Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių *218 tema

QUOTE(Bluntė @ 2014 04 15, 11:01)
simpa jau atsakė smile.gif visada žiūrėkit ar yra kontaktinis adresas su telefonu prie tokių "pigių" pslp  4u.gif

Jau pagooglinau, tas adresas juodajam sarase, taip apsidziaugiau tokia nerealiai maza kaina, kad paskubejau cia pasidalint doh.gif Jau paprasiau moderatores kad pasalintu ta mano zinute, kad niekas nesusigundytu apsipirkti ir tik paskui perskaityti kad cia aferystai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 04 15, 10:46)
viena kitai? ne, jeigu aš Jums duodu savo mokejimai.lt sąskaitą,..
Ačiū už tokius išsamius pasisakymus 4u.gif
QUOTE(werika @ 2014 04 15, 11:35)
Jei pas mus kaldra 140x205 - įkišiu į šiuos išmatavimus ar nelabai? smile.gif
Pas mane 140*200, tai net nesijaučia, kad 5cm per didelė, tai manau ir iš ilgio nieko tokio tie 5. O va mergaitei nepagalvojus nupirkau kaldrą 150*200, tai jau abejoju ar gerai bus.. Reiks pabandyt apvilkt brolio užvalakais pamatavimui.
O šiaip kokybė tai tikrai superinė, ir dar kokių gražių yra thumbup.gif

Gaila, murashke, kad jūs ne Kaune, dažniau jungčiaus prie jūsų, iš reikiamų pardų perkat biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas Kaune renka Mytoys ir SD?
Atsakyti
Gal kas VLN renka Sportsdirect? mielai prisijungciau tiek ten dabar sukneliu po 3svarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2014 04 15, 12:32)
Gaila, murashke, kad jūs ne Kaune, dažniau jungčiaus prie jūsų, iš reikiamų pardų perkat  biggrin.gif

cool.gif kad nemazai yra kaunieciu, daranciu kooperacijas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2014 04 15, 13:08)
cool.gif kad nemazai yra kaunieciu, daranciu kooperacijas wink.gif

Yra yra smile.gif Bet kažkaip kai sugalvoju kažko pasidairyt ir įlendu į temą tai vis iš tos pardos renka murashke biggrin.gif
Atsakyti
Klausimas toms, kas turejo daugiau patirties su lessthan10pounds, jei rodomos krepselyje prekes po to kai spaudziu update bag lieka, o prekyboje jau ju nebera, tai reiskia kad jos rezervuojamos, (jeigu taip, gal zinot kuriam laikui) ar nebus paskui problemu kad po apmokejimo man jas atsauks? Aciu atsakusioms 4u.gif
Atsakyti
Ar pirmakart perkant pesco yra kokia nuolaidele?
Atsakyti
Trečiadienį 16d darysiu užsakymą iš http://www.everything5pounds.com/
prekė 24lt lauksiu krepšiukų į el paštą tik trečiadienį ne anksčiau nuo 12-15val. kitasmailas2@gmail.com
Pasvalyje atsiėmimas nemokamas į kitą miestą persiunčiu per LP express terminalą 3.99lt.
Atsakyti
QUOTE(erigra @ 2014 04 14, 19:34)
Aš jungciaus jei siuntinį pavyktų gauti iki gegužės 12 d. smile.gif  man labai reik princeses sukneles.

Niu manyciau,kad per tiek laiko turetume gaut biggrin.gif Bent jau turiu vilti bigsmile.gif

Rasykite i AZ

Uzsakinesiu siandien 23 val
Atsakyti
Gal galit pagelbėti - ar įmanoma gauti dar 10 Eur nuolaidos koduką Mytoys.de? Jei taip, kaip tai padaryti?
Dėkui
Atsakyti
Gal pasakysite kur imanoma rast masha i medved personazu.Na apart Kinija ir ebay smile.gif
Atsakyti