Įkraunama...
Įkraunama...

Juodšiliai-Valčiūnai-Prūdiškės

QUOTE(pelite @ 2014 05 23, 14:23)

pelite, 23 Geg 2014 - 14:23, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

pelite, 23 Geg 2014 - 14:23, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Sveikos,

Irute,o taigi sakei ,kad priima i darzeli,jau neprima g.gif ?

Prisijungi prie nestukiu bumo  mirksiukas.gif ?
Kuriam namie bus leliukas?

Jurla,kas blogo darzelije?
Smagios bus atostogos su keturiais vaikais,gerai ,kad didesni Tau pades.

Mano M isbere,siandien nuveziau pas daktare,itare tymus,o kita pentadieni isliaistuves doh.gif .

Sveikos,

Irute,o taigi sakei ,kad priima i darzeli,jau neprima g.gif ?

Prisijungi prie nestukiu bumo  mirksiukas.gif ?
Kuriam namie bus leliukas?

Mano M isbere,siandien nuveziau pas daktare,itare tymus,o kita pentadieni isliaistuves doh.gif .

Sveikos, buvo susitarta su direktore. O neseniai paskambinau direktorei, pasakė kad tikrai nepriims rugsėjo mėnesį, gal spalį arba lapkritį. Bet jokio konkretumo. Tai atiduodam į privatų
Atsakyti
labuka,
QUOTE(pelite @ 2014 05 23, 15:23)

pelite, 23 Geg 2014 - 15:23, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

pelite, 23 Geg 2014 - 15:23, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

nieko blogo,tik nusivylem kai kuriomis aukletojomis, labai valdiskai dirba.
QUOTE(Irutė*** @ 2014 05 26, 08:40)

Irutė***, 26 Geg 2014 - 08:40, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Irutė***, 26 Geg 2014 - 08:40, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Sveikos, buvo susitarta su direktore. O neseniai paskambinau direktorei, pasakė kad tikrai nepriims rugsėjo mėnesį, gal spalį arba lapkritį. Bet jokio konkretumo. Tai atiduodam į privatų

oi tas nekonkretumas jos mane irgi erzina, esu su tuo susidurus.

Gal yra norinciu Jonines ant ezero kranto smagioje sodyboje atsvesti?
www.sodybajums.lt

mano vyr.sunus pirma karta oficialaiai isidarbino,nuo kitos savaites kips i darus, bus ir man lengviau finsiskai.
Vaziuosiu prie juros su dukra ir jos drauge,bei maziukais,dar ir anyta su vyru atvaziuos svaitgali aplankyti.
uzsisakiau nuo liepos 18-24d 4vieti www.kursiutakas.lt
Atsakyti
sveikos,

Tyluma ramuma smile.gif kaip visada biggrin.gif

kas geresnio,kas blogesnio pas jus girdeti?

Motokrosas JEGA,as pirma karta buvau sestadieni,bet man patiko, tik gaila,kad su maziuku teko anksti isvaziuoti,nes miegelio norejo.

Na ka ruosiames Joninem?

Irute,gal junkis prie musu i pirti prie ezero?

Atsakyti
Sakiau, kad patiks wink.gif

Pelite, M vejaraupiais sirgo? Mano A parsinese is darzo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JURLA @ 2014 06 18, 09:09)

