Aš jei pati būnu namie, kai siuntinį atveža, tai kartais duodu kokį šokoladą, jei turiu lyčną . Kažkada tempė man vienas vargšas daug dėžių, tai daviau 10 Lt.
Bet kad aš dažniausiai susitinku su kurjeriais kokioj pusiaukelėj arba kieme parlėkus iš darbo - tai tada negauna nieko
Aš paskutinįkart šokolado plytą daviau, paskui pamaniau, gal mažoka Sakau pasidomėsiu pas Jus, koks čia etiketas.
Mano berniukas toks miiielas, mandagus, tempia mano tas šmutkes į 5 aukštą
Mano berniukas toks miiielas, mandagus, tempia mano tas šmutkes į 5 aukštą
Jei mažas, neduodu nieko, jei didelis, duodu 2-5Lt. Nedaug, bet kaip jau kažkuri rašė, darbas toks, man nei šokoladų, nei litų neduoda, atlyginimą gaunu ir tiek
QUOTE(kregzde @ 2014 04 09, 16:38)
Jei mažas, neduodu nieko, jei didelis, duodu 2-5Lt. Nedaug, bet kaip jau kažkuri rašė, darbas toks, man nei šokoladų, nei litų neduoda, atlyginimą gaunu ir tiek
Aš tai kadangi gaunu kartais darbe, tai užtai ir su kitais dalinuosi
QUOTE(kregzde @ 2014 04 09, 16:38)
Jei mažas, neduodu nieko, jei didelis, duodu 2-5Lt.
labai smalsu, kokia logika. mažam kaip tik sunkiau nešti ar čia dėl grožio
Mergaitės, ar yra šansų iš feelunique susigrąžinti pinigus? Kovo 1 d. išsiuntė siuntinį, bet taip ir negavau. Turbūt jau nėra ko tikėtis sulaukti
Papildyta:
Mažas, tai čia kaip suprantu,yra siuntinys, o ne kurjeris
Papildyta:
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 04 09, 17:40)
Mažas, tai čia kaip suprantu,yra siuntinys, o ne kurjeris
Oi prajuokinott
QUOTE(Rasulita123 @ 2014 04 09, 17:47)
Ir aš taip supratau
Rasulita as gavau po 3sav. Gal klustelkit ju pradzioj
QUOTE(Bluntė @ 2014 04 09, 18:10)
Rasulita as gavau po 3sav. Gal klustelkit ju pradzioj
Ačiū, parašiau užklausimą per jų puslapį. Žiūrėsiu, ką parašys. Man jau 5 savaitės praėjo
Ne, silpnybės mažiukams kurjeriams nejaučiu Turėjau omenyje siuntinį
gerai jūs čia pasišnekėjot apie tuos kurjerius
O beje vakar man vienas aiškino, kaip jam sunku ir arbatpinigių jis negauna, nes papykau, kad pavėlavo 20 min, negu buvo tartasi
(čia aš maistą užsakinėjau ir tik su ta sąlyga , kad iki tam tikros valandos atvežė, ir aišku neatvežė )
O beje vakar man vienas aiškino, kaip jam sunku ir arbatpinigių jis negauna, nes papykau, kad pavėlavo 20 min, negu buvo tartasi
(čia aš maistą užsakinėjau ir tik su ta sąlyga , kad iki tam tikros valandos atvežė, ir aišku neatvežė )