QUOTE(JolkitaS @ 2014 05 05, 14:51)
Labas visiems,
žiūrėjau Zabolotnovo seminarą apie pieną, kad jis sudaro gleives žarnyne ir kad tai gerai nes jose gyvena gerosios bakterijos. Kadangi paskutiniu metu su tuštiinimusi tikra bėda ir toks vaizdas, kad kuo daugiau ląstelienos, tuo labiau viskas pastringa, pabandžiau gerti pieną. Po kelių dienų žarnynas dirba kaip niekad gerai. Gal paleo atveju, tą gleivių susidarymo funkciją atlieka sultinys? Ašjonevartoju, bet gal reikėtų? Voresta, tu lyg rašei kad buvo atsitadę bėdelių su žarnynu ir jas išsprendė sultinys?
Na, kad per daug ląstelienos nėra gerai- sužinojau surijusi porą šaukštų kokoso miltų
Bet iš ties ląstelienos reikia, ir reikia žiūrėt, kad beveik pusę gaunamų su maistu angliavandenių sudarytų ląsteliena, nes pvz piene angliavandenių yra, tačiau be ląstelienos. Kai nėra mikrobams maisto, jų mažiau pasidaugina, o dalį fekalijų sudaro mikrobai, kai jų mažai- viduriai gali kietėti.
Pabandyk kiaulpienes- man suveikia kaip laisvinamieji. Man ir rūgpienis taip pat suveikia. Šiuo metu jaučiu poreikį jam. Labai skanu.
Dėl sultinio- jis netinka anabolikams, todėl turi pasižiūrėti savo šlapimą- jei jis normalus- gali sultinį išmėginti- man jis nuėmė diskomfortą žarnyne.