Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių *218 tema

Gal butu norinciu prisijungti prie http://www.bio-naturel.de. Kosmetika: Lavera, Dr. Hauschka, Sante, Logona ir. kt. Skalbimo, valymo priemones Sonett, Ecover.
Turiu 10% nuolaida. Siuntimas i LT 6,90EUR, dalinciau is uzsakanciu skaiciaus. Vilnius, jei tinka galiu persiusti. Rasyti i AZ. Noreciau pirkti penktadieni vakare.
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2014 04 16, 21:46)
Gal butu norinciu prisijungti prie http://www.bio-naturel.de. Kosmetika: Lavera, Dr. Hauschka, Sante, Logona ir. kt.  Skalbimo, valymo priemones Sonett, Ecover. 

reiketu violey.com parinkti, ten viskas pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2014 04 16, 22:10)
reiketu violey.com parinkti, ten viskas pigiau smile.gif

Kazkaip nelyginau kainu, bet ten kazkaip siuntimas lyg nuo svorio priklauso, na eisiu ryt panarstyti, jei ka galeciau gal parinkti, nes vistiek reikia priemoniu, tai jokio skirtumo is kurios parduotuves pirkti, svarbu pigiau
Atsakyti
Sveikos. Nelabai suprantu to Gap,o. Noreciau pirkti ir gavau naujienlaiskio 15 proc. nuolaida. Sudedu krepsi, bandau ivesti ta koda, bet netaiko. Kazi kodel? As ji gavau prisiregistravus su kitu el.pastu, nei prisisinginau. Ar cia gali kazkas buti negerai? Nors ne karta esu pirkusi ir su darbiniu el.pastu gautu nuolaidos koduku. Kas negerai? Kainos geros Gap,e.
Atsakyti
QUOTE(vikruole @ 2014 04 16, 22:47)
Sveikos. Nelabai suprantu to Gap,o. Noreciau pirkti ir gavau naujienlaiskio 15 proc. nuolaida. Sudedu krepsi, bandau ivesti ta koda, bet netaiko. Kazi kodel? As ji gavau prisiregistravus su kitu el.pastu, nei prisisinginau. Ar cia gali kazkas buti negerai? Nors ne karta esu pirkusi ir su darbiniu el.pastu gautu  nuolaidos koduku. Kas negerai? Kainos geros Gap,e.

turit pirkti tuo emailu,kuriuo gavot kodą ...čia vienas variantas..

antras-kad 15% netaiko Sale prekėm 4u.gif
Atsakyti
gal kas mytoys.de Kaune renka?
Atsakyti
Turiu 2 laisvas dezutes Equazen baby ( 6 men- 3 m. )
Gal kam reikia 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kas HM perkat UK adresu - kokio banko kortelėm? Tiksliau ar kam yra praėjęs SEB? Nes su swed žinau, kad tikrai nemažai praeina iš mano pažįstamų.
Atsakyti
Rufalija, parašiau AŽ 4u.gif Aš prisijungčiau tiek prie violey, tiek prie bio-naturel, kur gautųsi pigiau 4u.gif
Atsakyti
roka, ačiū už SD siuntą aciuks.gif

Atsakyti
Sveiikos

Gal kur užmatėt ilgalaikio nagų lako pigiau nei LT?
Atsakyti
gal kas noretu prisijungti prieGAP.eu uzsakymo iki nemokamo siuntimo?
arba prisijungti prie kojiniu "savaiteles" po 0,99€ uzsakymo ir pasidalinti siuntima? nes turbut iki 50eur nesurinksiu ax.gif
http://www.gap.eu/br...id=000951047000
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 17 balandžio 2014 - 09:17