Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Aciu, aciu mergaites aciuks.gif bet ideja ne mano, kazkur Internete maciau tokius papuosalus, bet, deja, neissaugojau, o dabar negaliu rasti verysad.gif
Atsakyti
Gal zinot ,kur tokiu kaproniniu kaspineliu yra pirkti Kaune?
Ne atlasiniu,bet panasiu kaip VITOS V siauru kaproniniu.Ieskojau urme,neradau.
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 06 27, 11:51)
Nu, saunuoles mergaites, tiek grozybiu pridaret bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif

As ir pasigirsiu naujais karoliais  rolleyes.gif

thumbup.gif grazu ir nenuobodu
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 06 27, 15:55)
Aciu, aciu mergaites aciuks.gif bet ideja ne mano, kazkur Internete maciau tokius papuosalus, bet, deja, neissaugojau, o dabar negaliu rasti  verysad.gif

irnesakyk.gif o manai kad kitos čia tokios originalios wink.gif pas mane pilnas kompas tų idėjų - mano galvelė nėra labai jau originali hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2006 06 27, 17:06)
Ne atlasiniu,bet panasiu kaip VITOS V  siauru kaproniniu.Ieskojau urme,neradau.

jaučiu,kad kalbi apie šifonines g.gif tai jų turėtum rasti bet kurioj audinių parduotuvėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 06 27, 17:02)
irnesakyk.gif o manai kad kitos čia tokios originalios wink.gif pas mane pilnas kompas tų idėjų - mano galvelė nėra labai jau originali hihihi.gif

hihihi.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2006 06 27, 17:06)
Ne atlasiniu,bet panasiu kaip VITOS V  siauru kaproniniu.Ieskojau urme,neradau.

Pasižiūrėk Rėdoj ir priešais buvusią Skalsą šalia Tauro batų taisyklos ir parduotuvės.
Atsakyti
Vita, l. puikūs karoliai..........liuks thumbup.gif

o idėjų pasisemti galima išties internete, ir visur aplink.... ax.gif
Atsakyti
yahoo.gif yahoo.gif assa.gif nuvėliau mobiliukui dėkliuką - gavosi iš karto ir sakyčiau neprastai. aišku su palopymu dar teks pasedėti hihihi.gif formą pasidariau iš vienkartinės lėkštės - jos biški "laminuotos" tai nesusivarė kaip kartonas. biški pavėlus ant formos ją ištraukiau ir vėliau bambuku be jos - ir vidinės pusės tarpusavy nesusivėlė irnesakyk.gif
bandžiau daryti "zagatovkes" - pavelti kilimėlį ir iš jo iškarpytą gėlytę privelti prie kito pagrindo - gaal kiek geriau nei šiaip dėti iškarto. tik forma, žinoma pasikraipė...ne taip kaip kažkurios čia buvo vilioletinė piniginė su idealių kontūrų balta gėlyte blush-anim-cl.gif
na, kai tik turėsiu progą tai pasigyrimui įkelsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 28 birželio 2006 - 08:24
QUOTE(linada @ 2006 06 28, 06:20)
ne taip kaip kažkurios čia buvo vilioletinė piniginė su idealių kontūrų balta gėlyte blush-anim-cl.gif

jei paguos,- idealiu konturu gelyte pagaminta pramoniniu budu ir brangiai pirkta blush2.gif Ir priveliejant kazkodel taip ziauriai nesikraipo kaip 'naminiai' gabaleliai (neseniai privelinejau kablelio formos gabaliukus,- gavosi demes ir tiek).

Vakar nusipirkau spalvota shilkini shali (spec nunofeltingui), vilnos, paruoshtu baltu ornamentu, dazhu shilkui,- konstruosiu shalika... isbandziau jau dazhus shilkui,- fantastika su jais vilnele dazyt thumbup.gif Tikiuosi, pavyks, butu baisiai gaila sugadintu medziagu ax.gif
Atsakyti
Pora karolių:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 06 28, 10:00)
jei paguos,- idealiu konturu gelyte pagaminta pramoniniu budu ir brangiai pirkta blush2.gif Ir priveliejant kazkodel taip ziauriai nesikraipo kaip 'naminiai' gabaleliai (neseniai privelinejau kablelio formos gabaliukus,- gavosi demes ir tiek).

Vakar nusipirkau spalvota shilkini shali (spec nunofeltingui), vilnos, paruoshtu baltu ornamentu, dazhu shilkui,- konstruosiu shalika... isbandziau jau dazhus shilkui,- fantastika su jais vilnele dazyt thumbup.gif  Tikiuosi, pavyks, butu baisiai gaila sugadintu medziagu ax.gif

friends.gif paguodė.... biggrin.gif

lauksim šalio wink.gif

Atsakyti