Įkraunama...
Įkraunama...

Juodšiliai-Valčiūnai-Prūdiškės

Sveikos,
Pelytė, man gėda blush2.gif SuNaujaisiais visus pasveikinau,
o gi tavo pupos nepasveikinau su Tortadieniu. Nors ir paveluotai: Sveikinu,
Linkiu augti linksmai, sveikai ir gražiai panelytei, džiūginti savo tėvelius ir broliuką.

Pelitė, tu gal jau į darbą išėjai?
Atsakyti
QUOTE(Irutė*** @ 2015 01 11, 18:46)
Sveikos,
Pelytė, man gėda blush2.gif  SuNaujaisiais visus pasveikinau,
o gi tavo pupos nepasveikinau su Tortadieniu. Nors ir paveluotai: Sveikinu,
Linkiu augti linksmai, sveikai ir gražiai panelytei, džiūginti savo tėvelius ir broliuką.

Pelitė, tu gal jau į darbą išėjai?

sveikos,
Ačiū Irutė už linkejmus 4u.gif
I darbą eisiu po metų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

jau pelites mergytei 2 metai kaip greitai, linkiu augti sveikai.

mes po senovei,darbai,reikalai,bureliai, ligos...,bet jau sveikstam vaikai jau sveiki.
Grizau i darba pailseti, namie per savaite pavargau, bet siek tiek namus atkopiau, kai kuriose spintose revizija padariau, savo perdidelius ar nenesiojamus rubus atidejau,mastau ar laikyti ar isdalinti ar geresnius parduoti g.gif yra tokiu kurios tik karta uzsivilkau, o mokejau uz juos nemazai.

Reiktu susibegti, pasilgau ramaus pasedejimo pas Pelite, ar mieste kavineje smagaus pasibuvimo smile.gif ka jus apie tai mastote?

Atsakyti
sveikos,

tyla...

kaip gyvenate?

as atostogu nuotaika gyvenu, leksim su vyru 1 sav. paslidineti, labai laukiu.
Atsakyti
QUOTE(JURLA @ 2015 02 05, 08:22)
sveikos,

tyla...
kaip gyvenate?
as atostogu nuotaika gyvenu, leksim su vyru 1 sav. paslidineti, labai laukiu.

Sveikos,
kai faina, pavydžiu blush2.gif Nors gruodžio mėnesį atostogavau, bet jau pavargau.
Aš tai dirbu, dirbu ir dirbu. Neseniai baigėsi sėsija univere - išlaikiau visus egzus:)
Namie amžinas remontas, bet jau vakar skambino iš parduotuvės, kad atvežti mūsų
tapetai. Tai liko sulaukti plyteles ir dar sofos, bet ji bus tik balandyje. Dar tėvai visus rūpesčius dėl statybų perkelė mums, tai jau pradedam ruoštis su vyru statyboms - ieškome kas pamatus galėtų padaryti, kas sienas išmūrytų ir t.t.
Nustojome vedžioti savo caca-lialią į darželį, tai dingo visi sirgimai. Nes amžinai iš ligų neišlindavom - o mokėti reikėjo už darželį.
Tai va, pas mus kaip visada viskas tas pats:)
Atsakyti
Irute, nezijojau, kad studijuoji, ar dau dar liko mokytis, kuo busi uzaugus? biggrin.gif

Bet kaip faina,kai tie remonatai baigiasi smile.gif

Prieš 9 metus baigėm namo viduje remontus(neskaitant,kad vasara siek tiek atnaujinom vonia), bet kaip reiktu remono musu namams, net mano 5- metis sako mama kokie negrazus musus namai,visur sienos apipiestos, tai uz tai ir laukiam,kol musu dalininkas 3 metis nebepies, tada ir darysim remonta.Jau esu prigalvojus kelis interjero pakeitimus.

Kas jusu lia priziuri,jei i drazeli neeina?

Atsakyti
QUOTE(JURLA @ 2015 02 05, 16:39)
Irute, nezijojau, kad studijuoji, ar dau dar liko mokytis, kuo busi uzaugus? biggrin.gif

Bet kaip faina,kai tie remonatai baigiasi smile.gif

Prieš 9 metus baigėm namo viduje remontus(neskaitant,kad vasara siek tiek atnaujinom vonia), bet kaip reiktu remono musu namams, net mano 5- metis sako mama kokie negrazus musus namai,visur sienos apipiestos, tai uz tai ir laukiam,kol musu dalininkas 3 metis nebepies, tada ir darysim remonta.Jau esu prigalvojus kelis interjero pakeitimus.

Kas jusu lia priziuri,jei i drazeli neeina?

Labai senai esu baigusi VGTU programavimą. Kai nėščia buvau tai mokiausi VU išlyginamųjų apskaita ir auditas. Dabr mokausi magistrantūroje Finansų valdymą. Liko dar metai.
Kol kas seneliai, bet nežinau kaip ilgai sutiks, lyg tai sutinka iki rugsėjo - kol mes jiems namą statysime:) Kiekvieną rytą nuvežame ir po darbu pasiimam.
Atsakyti
sveikoas,

Irute, rimti mokslai,sekmes 4u.gif

Kaip gyvenate?

Pavasaris ateina, kai labiaus atsils pasikviesiu i svecius sezono atidarymui, ant sasliko mirksiukas.gif

Atsakyti
tymuma... unsure.gif

Atsakyti
Sveikos,

Na ir aš jungiuosi į jūsų gretas.
Laukiam šeimos pagausėjimo gale vasaros bus pirmasis!

Įdomu kiek dar aktyvių mamyčių yra iš šių regionų.
Atsakyti
QUOTE(Kiira @ 2015 03 25, 10:34)
Sveikos,

Na ir aš jungiuosi į jūsų gretas.
Laukiam šeimos pagausėjimo gale vasaros bus pirmasis!

Įdomu kiek dar aktyvių mamyčių yra iš šių regionų.

Sveika, prisijungus smile.gif papasakok daugiau apie save,kur gyvenate?

Aktyviu cia nerasta, as su Zaja kaimynes,tai daugiau bendraujam gyvai, Pelite irgi karts nuo karto susitinkam, ansciau kai vaikucius priziurejimo ur nedirbome dazniau pabendraudavome,kartais su vaikuciais susitikdavome, tai pas viena tai pas kita mamyte namuose.
Atsakyti
QUOTE(JURLA @ 2015 03 25, 11:25)
Sveika, prisijungus smile.gif papasakok daugiau apie save,kur gyvenate?
Aktyviu cia nerasta, as su Zaja kaimynes,tai daugiau bendraujam gyvai, Pelite irgi karts nuo karto susitinkam, ansciau kai vaikucius priziurejimo ur nedirbome dazniau pabendraudavome,kartais su vaikuciais susitikdavome, tai pas viena tai pas kita mamyte namuose.

Na mes Juodšiliuose, aš irgi nesugebėjau temos pasižymėt, tai ir nepastebėjau, kad pakomentavote biggrin.gif Dabar netyčia užklydau, nes auklytės ieškau... O pas mus iš miesto nelabai nori važiuoti arba labai daug pinigėlio nori. Gal turit kokių rekomendacijų?
Atsakyti