Aš jei pati būnu namie, kai siuntinį atveža, tai kartais duodu kokį šokoladą, jei turiu lyčną . Kažkada tempė man vienas vargšas daug dėžių, tai daviau 10 Lt. Bet kad aš dažniausiai susitinku su kurjeriais kokioj pusiaukelėj arba kieme parlėkus iš darbo - tai tada negauna nieko
Užsisakykite booking naudojantis pateikta nuoroda ir pasibaigus viešnagei atgausite 10 % sumos.
Aš paskutinįkart šokolado plytą daviau, paskui pamaniau, gal mažoka Sakau pasidomėsiu pas Jus, koks čia etiketas. Mano berniukas toks miiielas, mandagus, tempia mano tas šmutkes į 5 aukštą
Jei mažas, neduodu nieko, jei didelis, duodu 2-5Lt. Nedaug, bet kaip jau kažkuri rašė, darbas toks, man nei šokoladų, nei litų neduoda, atlyginimą gaunu ir tiek
Veido priežiūra turi prasidėti nuo širdies, kitaip jokia kosmetika nepadės. Coco Chanel
Jei mažas, neduodu nieko, jei didelis, duodu 2-5Lt. Nedaug, bet kaip jau kažkuri rašė, darbas toks, man nei šokoladų, nei litų neduoda, atlyginimą gaunu ir tiek
Mergaitės, ar yra šansų iš feelunique susigrąžinti pinigus? Kovo 1 d. išsiuntė siuntinį, bet taip ir negavau. Turbūt jau nėra ko tikėtis sulaukti Papildyta:
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 04 09, 17:40)
labai smalsu, kokia logika. mažam kaip tik sunkiau nešti ar čia dėl grožio
O beje vakar man vienas aiškino, kaip jam sunku ir arbatpinigių jis negauna, nes papykau, kad pavėlavo 20 min, negu buvo tartasi (čia aš maistą užsakinėjau ir tik su ta sąlyga , kad iki tam tikros valandos atvežė, ir aišku neatvežė )