Įkraunama...
Įkraunama...

Mašininis siuvinėjimas

QUOTE(ciubaba @ 2015 01 29, 08:39)
As kaip tik vakar bandžiau su 40 numerio siuvinėti, iškart pastrigo viskas. Siuvinėjau ant rankšluosčio, taip įstrigo kad teko iškirpti skylutę, kad išimti, nes nei pirmyn nei atgal negalėjau pajudinti rėmelio. Tai kada kokio numerio siūlą naudoti? Pavyzdžiui dar vakar bandžiau ant pvc siuvinėti su 120 numerio siūlu, tai labia gražiai gavosi. Tik ką daryti, kad įspaudimų tokių žymių neliktų? gal darau kažką ne taip  doh.gif

kas yra PVC?
jei uzstringa suvelus siula, siulau perverti visus siulus, dazniausiai buna kad kazkur per daug atsipalaidaves arba ne taip uzdetas. skylutes nereikejo kirpt tiesiog adatos ratuka reikejo pasukinet pirmyn atgal kad atpalaiduoti siula tada siek tiek pakelti lankeli atsukus ir nukirpti is apacios
su 40 siuvineja man puikiai ant bet ko
Atsakyti
QUOTE(Lavute @ 2015 01 29, 10:15)
kas yra PVC?
jei uzstringa suvelus siula, siulau perverti visus siulus, dazniausiai buna kad kazkur per daug atsipalaidaves arba ne taip uzdetas. skylutes nereikejo kirpt tiesiog adatos ratuka reikejo pasukinet pirmyn atgal kad atpalaiduoti siula tada siek tiek pakelti lankeli atsukus ir nukirpti is apacios
su 40 siuvineja man puikiai ant bet ko

PVC yra dirbtinė oda smile.gif
žinokit ratuką sukinėjau pirmyn atgal, ten toks uzstrigo siulu kamuoliukas schmoll.gif turėjau viską išardyti kad išvalyti.
O ką jūs darote, kad nesimatytų įspaudimų ant medžiagytes, rankšluosčio, dirbtinės odos?
Atsakyti
QUOTE(ciubaba @ 2015 01 29, 09:52)
PVC yra dirbtinė oda  smile.gif
žinokit ratuką sukinėjau pirmyn atgal, ten toks uzstrigo siulu kamuoliukas  schmoll.gif  turėjau viską išardyti kad išvalyti.
O ką jūs darote, kad nesimatytų įspaudimų ant medžiagytes, rankšluosčio, dirbtinės odos?

ant odos nesiuvinejau, bet reiktu internete paskaityt. ranksluosti galima palyginti su garais ir nieko nesimatys
Atsakyti
QUOTE(Lavute @ 2015 01 29, 10:55)
ant odos nesiuvinejau, bet reiktu internete paskaityt. ranksluosti galima palyginti su garais ir nieko nesimatys

O gal žinote, kur įsigyti siūlams stovą? kad didesnes špūles galėčiau naudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciubaba @ 2015 01 29, 10:02)
O gal žinote, kur įsigyti siūlams stovą? kad didesnes špūles galėčiau naudoti smile.gif

as tai statau pacia spulia arciau masinos, puikiai vinioja

daug darbu darysit vienspalviu?
Atsakyti
QUOTE(Lavute @ 2015 01 29, 11:31)
as tai statau pacia spulia arciau masinos, puikiai vinioja

daug darbu darysit vienspalviu?

O kokią didžiausia špūlę naudojate?
Nes aš turiu, jei neklįstu apie 4000m.
Na manau vienspalvių darbų mažai darysiu, mėgstu įvairiaspalvius darbelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciubaba @ 2015 01 29, 11:45)
O kokią didžiausia špūlę naudojate?
Nes aš turiu, jei neklįstu apie 4000m.
Na manau vienspalvių darbų mažai darysiu, mėgstu įvairiaspalvius darbelius  smile.gif

turiu po 5000m juoda ir balta
Atsakyti
QUOTE(Lavute @ 2015 01 28, 23:48)
as siuvineju su 40. klaipedoj irgi pasirinkimo visiskai ner smile.gif bet jei siuvineti teksta pirkciau 60 ir mazesne adata. dar vis nekyla ranka man is vln uzsisaskyt siulu, vis galvoju gal kada pakelsiu pati smile.gif

as irgi siuvineju su tokia masina  wub.gif
Papildyta:

atsiusk, as gal pabandysiu su savo genealiom programom. mazu gausis biggrin.gif

mano eksperimentai  ax.gif

Oi, kaip saunu jei galesi padet 4u.gif
O as net nepagalvojau apie siuvimo siulus, galvojau, kad jei yra spec siuvinejimui tai siuvimo netiks

Faini eksperimentai, o arkliuka is paveikslelio pasidariai?
Atsakyti
QUOTE(Lavute @ 2015 01 29, 12:54)
turiu po 5000m juoda ir balta

O su kokia mašina jūs siuvinėjate?
Kokios firmos siūlai pas jus?
Atsakyti
QUOTE(dydo @ 2015 01 29, 13:51)
Oi, kaip saunu jei galesi padet  4u.gif
O as net nepagalvojau apie siuvimo siulus, galvojau, kad jei yra spec siuvinejimui tai siuvimo netiks

Del laikiklio, labai faina ideja internete maciau. Rite istatyta i kavos puodeli thumbup.gif sakiau isbadyt reikes, nors ir turiu laikikli, bet dideles rites daznai uzstringa siulas ir nutruksta.
Atsakyti
QUOTE(dydo @ 2015 01 29, 14:00)
Del laikiklio, labai faina ideja internete maciau. Rite istatyta i kavos puodeli  thumbup.gif sakiau isbadyt reikes, nors ir turiu laikikli, bet dideles rites daznai uzstringa siulas ir nutruksta.

Gal nuotrauką turite šios idėjos?
Ir gal žinote kur galima įsigyti siūlų laikiklį?
Atsakyti
QUOTE(dydo @ 2015 01 29, 12:51)
Oi, kaip saunu jei galesi padet  4u.gif

jo ponis is paveiksliuko, bet perrinkau pati nes konverteris gryba pjauna biggrin.gif
atsiuskit man i az savo el pasta

QUOTE(ciubaba @ 2015 01 29, 12:58)
O su kokia mašina jūs siuvinėjate?
Kokios firmos siūlai pas jus?

janome 350e
siulai ivairus, bet pagrinde mettler polysheen

QUOTE(dydo @ 2015 01 29, 13:00)
Del laikiklio, labai faina ideja internete maciau. Rite istatyta i kavos puodeli  thumbup.gif sakiau isbadyt reikes, nors ir turiu laikikli, bet dideles rites daznai uzstringa siulas ir nutruksta.

seip siuvinejimo siulai yra stipresni nei tuos kuriuos naujoja siuvimui, tai ir trukineti nelabai turetu, nebent beda
Atsakyti