Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

nieko naujo, bet kad puslapelis butu margesnis biggrin.gif
user posted image]1[/URL]
Atsakyti
Pasakykit kas nors :
vėliau paglvėlei užvalkaliuką ir vietomis ne iki galo gerai susivėlė (per trumpai matyt vėliau, todėl kai kur pasišiaušė ir pešasi vilna...) Ar įmanoma vėl sušlapint ir dar pavelti, ar jau jeigu išdžiūvo - baigtas kriukis ??? g.gif
Atsakyti

As tai tokiais atvejais papesu ir paskui su adatelem pabaksnoju, ir vel slapiai daveliu.
Atsakyti
Tikiuosi ne viena nesupyksit jeigu idesiu foto groziu kuriuos radau. Gal ka pastumes kazka panasaus sukurti :
Lape
user posted image
Rankine
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mano nuotraukos labai dideles , virs 1MB, jau ikeliau i Fotki. Bandysiu parodyti. g.gif
Papildyta:
Na, bandom ikelti mano jaulabai seniai daryta gelyte. Tarp kitko pacia pirmaja, Ji velta adatelemis.
user posted image
Papildyta:
Oi, kokia diodele nuotrauka schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
mano auskariukai is veltinio ir karoliuku blush2.gif user posted image
Atsakyti
Mano pirmas blynas (tiksliau kamuoliukas biggrin.gif ) iš vilnos blush2.gif Pagal mamos užsakymą dariau jos draugei, o dabar mama prašo, kad draugei padaryčiau nauja, o šiuos karolius nori pasilkti sau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes,

Na profesionalios tasiuku velejos, paaiskinkite kaip jus veliate tasiukus. T.y. man rupi kaip jums veliant tasiuka be siuliu sukimba jo sonai. Na nesigauna man , nors tu ka! Viskas kociojant veliasi gerai, bet nesukimba siules ir tiek, be to paciuozia sluoksniai. Ka darau ne taip.? Beje, gal jus tasiuku nekociojat? Girdejau, kad juos galima velti ant formos. Is ko tada turi buti padaryta forma?
g.gif
Atsakyti
Man tai mįslė - kaip reikia "pabaigti velti rankomis" ???
Atsakyti
gal galit kas nors paaiskinti kaip suvelti toki vyniotini...maciau pas daug ka karoliuose toki kringeli....nezinau ar aisku ko as noriu..... g.gif blush2.gif bet gal kuri nors supratot? ax.gif
Atsakyti
turiu omenyje toki user posted image

tikiuosi darbelio autore nesupyks kad as juo pasinaudojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2006 08 29, 13:55)
turiu omenyje toki user posted image
tikiuosi darbelio autore nesupyks kad as juo pasinaudojau  4u.gif

Pasiklok skirtingų spalvų vilną sluoksniais. Sušlapink muilinu vandeniu. Susuk gautą "blyną" į suktinuką/dešrytę ir toliau velk kaip dešrą: kočiok ant stalo arba tarp delnų, kol susivels, bus kieta. Išdžiovink ir supjaustyk. Pjaustymui gerai tinka peiliukas tapetams pjaustyti, nes su žirklėm sukarpyti nepavyks. Sėkmės.

4u.gif
Atsakyti