rytoj uzsakysiu is bio-apo.de - dar galite prisijungti
QUOTE(motinele6 @ 2014 04 07, 20:50)
merginos, o kaip su tesco direct? ar siuncia i lt? jei taip tai kokia siuntimo kaina?
Nesiunčia, bet galima pirkti patiems UK adresu, pristatymas mokamas apie 3 svarus su biškiu kiek atmenu, seniai pirkau
QUOTE(priklausomybe @ 2014 04 07, 20:13)
Matėm matėm, gyvenau aš ten
mane šokiravo ten kainos tiesiog ką outdoore galiu už 10-20svarų nusipirkti, ten po 100eur kainuoja su 70% ale nuolaida ir plius ant etikečių kur rašo kainas eurais, zlotais ir jų valiuta- tai pasiskaičiavus pvz vien striukė NO brangiau man būtų kainavusi 100lt nei PL pvz
tai vat ir nesupratau to komentaro,kad NO apsimoka pirkt nebent ne ten vaikščiojau
TBS sale taiko papildomą 40 proc. nuolaidą su koduku 14670;)
Labas rytas?
Gal kas ima mango outlet?
Gal kas ima mango outlet?
QUOTE(mole @ 2014 04 08, 08:01)
Aciu, apsipirkta
Laba, gal kas iš Kauno planuoja užsakymėlį iš mytoys.de labai reikėtų
gal kam pries vasara nuo zaizdu bepanthen-neblogos kainos http://www.bio-apo.d...then-wund?row=0 kaipo tik uzsakau siandien-tik kiekis ribojamas
QUOTE(mole @ 2014 04 08, 09:01)
Gal kas iš Kauno užsakinės?Aš jau praradau viltį pati užsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2014 04 07, 22:31)
mane šokiravo ten kainos tiesiog ką outdoore galiu už 10-20svarų nusipirkti, ten po 100eur kainuoja su 70% ale nuolaida ir plius ant etikečių kur rašo kainas eurais, zlotais ir jų valiuta- tai pasiskaičiavus pvz vien striukė NO brangiau man būtų kainavusi 100lt nei PL pvz
tai vat ir nesupratau to komentaro,kad NO apsimoka pirkt nebent ne ten vaikščiojau
Nu taip taip, šokiruoja ten kainos, man niekaip iš atminties neišsitrina mėsos kg už 100 Lt., tai pirkdavom vos ne kaip delikatesą .
Nebuvo daug pasirinkimo man komandiruotei, teko ES , bet šiaip kaip pvz. parašiau, kad vis tiek būtų tekę važiuot, tada jau geriau ne į ES . Reiškia su shoppingais teks palaukt, kooperuosiuos prie jūsų geriau
QUOTE(emilijara @ 2014 04 08, 08:00)
Gal kas iš Kauno užsakinės?Aš jau praradau viltį pati užsakyti
Nepriima kortelės? Kokia korta? Rašėt TBS'ui?
QUOTE(darlia25 @ 2014 04 08, 08:46)
gal kam pries vasara nuo zaizdu bepanthen-neblogos kainos http://www.bio-apo.d...then-wund?row=0 kaipo tik uzsakau siandien-tik kiekis ribojamas
atrodo visoms saskaiteles issiunciau-turiu dar viena laisva krepseli su siuntimu uz 1.69 eur i kauna is vokiskos vaistines www.bio-apo.de
Pasikartosiu Siandien pirksiu SD, labai laukiu prisijungiant su vienu nedideliu krepseliu, tuomet siuntimas gautusi 3 eur zmogui. Bankas Seb, Nordea.