Įkraunama...
Įkraunama...

Juodšiliai-Valčiūnai-Prūdiškės

QUOTE(zaja @ 2014 11 06, 17:34)
Oj tai gerai  thumbup.gif 
Mažytė turbūt visai nykštukė  wub.gif  au taip tie naujagimiai maži, o čia dar mažesnė  wub.gif  wub.gif
Viską turi, nieko nereikia?

Aciu Zaja uz rupesti,reikia maziciu drabuzeliu blush2.gif ,nes nesitikejom tokios coliukes wub.gif
O mergyte tik nuotraukoi maciau,nes mane neiliaidzia,pas ja,tik tevelius.Fajnuole toke,kai nuotraukai is arti,tai nemaza atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelite: 06 lapkričio 2014 - 20:19
QUOTE(pelite @ 2014 11 06, 20:15)
Aciu Zaja uz rupesti,reikia maziciu drabuzeliu blush2.gif ,nes nesitikejom tokios coliukes wub.gif
O mergyte tik nuotraukoi maciau,nes mane neiliaidzia,pas ja,tik tevelius.Fajnuole toke,kai nuotraukai is arti,tai nemaza atrodo biggrin.gif

Sveika, tu nežinai - šalia Jūsų yra laisvas sklypas - gal jis parduodamas? Šalia mūsų žinau kad parduodami 2 sklypai, bet negaliu susisiekti su savininkais, pas vieną pastoviai telefonas išjungtas, kita neatsiliepia.
Atsakyti
QUOTE(Irutė*** @ 2014 11 10, 13:28)
Sveika, tu nežinai - šalia Jūsų yra laisvas sklypas - gal jis parduodamas? Šalia mūsų žinau kad parduodami 2 sklypai, bet negaliu susisiekti su savininkais, pas vieną pastoviai telefonas išjungtas, kita neatsiliepia.

Sveika,to sklypo salia musu kiek zinau dokumentai nesutvarkiti ,dar no sovetu. negirdet kad butu parduodomas.Gatvei pradzios parduodami 2 sklypai.
Atsakyti
QUOTE(pelite @ 2014 11 10, 12:53)
Sveika,to sklypo salia musu kiek zinau dokumentai nesutvarkiti ,dar no sovetu. negirdet kad butu parduodomas.Gatvei pradzios parduodami 2 sklypai.

Čia kampiniai, nežinai kokia kaina? Gal turi mūsų pirmininkės tel.nr?
Atsakyti
sveikos,

Pelite,kaip po pirties? Zaja maciau lyg ir gyva buvo smile.gif

Kazkaip viskas fainai prasidejo ir nefainai baigesi sestadieni..., dar ir siandien nuotaika sugadino, nuvesiu as jai ta alu, nes matau visa gyvenima mines...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JURLA: 24 lapkričio 2014 - 16:38
QUOTE(JURLA @ 2014 11 24, 17:36)
sveikos,

Pelite,kaip po pirties? Zaja maciau lyg ir gyva buvo smile.gif

Kazkaip viskas fainai prasidejo ir nefainai baigesi sestadieni..., dar ir siandien nuotaika sugadino, nuvesiu as jai ta alu, nes matau visa gyvenima mines...

Rimtai????
Pridėk dar ir nuo manęs, juk aš viską užviriau sad.gif

Aš tai peršalau...
Atsakyti
laba,

Zaja,pirtyje tai karsta buvo,kur tu persalai? man tai viskas ciki.

pervedziau pinigus uz ta alu, tegu nusiperka...

mano maziuks kazkaip per plauka, lyg sloga prasideda svaitgali viduriavo,bet sita reikalas susitvarke, bus matyti ar nereiks man biliotenio imti.
Atsakyti
pirty karsta, pakeliui i wc salta biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

Man viskas ok 4u.gif thumbup.gif .
Nu ale blamba su to alum kokia nesamone,as irgi dadesiu lt.Bet nesaziningos tos moteriskes,kam reikejo jiems imti is tavo poku kur atidejai.

Vakar jau isleido is ligonines dukriuka su anukele wub.gif .
Tai kita beda,zento koja sugipsota doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(pelite @ 2014 11 26, 12:45)
sveikos,

Man viskas ok 4u.gif  thumbup.gif .
Nu ale blamba su to alum kokia nesamone,as irgi dadesiu lt.Bet nesaziningos tos moteriskes,kam reikejo jiems imti is tavo poku kur atidejai.

Vakar jau isleido is ligonines dukriuka su anukele wub.gif .
Tai kita beda,zento koja sugipsota doh.gif .

anksciau kiek kartu esam balavojusios tokiu bajeriu nebuvo,as kiek isgeriau sazinigai negaliu atgaminti, bet tikrai nedaugiau kaip 4-5 vnt,mano grozio feja nemegta alaus sake 1 isgere antra atidare,bet nedabaige, musu buvo 32 buteliukai, Zaja manau irgi negalejo sutalpinti visu likusiu smile.gif
yra kaip yra, uzpykau ir isejau is ju grupes ir "arsiausia" naria ismeciau is draugu,kuri jus apvardziavo viesai,gal vaikiskas poelis,bet man PMS galima biggrin.gif

Pelite, kaip cia darbar ,kur tas zentas koja nusisuko?

Kiek pas jus drazelyje renkate pinigeliu kaledinei sventei?
Atsakyti
QUOTE(JURLA @ 2014 11 27, 09:43)
anksciau kiek kartu esam balavojusios tokiu bajeriu nebuvo,as kiek isgeriau sazinigai negaliu atgaminti, bet tikrai nedaugiau kaip 4-5 vnt,mano grozio feja nemegta alaus sake 1 isgere antra atidare,bet nedabaige, musu buvo 32 buteliukai, Zaja manau irgi negalejo sutalpinti visu likusiu smile.gif 
yra kaip yra, uzpykau ir isejau is ju grupes ir "arsiausia" naria ismeciau is draugu,kuri jus apvardziavo viesai,gal vaikiskas poelis,bet man PMS galima biggrin.gif

Pelite, kaip cia darbar ,kur tas zentas koja nusisuko?

Kiek pas jus drazelyje renkate pinigeliu kaledinei sventei?

Sveikos merginos, skaitau ir suprantu, kad smagiai ir su nuotykiais leidžiate laikąsmile.gif

Pelite, dabar dukriukas turi rūpintis dviais.: mažyle ir vyruku:) Ot tie vyrai - mūsų pagalbininkai:)

Mūsų darželis kalėdiniam vakareliui paprašė 250 Lt (tėvelių dalyvavimas pageidautinas - nes jime irgi bus paruoštos staigmenos) - tai nežinau ar eisime mes į kalėdinį vakarėlį g.gif
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS, REIKIA PAGALBOS.: SĖDŽIU IR NEGALIU APSISPRĘSTI TIES LAIPTŲ KARKASO. Laiptai tiesūs bus, rūpi nuomonė dėl karkaso (laptasijos) formos.
Kuris kuriai grąžesnos.:
1. Variantas
http://www.plius.lt/...ba-1776390.html

2. Variantas
http://www.skelbiu.l...s-18493193.html
Atsakyti