Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(rim@ @ 2006 06 30, 23:25)
Jumi - labai įdomūs ir nuotaikingi thumbup.gif

aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 06 30, 20:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Skelbimas !!!!! c
KAs noretu ir siemet vilna nurinkti nuo serbentu ???? O kitaip sakant kvieciu daryti veltiniautoju susitikima drinks_cheers.gif Liepa prasidejo ir pradedam derinti laika kaip visoms butu patogiau  4u.gif Vieta ta pati sodyba  drinks_cheers.gif Dalyvausiancioms issiusiu info kur ja rasti  ax.gif
Papildyta:
Giriuos truputi tongue.gif
user posted image

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Jumi, tie kąsniukai karoliuose laaaabai smagūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 06 30, 18:52)
KAs noretu ir siemet vilna nurinkti nuo serbentu ???? O kitaip sakant kvieciu daryti veltiniautoju susitikima drinks_cheers.gif Liepa prasidejo ir pradedam derinti laika kaip visoms butu patogiau  4u.gif Vieta ta pati sodyba  drinks_cheers.gif Dalyvausiancioms issiusiu info kur ja rasti  ax.gif

butu ziauriai faina, nors pernai ir nebuvau ax.gif
Atsakyti
[quote=Jumi,2006 06 30, 22:52]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Skelbimas !!!!! c
KAs noretu ir siemet vilna nurinkti nuo serbentu ???? O kitaip sakant kvieciu daryti veltiniautoju susitikima drinks_cheers.gif Liepa prasidejo ir pradedam derinti laika kaip visoms butu patogiau 4u.gif Vieta ta pati sodyba drinks_cheers.gif Dalyvausiancioms issiusiu info kur ja rasti ax.gif

Aš norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
kada planuojate veltiniautojų susitikimą?? blink.gif
Pradžioje liepos, ar pabaigoje???Kiek čia laiko truktų?Voeną dieną, ar daugiau???
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 07 01, 11:19)
Sveikos,
kada planuojate veltiniautojų susitikimą??  blink.gif
Pradžioje liepos, ar pabaigoje???Kiek čia laiko truktų?Voeną dieną, ar daugiau???

reiktu turbut visos dienos, nes Vilniuje po Reginos parodos 3 valandu buvo labai mazai - galejom sneketi per visa nakti smile.gif

as irgi prisidedu prie veleju drinks_cheers.gif rinkti serbentu lotuliukas.gif
Atsakyti
As ir noreciau, jei iseitu prisiderinti mirksiukas.gif nesk aip tycia visi planai liepai sukrito man doh.gif
Atsakyti
Na tai derinam data wink.gif
Man gerai butu iki liepos 17 ,po to zadejom savaiei islekti su seimyna prie juros. Bet tiksliai dar nieko nezinau sad.gif Gal ir liepos gale visai tiktu smile.gif
Pradedu sarasiuka :
Jumi
Mari4
Minesota
Kolkas irasau tik tiek toliau pildot pacios.
Atsakyti
Kaip jums tokia gelyte ? Ar nelabaii gele panasi ?sad.gif
user posted image
Atsakyti
visai gražu mirksiukas.gif

mačiau parduotuvėj veltinio gėlytes tokios kad į delną telpa 30lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 07 01, 15:00)
Kaip jums tokia gelyte ? Ar nelabaii gele panasi ?sad.gif
user posted image

Man tai net labai panasi, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti