Aciu, aciu mergaites bet ideja ne mano, kazkur Internete maciau tokius papuosalus, bet, deja, neissaugojau, o dabar negaliu rasti
QUOTE(VITA_V @ 2006 06 27, 11:51)
Nu, saunuoles mergaites, tiek grozybiu pridaret
As ir pasigirsiu naujais karoliais
As ir pasigirsiu naujais karoliais
grazu ir nenuobodu
QUOTE(VITA_V @ 2006 06 27, 15:55)
Aciu, aciu mergaites bet ideja ne mano, kazkur Internete maciau tokius papuosalus, bet, deja, neissaugojau, o dabar negaliu rasti
o manai kad kitos čia tokios originalios pas mane pilnas kompas tų idėjų - mano galvelė nėra labai jau originali
QUOTE(neaiski @ 2006 06 27, 17:06)
Gal zinot ,kur tokiu kaproniniu kaspineliu yra pirkti Kaune?
Ne atlasiniu,bet panasiu kaip VITOS V siauru kaproniniu.Ieskojau urme,neradau.
jaučiu,kad kalbi apie šifonines tai jų turėtum rasti bet kurioj audinių parduotuvėj
QUOTE(linada @ 2006 06 27, 17:02)
o manai kad kitos čia tokios originalios pas mane pilnas kompas tų idėjų - mano galvelė nėra labai jau originali
QUOTE(neaiski @ 2006 06 27, 17:06)
Gal zinot ,kur tokiu kaproniniu kaspineliu yra pirkti Kaune?
Pasižiūrėk Rėdoj ir priešais buvusią Skalsą šalia Tauro batų taisyklos ir parduotuvės.
Vita, l. puikūs karoliai..........liuks
o idėjų pasisemti galima išties internete, ir visur aplink....
o idėjų pasisemti galima išties internete, ir visur aplink....
nuvėliau mobiliukui dėkliuką - gavosi iš karto ir sakyčiau neprastai. aišku su palopymu dar teks pasedėti formą pasidariau iš vienkartinės lėkštės - jos biški "laminuotos" tai nesusivarė kaip kartonas. biški pavėlus ant formos ją ištraukiau ir vėliau bambuku be jos - ir vidinės pusės tarpusavy nesusivėlė
bandžiau daryti "zagatovkes" - pavelti kilimėlį ir iš jo iškarpytą gėlytę privelti prie kito pagrindo - gaal kiek geriau nei šiaip dėti iškarto. tik forma, žinoma pasikraipė...ne taip kaip kažkurios čia buvo vilioletinė piniginė su idealių kontūrų balta gėlyte
na, kai tik turėsiu progą tai pasigyrimui įkelsiu
bandžiau daryti "zagatovkes" - pavelti kilimėlį ir iš jo iškarpytą gėlytę privelti prie kito pagrindo - gaal kiek geriau nei šiaip dėti iškarto. tik forma, žinoma pasikraipė...ne taip kaip kažkurios čia buvo vilioletinė piniginė su idealių kontūrų balta gėlyte
na, kai tik turėsiu progą tai pasigyrimui įkelsiu
QUOTE(linada @ 2006 06 28, 06:20)
ne taip kaip kažkurios čia buvo vilioletinė piniginė su idealių kontūrų balta gėlyte
jei paguos,- idealiu konturu gelyte pagaminta pramoniniu budu ir brangiai pirkta Ir priveliejant kazkodel taip ziauriai nesikraipo kaip 'naminiai' gabaleliai (neseniai privelinejau kablelio formos gabaliukus,- gavosi demes ir tiek).
Vakar nusipirkau spalvota shilkini shali (spec nunofeltingui), vilnos, paruoshtu baltu ornamentu, dazhu shilkui,- konstruosiu shalika... isbandziau jau dazhus shilkui,- fantastika su jais vilnele dazyt Tikiuosi, pavyks, butu baisiai gaila sugadintu medziagu
QUOTE(uups @ 2006 06 28, 10:00)
jei paguos,- idealiu konturu gelyte pagaminta pramoniniu budu ir brangiai pirkta Ir priveliejant kazkodel taip ziauriai nesikraipo kaip 'naminiai' gabaleliai (neseniai privelinejau kablelio formos gabaliukus,- gavosi demes ir tiek).
Vakar nusipirkau spalvota shilkini shali (spec nunofeltingui), vilnos, paruoshtu baltu ornamentu, dazhu shilkui,- konstruosiu shalika... isbandziau jau dazhus shilkui,- fantastika su jais vilnele dazyt Tikiuosi, pavyks, butu baisiai gaila sugadintu medziagu
paguodė....
lauksim šalio