Smagu, kad mano reportažas yra skaitomas ir netgi kai kuriems patinka
.
QUOTE(dansak @ 2014 04 29, 08:58)
Puiku, puiku ir dar kartą puiku
. Kažkaip tarp eilučių, lyg ir išskaičiau kitą svajonę . Lauksiu fotoreportažo ir matysiu ar neklydau. Gražių kelionių.
Hm , man labai įdomu pasidarė, ką išskaitėt tarp eilučių
. Sutarkim: kai grįšiu iš nelabai ilgos kelionės liepos mėnesį (dėl objektyvių priežasčių ją teko perkelti iš birželio ), parašysi, ar neklydai
.
QUOTE(jsgute @ 2014 04 29, 09:19)
Artūrai, ačiū-keliauti kartu buvo tikrai smagu
Man labai džiugu, kad į kelionę vis dar išsiruošiat visi kartu. Jaunimas šiais laikais gana anksti nustoja keliauti kartu su tėvais, o jūsiškiai šaunuoliai, kad vis dar palaiko kompaniją.
Jei tos gerosios sąlygos dar galios ir kitais metais, tikiu, kad tikrai užkilsit ir į Teidės viršūnę . O nuo savęs dar linkiu ten būtinai pamatyti Anaga kalnus-jie verti to
Atlantas užburia savo didingumu. Ta meilė iš pirmo žvilgsnio vis apie save primena, tad linkiu greito pasimatymo su juo
jsgute, pasirašau po kiekvienu tavo žodžiu . Tėvams visada smagu, kai jaunimas kartu - tai neleidžia greitai senti . O dėl planų Tenerifėje: jei likimas dar kada nors nuves į šią nuostabią salą, tai lankytinos vietos aiškios - mūsų mintys sutapo. Ir apie Atlantą - taip pat
.
QUOTE(linole @ 2014 04 29, 18:40)
To ir linkiu - visada turėti svajonę keliauti. O kad puikiai jūsų šeimyna pildo savo svajones - jau įsitikinau. Ir ačiū, kad su mumis pasidalini.
linole, taip, svarbiausia gyvenime - svajonė...
QUOTE(vidiga @ 2014 04 30, 22:16)
Artūrai, širdingas ačiū už dar vieną pasakojimą
Jūsų reportažai išties turi kažką savito, juos norisi skaityti dar ir dar Geras planavimas, komandos narių susiklausymas, puikiai perteikta nuotaika ir aibė patarimų
Linkiu svajoti ir keliauti, žinoma nepamirštant ir mūsų, čia laukiančių
Nuoširdus ačiū
už gražius linkėjimus.
QUOTE(Thea! @ 2014 05 02, 19:18)
Ačiū už dar vieną gražų pasakojimą, dabar belieka laukti naujų
Gal ir bus naujų
. Ups, ir vėl prisižadėjau...
QUOTE(Ingel @ 2014 05 02, 22:16)
Artūrai, labai gražios, išlauktos, išsvajotos atostogos
Ir nuoširdžiai aprašytos . Pasirodo, kad prisiminimų taures tokias pačias turim , tik turinys šiek tiek skirias
Ingel, o koks tavo prisiminimų taurės turinys?
QUOTE(Aruna @ 2014 05 08, 12:21)
Įgyvendinta svajonė
, bet jų juk dar kalnas, tiesa?
Tad reportažų bus ir bus , taip tikiuosi
Kaip kažkada jau rašiau - kiekviena įgyvendinta svajonė pagimdo dar kelias... O dėl reportažų jau atsakydamas Thea'i prisižadėjau
QUOTE(Zilvinas75 @ 2014 05 08, 15:20)
Sulaukiau tinkamos nuotaikos ir perskaičiau. Nu super
O kokios realiai ten buvo temperatūros vandens ir oro ?
Iš nuotraukų sunku suprasti: vietiniai lyg ir trumpom rankovėm, turistai ilgom (dažniausiai pietuose lyg ir atvirkščiai būna: mes išsirengiam saulę pamatę, o vietiniai užsisega viršutinę sagą )
Oro temperatūra svyravo apie 20 - 22 laipsnius, vandens - panašiai. Vis tik ten tuo metu buvo pakankamai ankstyvas pavasaris. Nors temperatūrų svyravimas per metus apie 10 laipsnių, bet pavasarį šiek tiek vėsiau, be to ir lietūs lijo prieš mums atvykstant, o viešnagės metu gretimoje Gran Kanarijoje nemažai sniego iškrito. Vienintelė diena buvo tikrai karšta - kai keliavom į Los Gigantes. O dėl vietinių ir mūsų - mano šeimoje visi šilumamėgiai, gal dėl to toks įspūdis
?
QUOTE(Vas@rė @ 2014 05 20, 14:58)
Artūrai, ačiū, Jūsų fotoreportažas puikus Mane žavi visa Ispanija, o mano vyras irgi turi svajonę pabraidyt po Atlantą
Gal išsipildys . O gal ir aš perlų gausiu Šiaip ar taip, Tenerifė - nuostabi, o Jūsų pasakojimai - nė kiek ne prastesni, todėl labai nuoširdžiai linkiu Jums daug daug keliaut (ir sau to paties )
Dėkui už linkėjimus. Ir tau linkiu perlų, kuriuos tavo vyras nupirks Tenerifėje