Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

user posted imageManoji apyranke gelele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 29 rugpjūčio 2006 - 13:38
va koks dekoratyvinis kubasuser posted image
Atsakyti
Apie suktinukus neperseniausiai rašė. dedi vilną sluoksniais, skirtingų spalvų, sušlapini, susuki ir kočioji. Tada supjaustai peiliuku, skirtu popieriui pjaustyt ar šiaip kokių labai aštriu įrankiu. Gėlė velta šlapiai.
Atsakyti
user posted image

Va kokį fainuolį internete užmačiau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas:)
ko tai paskutiniu metu taip tylu veltinio temelej...

atgavom fotoaparata, tai giriuos eilini karta veltiniu:
rankine

user posted image

rankine 2

user posted image

Atsakyti
Nu ir aš pasigirsiu blush2.gif Vis svajojau batukus nuvelti ax.gif Pagaliau - mano pirmieji veltinukai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Diva,

O tu zvaigzdes formos rankine ant formos velei,ar iskirpusi susiuvai siules? g.gif
Atsakyti
viska veliu ant formu, kartais tik rankenas prisiuvu:)
Atsakyti
va dar ka tik pafotkinau. paskutine nuvelta, jau beveik isdziuvusi rankine:

http://public.fotki....s/p1019271.html

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 03 rugsėjo 2006 - 09:16
ax.gif o čia mano du paskutiniai darbeliai ax.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Aš tai siūlau guminį padą priklijuoti. Jei tokio avalynių taisykloj nerasit, tai galima panaudoti tą tokį įklota, kai į batų vidų dedam.
Turiu nuotrauką su tokiais batukais vienos vėlėjos, kur Doseth buvo kažkada nuorodą davus, bet neleidžia čia dėti nuotraukų.
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 09 03, 10:21)
saunuole!!!
Faini baciukai:) Turi patikt!!
smile.gif

mergaites, o gal turit ideju ka galima prisiut ar kaip prie paduko baciukams, kad jie neslystu- jei tokiems maziams, kurie tik mokosi vaiksciot, kad koju neissisukiotu, bo vilna visgi gerai slysta...a?

as tai sakau galima iskirpti is storesnes odos padukus ir prisiuti, arba nzn ar reali mano ideja, bet galima pabandyti vasko palasinti ant paduko kad butu kaip pirktiniuose blush2.gif ps. gal as cia visai nusipezejau lotuliukas.gif
Atsakyti