Mergaitės, jei užmatysit SD koduką, šaukit garsiai, nes labai reikia. O bendrai, tai kažkaip jau nelabai man jis su savo išėmimais iš krepšio kai jau užsakymas užsakytas. Ir siuntimas pabrango ir puslapyje prekės yra, o po užsakymo išiminėja. Ot jie
Gal kas renka uzsakyma cocooncenter.co.uk ? labai reikia biodermos micelinio vandens, gaaaal kam dar reikia parasykite AZ, labai laukciau
QUOTE(vikruole @ 2014 04 14, 21:33)
Mergaitės, jei užmatysit SD koduką, šaukit garsiai, nes labai reikia. O bendrai, tai kažkaip jau nelabai man jis su savo išėmimais iš krepšio kai jau užsakymas užsakytas. Ir siuntimas pabrango ir puslapyje prekės yra, o po užsakymo išiminėja. Ot jie
ir as supykau ant SD, subrangino tiek siuntima begedziai, neleidzia prekintis pigiai
Sveikutės,
gal kas didžiosiose maximoje (Vilnius, Kaunas) pirktų lego su 40 proc. Paprašyčiau rinkinuką nupirkti, nes mūsų mieste labai nedidelis pasirinkimas žinoma ne už ačiū Siųsti nereiktų
gal kas didžiosiose maximoje (Vilnius, Kaunas) pirktų lego su 40 proc. Paprašyčiau rinkinuką nupirkti, nes mūsų mieste labai nedidelis pasirinkimas žinoma ne už ačiū Siųsti nereiktų
QUOTE(citrinike @ 2014 04 15, 06:56)
ir as supykau ant SD, subrangino tiek siuntima begedziai, neleidzia prekintis pigiai
Aš ir anksčiau prekinausi per UK adresą jei ne itin daug reikėdavo, dabar subrangus siuntimui jaučiu į LT tikrai brangu pirkt
Sugalvojau užsiregistruot mokejimai.lt Permečiau sąlygas, nu viskas ten pas juos nemokamai arba labai pigiai. Kas naudojas, gal patvirtins ar tikrai nėra jokių paslėptų metinių ar pan. mokesčių. Ar šiaip gal yra kokių jums nepatinkančių niuansų
Ačiū
Ačiū
lyg gera kaina tik nepasitikiu šiuo pslp kažkaip
http://beta.lt/siaul...amp;show_more=1
http://beta.lt/siaul...amp;show_more=1
Renku SD ir Tesco rubus, Tesiai, persiunciu
Del lessthan10pounds:
Siuntimas is ten i LT kainuoja 15,99 svaru. Aisku, kuo daugiau prekiu, tuo pigiau, bet min noretusi 11-12 vnt surinkt kad butu bent po 27lt (cia jei prekiu kaina 5 svarai) Atsiuskit savo krepselius i saulutecool@gmail.com bandysiu parinkti, jei surinksim uzsakysiu
Siuntimas is ten i LT kainuoja 15,99 svaru. Aisku, kuo daugiau prekiu, tuo pigiau, bet min noretusi 11-12 vnt surinkt kad butu bent po 27lt (cia jei prekiu kaina 5 svarai) Atsiuskit savo krepselius i saulutecool@gmail.com bandysiu parinkti, jei surinksim uzsakysiu
Siandien Klaipedoje uzsakinesiu is http://www.lessthan10pounds.com
QUOTE(debesiuke:) @ 2014 04 15, 07:41)
Sugalvojau užsiregistruot mokejimai.lt Permečiau sąlygas, nu viskas ten pas juos nemokamai arba labai pigiai. Kas naudojas, gal patvirtins ar tikrai nėra jokių paslėptų metinių ar pan. mokesčių. Ar šiaip gal yra kokių jums nepatinkančių niuansų
Ačiū
Ačiū
nėra, viskas gerai. neseniai atradau mokejimai.lt, man labai patogi sistema, bet kuriai pirkėjai arba kompanjonei gali pasiūlyti jos banką, už pinigų pervedimą ir įskaičiavimą mokama tik vieną kartą ir kam aktualu, nereikia labai asmeninių duomenų dalinti
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 04 15, 09:05)
nėra, viskas gerai. neseniai atradau mokejimai.lt, man labai patogi sistema, bet kuriai pirkėjai arba kompanjonei gali pasiūlyti jos banką,
bet turi būtinai mokėt per šią sistemą?
per savo banką negali gi