QUOTE(roka @ 2014 04 06, 09:00)
Labas rytas,
prekės iš SD nupirktos. Ačiū toms, kurios kooperavotės
Šįkart vieną krepšį deja teko išbraukti...
DĖMESIO toms, kurios kooperuojasi. Būkit malonios, kabėkit eteryje. Bent jau aš pranešu, kada darysiu užsakymą.
Jei negalit kabėti, palikti savo tel.numerį, kad būtų galima susisiekti.
O jei iš anksto žinot, kad būsite nepasiekiamos, perspėkit apie tai arba dar geriau, iš anksto atsiskaitykite už prekes, ir bus ramu.
Šįkart vieno krepšio nepaėmiau. Atleiskit, negaliu uždėti pinigų už žmogų, kurio nepažįstu, kuris į žinutes neatsako ir kuris užsisakė nemažą kiekį nestandartinio dydžio beveik vienodų prekių, kur aš paskui su jom dingsiu, jeigu ką
Tai dabar ir nežinau, ar čia kažkas sumanė papokštauti, tada jos niką turėčiau paskelbti, kad ir kitos būtų atsargios priimdamos kooperacijas.
Ar žmogus sau ramiai savaitgalį ilsisi, galvodama, kad aš viską užsakiau. Tai jau tada soriukas, būkit kitąkart atidesnė.
O mes šiaip bendrai turim kažkur nepatikimųjų sąrašą ar panašiai?
Žodžiu, tos kurios priimat kooperacijas, būkit atsargios uždėdamos savo pinigėlius...
kaip as jus suprantu

dabar irgi sakiau pirmiau pinigus lauksiu kas perves, nes po to prisikaupia namuose nereikalingu nei man nei kitam

vat atsimenu druskas sakesi, jungesi, o kai reikejo moketi-tada jau sorry ir dabar turiu atliekamas kelias pakuotes

primenu, kad rytoj ( arba poryt uzsakysiu is
www.bio-apo.de , kas perves pinigus. jei visakas gerai, jau kaip ir 10 butume siuntima dalintis

krepsiuku lauksiu iki rytojaus 12 val, kad jau po to galeciau persiusti besijungiancioms saskaitas ir uzsakyti (kas perves pinigus) antradieni 11 val
beje, dar patarimas kurios ar naujai jungiasi, ar nezino ar jungtis-JEIGU GALVOJATE AR JUMS REIKIA AR NE, TAI PRIIMANTI KOOPERACIJAS MERGINA TIKRAI JUMS NEPASAKYS AR REIKIA

pries jungdamosi pacios nuspreskite ar reikia ar ne, kad netrukdytumete nei savo nei kito zmogaus laiko