QUOTE(Rasa:) @ 2014 04 29, 18:56)
Kuo giliau į mišką - tuo daugiau... krūmokšnių
nieko nieko, su laiku pamatysi, kad ne toks tas miškas ir tankus
Tie visi disbalansai - aerobiniai-disaerobiniai, kataboliniai-anaboliniai ir dar kitokie...

Neįkandu aš jų, tuo labiau, kad simptomai tai nėra, kad atitiktų - susimaišę...
tavo pačios šlapimas turėtų padėti išsiaiškinti- kataboliko/disaerobiko jis labiau koncentruotas, ryškesnės spalvos, tankis didesnis ir jo pH rūgštinis( paros vidurkis mažiau nei 6,2), anaboliko- labiau primena vandenį-šlapimo tankis mažas, spalva blyški, pH vidurkis turėtų būt daugiau nei 6,2.
Taigi, turėsi pati pasižiūrėti.
Papildyta:
QUOTE(Niddariaulia @ 2014 04 29, 21:03)
pagal simptomus nelabai ir nuspesi savo nukrypimus, reikia metaboliniu tyrimu.
As
dariausi tyrimus ir neturiu nei anaerobinio, nei disaerobinio sutrikimo, bet cholesterolis irgi zaskalivajet ir kaip su manim tuomet?
tada neturėjai, tačiau dareisi- senai, per tą laiką padėtis galėjo pasikeisti, todėl turi pasižiūrėti į kurią pusę toliau vairuot.
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2014 04 29, 21:03)
Mergai, zinokit rutulioju minti nutraukt vaistus per vasara ir planuotis leliu...

mano nuomone, jei tu pašalinai priežastį (leaky gut), kuri provokavo imuninę sistemą atakuoti, tai greičiausiai ir imuninės sistemos slopinimas dabar nebebūtinas. Gal visai be reikalo badaisi? Bet aš ne medikė

, nieko negaliu sakyt- visi sprendimai -tik tavo.
Būtų įdomu magnetinio rezonanso nuotrauką pasižiūrėt, kokia padėtis su židiniais smegenyse- gal jie kaip Silveriui- dingo išvis? Jei dingo, ir toliau prisilaikysi paleo, tai gal gali pamiršt savo bėdą visam laikui.