JURLA, 18 Bir 2014 - 09:09, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

JURLA, 18 Bir 2014 - 09:09, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Sveikos, dėkui už pakvietimą, bet dėja negaliu.
Pas mus dabar chaosas namie vyksta:) Grindys išgriautos, pora sienų taip pat, pabaigė katelinės įrengimą, dabar vedžioja grindinį šildymą. Perkėlė dušą ir tualetą. Ir t.t. Vieną dieną sėdejau visai be vandens, tai gerai kai turiu gerą kaimynę Pelitęsmile.gif Gali būti, kad iškart po Joninių betonuos grindys. Tai viskas turiu būti paruošta iki betonavimo.Tai aš esu maitintoja, t.y. gaminu valgyti, kad mano vyrai( tėtis su vyru) badu nemirtų.
Dar mūsų automobilio variklis nulūžo. Tai teko važiuoti pirkti kitą. Niekada taip greitai nebuvome nupirkę. Nuvažiavome ryte į gariūnus ir nupirkome, nes labai reikėjo - o laiko neturėjome:)
Visą savaitę važinėjau po parduotuves, rinkausi ir užsakinėjau plyteles bei vonios įrangą. Ir dar į darbą kiekvieną dieną reikia važinėti.
Dar su Andryte mūsų reikia apsipręsti. Buvome apžiūrėti porą privačių darželių. Vienas tai labai siaubingas, nors gal aš labai priekabi. Bet mes į jį nepapuolėm dėl manęs, nes direktorius pasakė kad labai daug klausimų užduodu.
Vienu žodžiu gyvenimas vyksta pilnu tempu - nieko nespėju doh.gif
Tai kaip visada aš esu retas svečias Jūsų kompanijoje. Bet dėkui, kad nepamirštat ir prisimenat 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas

Jurla dabar cia ramu nes daugiau bendraujam per fb smile.gif . Oj kaip laukiu Joniniu thumbup.gif .

Zaja,taip M sirges vejaraupiais ir dar kaip baisiai,bet po M isleistuviu darzelije,tikriausei mano panele buvo susirgusi,bet taip pas daktare nenuejom,tai ir nezinau ar tikrai buvo vejaraupiai g.gif .

Irute,visada prasom 4u.gif

Tikrai,turbut jau visos zinot,kad per kaledas tapsiu mociuteeeee lotuliukas.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelite: 19 birželio 2014 - 08:17
QUOTE(pelite @ 2014 06 19, 09:15)

pelite, 19 Bir 2014 - 09:15, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

pelite, 19 Bir 2014 - 09:15, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Labas rytas

Jurla dabar cia ramu nes daugiau bendraujam per fb smile.gif . Oj kaip laukiu Joniniu thumbup.gif .

Zaja,taip M sirges vejaraupiais ir dar kaip baisiai,bet po M isleistuviu darzelije,tikriausei mano panele buvo susirgusi,bet taip pas daktare nenuejom,tai ir nezinau ar tikrai buvo vejaraupiai g.gif .

Tikrai,turbut jau visos zinot,kad per kaledas tapsiu mociuteeeee lotuliukas.gif  thumbup.gif .

Labas rytas

Tikrai,turbut jau visos zinot,kad per kaledas tapsiu mociuteeeee lotuliukas.gif  thumbup.gif .

Bobūlka, sveikinu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zaja @ 2014 06 19, 12:28)

zaja, 19 Bir 2014 - 12:28, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

zaja, 19 Bir 2014 - 12:28, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Bobūlka, sveikinu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Bobūlka, sveikinu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

aciu,aciu 4u.gif
Vsio,senatve ateina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pelite @ 2014 06 19, 12:00)

pelite, 19 Bir 2014 - 12:00, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

pelite, 19 Bir 2014 - 12:00, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

aciu,aciu 4u.gif

aciu,aciu 4u.gif

Dar ne senatvė.
Tu pas mus jauna bobulka:)
Atsakyti
sveikos,

Mes su pelyte patapom jaunos mamos ir mociutes busim jaunos, na tikuos as neseis metais,bet po kokiu keletos metliu visko gali buti.

mes ir planuojam vonios remonta, jau vyras sukale lauko duso rema, prausimes lauke, kai isgriausim vonia.

Gal zinote plyteliu klojeju meistru ir galite rekomenduoti, nes musiskis tik si savaitgali pasakys,ar liepa pas mus dirbs, nes norim per atostogas susitvarkyti vonia.
Atsakyti
Irute, o tu facebooke savo profili susikurus?
Atsakyti
QUOTE(JURLA @ 2014 06 19, 14:37)

JURLA, 19 Bir 2014 - 14:37, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

JURLA, 19 Bir 2014 - 14:37, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Sveikos, ne.
Mes šiandien užsisakėm būtą Šventojoje, komplekse. Tai birželio 30 dieną išvykstam trumpam pailsėti - vienai savaitei. Aš tai nelabai noriu į mūsų pajūrį važiuoti, bet vyras užsispyrė kaip ožiukas - labai nori Andrytei jūrą parodyti:)
Atsakyti