QUOTE(Nidulia @ 2014 04 24, 12:06)
Voresta, tau pakanka angliu is valgomu zoliu?
jaučiu, kad pilnai pakanka.
Dabar valgau (specialiai svėriau visus produktus) 1 valgymas:
140 gr kiaulpienių
60 gr garšvos lapelių
45 gr svogūnų laiškų,
50 gr grietinės, 25 gr al aliejaus salotas
su 250 gr trumpai pakaitintos liesos žvėrienos. Diiidelis bliūdas maisto.
Nezinau, man nepakanka todel kartais vaisiu suvalgau.
mano nuomone, tas vaisius buvo iš pasigailėjimo pridėtas, dabar gali ir be jo galėt gyvent. Iki naujo mūsų sodų derliaus.
Bet čia jau ne man spręsti.
Galima placiau? Kas pasijuto nuo kaulu sultiniu?
pernai vasaros gale (gal nuo vaisių, uogų ) prasidėjo neaiškūs, nedideli skausmai ir pūtimas žarnyne, ir jausdavau kad nėra taip gerai, kaip buvo anksčiau- pusantrų metų, kai vaisių vengiau. Tačiau ir jų nebevalgant vis vien buvo tas pat. O kai pradėjau sultinius naudoti- pagerėjo per 3-5 paras ir dabar vel komfortabiliai jaučiuos. Laukiu naujo uogų sezono, pasižiūrėsiu kas ir kaip.
Mano pokyciai. Manau, akivaizdziai matossi, kad jie yra:
2013 09 08
10
*2013 12 21:
9.2
*2014 04 03:
6 (
18 dienu nerukau)
*2014 04 24
-0.4
Metus rukyti viskas eme judeti greiciau norima linkme.
Vresta, ar jau galima pasakyti, kad mano knopke atrudijo.
Sios dienos kvepavima tai dar pasitikrinsiu kuria diena.
Taip, pagaliau tu persijungei, nes atsisakei paskutinės (??) priklausomybės. Nelabai mano protas suvokia, kaip tu, norėdama susireguliuot metabolizmą, laikeisi įsikibus tabako?

Kuris galimai skatino tavo nukrypimą ir neleido organizmui susitvarkyt. Ir dar dejavai, kad, vaje, niekaip nepersijungi
Dabar skaičiavimas rodo, kad energiją gauni ir iš riebalų- reiktų dabar pakartoti tyrimą ir gauti kitą racioną, pagal naujus parametrus.
Bet, kas tai dabar darys?
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 04 24, 13:06)
mano atveju gerai:) sveiko zmogaus indeksas = 7 o man, su taip ilgai kankintu glikogeniniu nukrypimu, dabar gerai minusinis skaicius, nes tai reikstu, kad pagaliau energija imu gamintis ne is gliukozes9kurios ne kazi ka gaunu) o is riebalo. Taip nebuna, kad sveikstant, ateini iki 7 ir tupi. Pirmiausiai svyruoji I priesingas puses, tik tada pradedi balansuotis ir arteti link aukso viduriuko. Gal voresta aiskiau pakomentuos jei atsiples nuo darbu trumpam.
Taip, tu viską teisingai supratai, švytuoklė dabar perlekia kiton pusėn.
Šitaip, prisilaikant sezoniškumo: žiemą mažiau anglių, daugiau taukų, vasarą atvirkščiai, ir reikia gyvent -tada nebepastrigsi kurioj nors pusėj, nebeišsibalansuosi ir neturėsi problemų.
http://www.kitoksdar...ugalu-kainynas/
va, pasirodo ir laukinių žolių galima užsisakyt su pristatymu. O aš pati turiu rankiotis