nieko naujo, bet kad puslapelis butu margesnis
]1[/URL]
Pasakykit kas nors :
vėliau paglvėlei užvalkaliuką ir vietomis ne iki galo gerai susivėlė (per trumpai matyt vėliau, todėl kai kur pasišiaušė ir pešasi vilna...) Ar įmanoma vėl sušlapint ir dar pavelti, ar jau jeigu išdžiūvo - baigtas kriukis ???
vėliau paglvėlei užvalkaliuką ir vietomis ne iki galo gerai susivėlė (per trumpai matyt vėliau, todėl kai kur pasišiaušė ir pešasi vilna...) Ar įmanoma vėl sušlapint ir dar pavelti, ar jau jeigu išdžiūvo - baigtas kriukis ???
As tai tokiais atvejais papesu ir paskui su adatelem pabaksnoju, ir vel slapiai daveliu.
Tikiuosi ne viena nesupyksit jeigu idesiu foto groziu kuriuos radau. Gal ka pastumes kazka panasaus sukurti :
Lape
Rankine
Lape
Rankine
Mano nuotraukos labai dideles , virs 1MB, jau ikeliau i Fotki. Bandysiu parodyti.
Papildyta:
Na, bandom ikelti mano jaulabai seniai daryta gelyte. Tarp kitko pacia pirmaja, Ji velta adatelemis.
Papildyta:
Oi, kokia diodele nuotrauka
Papildyta:
Na, bandom ikelti mano jaulabai seniai daryta gelyte. Tarp kitko pacia pirmaja, Ji velta adatelemis.
Papildyta:
Oi, kokia diodele nuotrauka
mano auskariukai is veltinio ir karoliuku
Mano pirmas blynas (tiksliau kamuoliukas ) iš vilnos Pagal mamos užsakymą dariau jos draugei, o dabar mama prašo, kad draugei padaryčiau nauja, o šiuos karolius nori pasilkti sau
Sveikutes,
Na profesionalios tasiuku velejos, paaiskinkite kaip jus veliate tasiukus. T.y. man rupi kaip jums veliant tasiuka be siuliu sukimba jo sonai. Na nesigauna man , nors tu ka! Viskas kociojant veliasi gerai, bet nesukimba siules ir tiek, be to paciuozia sluoksniai. Ka darau ne taip.? Beje, gal jus tasiuku nekociojat? Girdejau, kad juos galima velti ant formos. Is ko tada turi buti padaryta forma?
Na profesionalios tasiuku velejos, paaiskinkite kaip jus veliate tasiukus. T.y. man rupi kaip jums veliant tasiuka be siuliu sukimba jo sonai. Na nesigauna man , nors tu ka! Viskas kociojant veliasi gerai, bet nesukimba siules ir tiek, be to paciuozia sluoksniai. Ka darau ne taip.? Beje, gal jus tasiuku nekociojat? Girdejau, kad juos galima velti ant formos. Is ko tada turi buti padaryta forma?
Man tai mįslė - kaip reikia "pabaigti velti rankomis" ???
gal galit kas nors paaiskinti kaip suvelti toki vyniotini...maciau pas daug ka karoliuose toki kringeli....nezinau ar aisku ko as noriu..... bet gal kuri nors supratot?
turiu omenyje toki
tikiuosi darbelio autore nesupyks kad as juo pasinaudojau
tikiuosi darbelio autore nesupyks kad as juo pasinaudojau
QUOTE(Margareta @ 2006 08 29, 13:55)
Pasiklok skirtingų spalvų vilną sluoksniais. Sušlapink muilinu vandeniu. Susuk gautą "blyną" į suktinuką/dešrytę ir toliau velk kaip dešrą: kočiok ant stalo arba tarp delnų, kol susivels, bus kieta. Išdžiovink ir supjaustyk. Pjaustymui gerai tinka peiliukas tapetams pjaustyti, nes su žirklėm sukarpyti nepavyks. Sėkmės.