Įkraunama...
Įkraunama...

Mašininis siuvinėjimas

QUOTE(Baterflay @ 2015 09 25, 13:36)
Aš perku siūlus Vilniaus Gariūnų turguje, pačios normaliai šios kainos

Geltonam angare? ar kur kitur g.gif kažkaip neteko ( o ir neiškojau ) ten matyti siūlų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2015 09 30, 21:13)
Geltonam angare? ar kur kitur  g.gif kažkaip neteko ( o ir neiškojau ) ten matyti siūlų  blush2.gif

Tam angare kur audiniai parduodami, ir dar yra maža parduotuvė pačiam kampe Gariūnų po kaire
Atsakyti
laba diena,

Padėkit, niekur nerandu tokių pėdučių...arba bent jau vienos pėdutes, kad galėčiau susikomponuoti.
Tikrai kasnors turite,padėkit sad.gif
My Webpage
Papildyta:
https://www.google.l.....Awu1HWJocwuM:

siu peduciu unsure.gif
Atsakyti

Sveikos smile.gif ar kuri jau domejotes apie naujaja JANOME 500e ax.gif as jau jos noriu wub.gif tai va, dabar rupestis , kur isigyti palankiausia kaina,, jeigu kur nors ka nors girdejote, pasidalinkite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2015 12 05, 11:27)
Sveikos smile.gif ar kuri jau domejotes apie naujaja JANOME 500e ax.gif as jau jos noriu  wub.gif  tai va, dabar rupestis , kur isigyti palankiausia kaina,, jeigu kur nors ka nors girdejote, pasidalinkite  wink.gif

Neverta tokiu pinigu, is tokius pinigus galima isigyti geresne
Atsakyti
Sveikos merginos. Noriu pirkti siuvinėjimo mašiną , kokią patarsite? Labai išmanios nereikia už normalią kaina iki 1000e.
Atsakyti
QUOTE(lauraideris @ 2016 01 09, 12:18)
Sveikos merginos. Noriu pirkti siuvinėjimo mašiną , kokią patarsite? Labai išmanios nereikia už normalią kaina iki 1000e.

kam naudosit? tik sau ar verslui ?
Atsakyti
Sveikos siuvinėtojos

Gal kuri turi ir gali pasidalint rusiškom raidelėm ? 4u.gif JEF formate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucija Devyndarbė: 25 sausio 2016 - 13:23
as domejausi janome mc500e ir senesniu modeliu 350e, po menesio domejimosi isigijau500-tuka ir esu labai ja patenkinta (nes kaina labai panasi), paveiksleliu dydis nerealus thumbup.gif . kadangi isigijau visai neseniai ir tai mano pirmoji siuvinejimo masina jungiuosi i foruma, ir tikiuosi kad radau bendraminciu drinks_cheers.gif , perskaiciau visa tema ir mane sudomino kur galeciau gauti EMBIRD programele? ax.gif
vienas minusas tik toks kad lietuvoje komplektacijoje yra tik 2 patys didziausi lankeliai, o pas rusaites ju yra 4. zinoma galima siuvineti ir didesniame lankelyje, bet paklijavimo plotas turi buti didesnis, sunku issiuvineti mazesni rubeli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2016 02 15, 00:03)
as domejausi janome mc500e ir senesniu modeliu 350e, po menesio domejimosi isigijau500-tuka ir esu labai ja patenkinta (nes kaina labai panasi), paveiksleliu dydis nerealus thumbup.gif . kadangi isigijau visai neseniai ir tai mano pirmoji siuvinejimo masina jungiuosi i foruma, ir tikiuosi kad radau bendraminciu drinks_cheers.gif , perskaiciau visa tema ir mane sudomino kur galeciau gauti EMBIRD programele? ax.gif
vienas minusas tik toks kad lietuvoje komplektacijoje yra tik 2 patys didziausi lankeliai, o pas rusaites ju yra 4. zinoma galima siuvineti ir didesniame lankelyje, bet paklijavimo plotas turi buti didesnis, sunku issiuvineti mazesni rubeli doh.gif

manau nesunkiai gautum nusipirkti mažesnius lankelius, nes su dideliais tikrai nepatogu mazus piesinukus siuvinėti
Atsakyti
QUOTE(Baterflay @ 2015 12 07, 23:18)
Neverta tokiu pinigu, is tokius pinigus galima isigyti geresne

kokia patartumet ax.gif as vis pasiziuriu didesniu kainos kosmines... sad.gif

vikosiuks sveikinu su pirkiniu 4u.gif
Atsakyti

lauraideris
2016 01 09, 12:18

uz tiek ir janome mc500e iseina ir dar liks mirksiukas.gif
Atsakyti