Vėl ne į temą pasisakysiu
, apie mamų mugę, kas dalyvavot - ar gavot tokius emailus?
SKUBU!
ASMENS KODAS
Prašome visas dalyves kuo skubiau savo paskyroje MANO DUOMENYS įvesti savo ASMENS KODĄ. Turime užpildyti ir pateikti mokesčių inspekcijai deklaraciją už jūsų gautas pajamas mugėje, nors jos neapmokestinamos iki 8000 Lt. Jau yra suskaičiuotos ir paruoštos pervedimui Kauno mugės dalyvių GAUTOS PAJAMOS, kurios iškart bus pervestos, kai bus įvesti visų Kauno mugės dalyvių Asmens kodai. Jūsų Asmens kodai nebus viešinami ir nebus perduoti trečiosioms šalims.
Vadovaujantis VMI nuostatomis, įmonė kasmet privalo teikti informaciją apie gyventojams išmokėtas vienkartines išmokų sumas už kito turto pardavimą ar kitokį perleidimą nuosavybėn didesnes kaip 200 Lt sumas. Ši informacija pateikiama formoje FR0471 ir joje nurodomi būtini duomenys: asmens vardas, pavardė, gyvenamoji savivaldybė ir asmens kodas.
Primename, jog gyventojo per metus gauta suma iki 8000 Lt - neapmokestinama mokesčiais. Tikimės, jog Jums už parduotas prekes bus išmokėta didesnė, nei 200 Lt suma, todėl be asmens kodo negalėsime atlikti galutinio atsiskaitymo su Jumis.
-----
Nelabai suprantu aš čia, pernai nereikėjo, dabar reikia
. VMI čia kažką gaudo ar kaip
? Tai kaip suprantu į sekančių metų pajamų deklaraciją man reikės įrašyti tuos varganus kelis šimtus ar kaip?