko negirdejau. Kalbant apie primal mityba tai geriau neapdoroti pieno produktai. O maskarpone ir grietinele as pavartoju del riebaliuko ir jie manes nealergizuoja. Maskarpone tai man kazkas tokio nom nom smile.gif

Maskarponė ir man labai, dar dėl mozzarellos lydausi - prisimenu kaip Don Corleone kiekvieną rytą jos šviežutėlės reikalaudavo, neveltui taip traukia į Siciliją smile.gif
Kažkaip neturiu bėdų su pieno produktais, gal kad ant 4,5 riebumo kaimiško augino, gėriau ir vargo nemačiau, o vat kai senai senai su klasiokais buvom stovykloj ir kolūkis atvarė bidoną pieno, tai prie tūlikų eilės susidarė, aš gal viena rami kaip belgas gėriau ir nesupratau kame reikalas, kas ten su jų viduriais nutiko smile.gif
Atsakyti
Mano organizmas konkreciai reaguoja I pieno produktus. Cia ne tik apie spuogus kalbu, Kai laikiausi whole, menesines atsireguliavo taip, kad budavo per ta pacia menulio faze. Vos tik pradejau vartoti pieniskus, viskas issiderino bile kaip. Dabar as vel be pienisku, ir vel menesines stojasi I teisinga cikla - per ta pacia menulio faze.
Gal kuri esate uzmaciusi LT juosteliu slapimo ph ir tankiui matutoti. Ph tai yra, bet tankiui nemaciau. Kokias apskritai juosteles renkates? Pasidalinkite:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 05 05, 22:40)
Kai laikiausi whole, menesines atsireguliavo taip, kad budavo per ta pacia menulio faze.

Man priešingai - perėjus į PALEO visai dingo ax.gif
Gal kuri esate uzmaciusi LT juosteliu slapimo ph ir tankiui matutoti.
Ir man aktualu - kur galima bent tų pH gauti? O jei kolektyviai iš kokios UK siųstis - gal pigiau išeitų?
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2014 05 05, 23:00)
Man priešingai - perėjus į PALEO visai dingo  ax.gif
Ir man aktualu - kur galima bent tų pH gauti? O jei kolektyviai iš kokios UK siųstis - gal pigiau išeitų?

ph yra ir Lietuvoje. Ebay yra geresniu, kur 10 parametru gali issimatuoti.
Ir tokios, ir kitu firmu

http://www.ebay.com/...=item20cad65ad7
http://www.ebay.com/...=item43c922912e
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Įsiveržiau čia pas jus, kol kas skaitau nuo pirmos temos, pirmus puslapius, dėl to atsiprašau, jeigu neseniai buvo apie tai pasakota, bet labai noriu paklausti kur LT galima įsigyti tą knygą It starts with food? Geriausia būtų internetu..
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 05 05, 22:00)
ph yra ir Lietuvoje. Ebay yra geresniu, kur 10 parametru gali issimatuoti.
Ir tokios, ir kitu firmu
...
pirkau tokiu juosteliu praeita savaite, tik nedideli kieki, dar vis laukiu kol ateis.

melynas dangus: kazkur interneto platybese yra elektronine tos knygos versija. man buvo atsiunte kazkas i e-mail, bet dabar nerandu kur nugrudus doh.gif gal kitos turi po ranka...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 05 06, 17:22)
pirkau tokiu juosteliu praeita savaite, tik nedideli kieki, dar vis laukiu kol ateis.

melynas dangus: kazkur interneto platybese yra elektronine tos knygos versija. man buvo atsiunte kazkas i e-mail, bet dabar nerandu kur nugrudus  doh.gif gal kitos turi po ranka...

Kurias? Tas Siemens? O kur tu gavai mazesni kieki? Kol kas matau tik po 100 juosteliu.
Papildyta:
melynas dangus, ziurek kur "teorija" ten ideta:)
https://www.dropbox....9zd4/bZcBr-XsGH
Atsakyti
oj ne, ne Siemens, sitos labai jau prabangios (ir brangios!) plius atidarius reik greitai sunaudot, per menesi ar pan, niekaip viena 100 nesusiusiotum! pirkau Sitas
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 05 06, 22:55)
Kurias?  Tas Siemens? O kur tu gavai mazesni kieki? Kol kas matau tik po 100 juosteliu.
Papildyta:
melynas dangus, ziurek kur "teorija" ten ideta:)
https://www.dropbox....9zd4/bZcBr-XsGH

Ačiū 4u.gif jau užsisakiau internetu knygą, bet kol dar negavau pasiskaitinėsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 07 gegužės 2014 - 08:34
QUOTE(jautiena @ 2014 05 07, 00:53)
oj ne, ne Siemens, sitos labai jau prabangios (ir brangios!) plius atidarius reik greitai sunaudot, per menesi ar pan, niekaip viena 100 nesusiusiotum! pirkau Sitas

Aciukas:) Rimtai, jei per menesi reikia isnaudoti, tai be sansu.
Atsakyti
na, jei tos juostelės taip greit pasensta, tada, vienam nusipirkus indelį, reikia greit išsidalyt ir panaudoti pagal paskirtį. biggrin.gif
Manau, senėjimą sukelia aplinkos drėgmė .
Tos juostelės kur jautiena parodė- labai stambūs pH rodmenys- iškart per vienetą, tad tik su dideliais nukrypimais- labai rūgštiniu ar smarkiai šarminiu kažką matys. labiau tiktų jei skalės būt smulkesnės.
Silveri- papasakok tu -ar išties tos juostelės taip greit sensta? Ką rašo instrukcijoj?
Atsakyti