Sveikos,
geriau tokiu nuotykiu nebutu,labai nemegstu konfliktu,nes jie tik mano sveikatai kenkia...
cia privaciu drazeliu rinkliava,tipo jei gali moketi uz privatu drazeli gali ir svenetm negaileti.
man primas variantas labiau patinka, bet kogero brangesnis
As kai pagimdziau dukra man vyro ranka buvo sugipsuota,koja dra gerai gali bent palaikyti,pampa pakeisti, mano net to negalejo, oi buvo beda bedele...
Taip, man irgi pirmas variantas gražesnis. Kaina dvigubai brangesnė jei per privatininkus (bet bijau nes prašo avanso nemažo - paskui bėgiok ieškos), o jei per įmonę - tai daugiau nei trys kartai brangiau.
Gal kas pažįstate ką nors iš mūsų aplinkelių kas užsiima tokiais dalykais?
Dėl darželyje vakarelio tai aš irgi manau, kad kaina nežmoniška - tai mes greičiausiai nedalyvausime. Be to aš nežinau kaip mažė sureaguos į senelį šaltį.
Gal kas pažįstate ką nors iš mūsų aplinkelių kas užsiima tokiais dalykais?
Dėl darželyje vakarelio tai aš irgi manau, kad kaina nežmoniška - tai mes greičiausiai nedalyvausime. Be to aš nežinau kaip mažė sureaguos į senelį šaltį.
sveikos,
kaip laikotes?
as apsirgau, jauciu virusas mane ima, reikai nepasiduoti, juk sventem reikai ruostis.
ar jau eglute papuosiet?
kaip laikotes?
as apsirgau, jauciu virusas mane ima, reikai nepasiduoti, juk sventem reikai ruostis.
ar jau eglute papuosiet?
QUOTE(JURLA @ 2014 12 05, 09:33)
sveikos,
kaip laikotes?
ar jau eglute papuosiet?
kaip laikotes?
ar jau eglute papuosiet?
Sveikutes, kaip visada tylu ir ramu

Mes irgi su vyru buvome apsirgę, bet Andrytė neužsikrėtė - sveikutė.
Mes eglutę planuojame puošti 21 dieną.
Pirmadienį važiuojų į Eglės sanatoriją Birštone - vyras nupirko kelialapį savaitei. Tai pailsėsiu, išsimiegosiu

Pelite, kaip tavo dukriukui sekasi ir mažylei? Kaip jaučiames, kaip augame?
Sveikutes.
Gyvenam po senovei ,egle šiandien gal puošim,arba rytoj
.
IRUTĖ,dukrai sekasi puikiai,mažylė auga kaip ant mėlių . Jau keli kartai buvo pas mus svečiuose
.
Jurla,kaip sveikatą ?
Gyvenam po senovei ,egle šiandien gal puošim,arba rytoj

IRUTĖ,dukrai sekasi puikiai,mažylė auga kaip ant mėlių . Jau keli kartai buvo pas mus svečiuose

Jurla,kaip sveikatą ?
sveika,
Irute, kaip faina nerealus tavo vyras, aš kogero kai į pencija išeisiu tokia dovana galėsiu pati sau pasidovanoti.
Aš jau sveika, bet tik šeimos nariai nevisi pasveiko, bet iki Kalėdų manau visi pasveikim.
Mama mano atvažiuoja, vaikai babytės kogero metus nematė, paskutini kartą ji buvo pas mus pernai per Kalėdas,mamos ligos ir didelis atstumas kaltas,kad taip retai susimatom.
Pelite,smagu girdėti,kad anūkėlė sparčiai auga ir tuoj savo teta pavys:)
Irute, kaip faina nerealus tavo vyras, aš kogero kai į pencija išeisiu tokia dovana galėsiu pati sau pasidovanoti.
Aš jau sveika, bet tik šeimos nariai nevisi pasveiko, bet iki Kalėdų manau visi pasveikim.
Mama mano atvažiuoja, vaikai babytės kogero metus nematė, paskutini kartą ji buvo pas mus pernai per Kalėdas,mamos ligos ir didelis atstumas kaltas,kad taip retai susimatom.
Pelite,smagu girdėti,kad anūkėlė sparčiai auga ir tuoj savo teta pavys:)
QUOTE(JURLA @ 2014 12 16, 11:46)
sveika,
Sveikutės, nežinau ar jau mani vyras toks fainas - turbūt mane išsiuntė, kad pačiam pailsėti

Bet šiaip faina, miegi kiek nori, masažai, vandens procedūros, purvo vonios

daryti kaukė veidui "Antroji jaunystė" - tai jau pajaunėjusi atvažiuosiu, graži

Šiandien vyras skambino, pastatė šiandien mano išsvajotąj laiptų karkasą - tai patenkintas, sako vertėjo sumokėti tokią kainą. Nes tada apsisprendėm ties brangesnio varianto - nes norimą karkasą galėjo tik padaryti tie, kas turi lazeriu pjovimo įranga. Tai galima tęsti remonto darbus toliau.
Pelitė, mūsų gatvėje greitai gyvens naujokai - mano tėvai:) Nupirko sklypą - greitai pradės statyti nedideli namuką iki 80m2. Tai planuoja kitą met, jei viskas vyks pagal planą, rugsėjo mėnesį įsikelti.
labas rytelis,
tevai šalia, kai maži vaikai visai neblogai, na žinoma,kai turi sveikatos,netaip kaip mano mama,jau reikiają pačią prižiūrėti.
Irutes nebeatpažinsim po kaukių
Pats švenčių pasiruošimo įkarštis, svaitgali pakuosiu dovanas
o kita svaite reiks susidėliotė Kalėdinio stalo meniu, kaip jau nepirmi metai pas mus privažiuoja pilna troba giminaičių ir artimųjų, pasiruošimo daug,bet buna linksma.
tevai šalia, kai maži vaikai visai neblogai, na žinoma,kai turi sveikatos,netaip kaip mano mama,jau reikiają pačią prižiūrėti.
Irutes nebeatpažinsim po kaukių

Pats švenčių pasiruošimo įkarštis, svaitgali pakuosiu dovanas

Sveikos,
Ku dingot, ar yra gyvų??
Su Naujais metais!
Ku dingot, ar yra gyvų??
Su Naujais metais!
labukas,
Jurla,yra dar vos gyvu
,per sventes ir svecius laiko trugsta
Su Naujais metais!
Jurla,yra dar vos gyvu

Su Naujais metais!

Sveikos, Mielosios,
Sveikinų su 2015 metais!
Linkiu kad šie metai būtų Jums ir Jūsų šeimoms tūriningi gerais įspūdžiais, gera nuotaika, kad išsipildytų visi Jūsų siekiai ir norai.
Sveikinų su 2015 metais!
Linkiu kad šie metai būtų Jums ir Jūsų šeimoms tūriningi gerais įspūdžiais, gera nuotaika, kad išsipildytų visi Jūsų siekiai ir norai.
Ačiū,Ačiū kokie sveikinimai
Pelite kas tavo laiką pavogė? Mano namai buvo pilni kaip visada svečių per šventes, bet kažkaip niekur neskubėjau ir viskam laiko užteko svečiams ir pramogoms...

Pelite kas tavo laiką pavogė? Mano namai buvo pilni kaip visada svečių per šventes, bet kažkaip niekur neskubėjau ir viskam laiko užteko svečiams ir pramogoms...