Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(mari4 @ 2006 08 21, 15:06)
jei tau tinka bet kokia vilna - tai dar mazai patirties turi  smile.gif merinosu vilna ne visa veliasi.

visai nesvarbu, kad grazius karolius veli - tokie atrodo nuotraukose. darau prielaida, kad tavo karoliu detales gali buti minkstos del blogai besiveliancios vilnos - va tau ir skirtumas  smile.gif

Nu tai kad ne mirksiukas.gif Iš visų, kiek tik turėjau spalvų, merinosinė buvo tik viena rolleyes.gif

QUOTE(*Diva* @ 2006 08 21, 15:41)
o del vilnos- as irgi anksciau sakiau, kad dar idomiau siurkstesne. Juolab, kad ji man nekainavo-teta augina avis ir galiu veztis kiek tik noriu..
Bet pabandzius dirbti su merinosu- skirtumas isties didelis ir po to nebesinori su siurkscia dirbt ir daiktai ne tokie dailus gaunasi. bet dekorui siurksti vilna visai neblogai, tik irgi sudetingiau su ja susitvarkyti. va paskutiniame komplekte maisiau merino ir siurkscia, tai jos kadangi nevienodai veliasi, tai problematiska.. viena vertus siurksti graziai susibangavo, kita vertus- ne visuur prisivele, nes merino zymiai greiciau sukimba, o siurksti per ta laika nespeja isivelt i gamini. reikia ar su adatelem "padeti" jai sukibti ar siaip kokiu gudrybiu imtis..

Gerai jau gerai. Tebūnie - aš nepatyrusi. Žinau, kad vilna veliasi skirtingai ir su vienos rūšies vilna reikia daugiau pavargti, nei su kitos. Bet vis tiek man liežuvis neapsiverčia ant kokios nors vilnos sakyti, kad ji bloga ir mesti ją lauk mirksiukas.gif
Atsakyti
na va kol as atejau- jau issiaiskinot pacios:) aha, nuorodos kazkaip nustojo veikusios. bet mano darbus visad galima paziureti parasiuke.smile.gif

O del manekenu- kazka radau. jei kam idomu- dalinuosi:

http://www.season.ru...manek_lusi.html
http://club.osinka.r...

o del rulle- pasiziuresiu butinai:) aciu:)
Atsakyti
na manau uzplus naujokes veltinio temuke doh.gif cia mano pirmas darbelis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
blush2.gif čia mano kvietka,labai nevykus,bet buvo įdomu pabandyti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Pasigirsiu truputuką ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

štai tokie ridikiuliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 08 23, 14:41)
thumbup.gif  wub.gif  ridikiuliai
as supykus dvi geles nuveliau kol vaikis miegojo..... uzsikabinau po ilgos pertraukos doh.gif gaila fotiko neturiu - kaip mat pasigirciau ax.gif

Ridikiuliai tikrai labai faini !!!! thumbup.gif thumbup.gif

O as geles irgi veliau tongue.gif Ir uzmirsau pasigirt ax.gif
Tai giriuosi siandien biggrin.gif (butum arciau ir tavasias nufotkinus ideciau biggrin.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 23 rugpjūčio 2006 - 14:42
Ech na tokiais karoliais irgi ner ko girtis bet taip noris parodyt kad ne vietoj stovim tongue.gif

Dovana mazai panelytei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2006 08 23, 14:52)
thumbup.gif  Super, ypač trečias.
O kaip tas rankenas šonuose privelti ? (įtariu, durnas klausimas, bet man niekaip neišeina...)

Ačiū už pagyras mirksiukas.gif

Dėl rankenų: kaip kas daro, šito trečio tašiuko aš perveriau ir galu sprisiuvau iš blogos pusės. O priveliu tai taip: pirma suveliu rankenas ir palieku galus nesuveltus, tada veliant rankinę uždedu pirmą sluoksnį vilnos, tada rankenas, tada visus kitus sluoksniu ir veliu kartu su rankine...

HEIKI HEIKI, visų jūsų superiniai darbai , tikrai, baikit čia, aš irgi nuo papuošalų pradėjau, bet kažkaip šiuo metu rankinės...bet va vėl turiu sėst prie karolių, turiu papuošt drauges bigsmile.gif
Atsakyti
Jumi, labai gražūs karoliai wub.gif
O čia mano šiandieniniai. Bet man juose kažko trūksta unsure.gif Tik niekaip nesugalvoju ko doh.gif Gal jūs kuri sugalvosit? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
ui, ir vel kokiu groziu privelet thumbup.gif jumi gelyte labai smagi. as kaip tik veliu storas geles, man labai grazu, o cia jumi ideja plonos gelytes, idomiai atrodo thumbup.gif
o cia manosios:
rugiagele
user posted image

orandzine gele
user posted image

ir ruzava gelyte
user posted image

p.s. visos geles i plaukus smile.gif
Atsakyti
sveikos, tokiu groziu jus cia pridaret, kad ir man ideju kilo darbeliams smile.gif
norit papasakosiu, kaip as veltini veliau, gal pasijuoksit smile.gif
tas buvo pries 1.5 metu, kai mokiaus tekstiles magistranturoj, reikejo nuvelt mazdaug 1 kvadratinio metro dydzio veltini kilima, tai vilna pagal eskiza nudaziau ir isdeliojau ant didelio stalo, viska susukom ant sluotkocio i paklode ir kociojom. dirbom keturiese: as, mano mama, brolis ir brolio draugas, is viso 8 rankos. violetine vilna dazo, tai muilo putos violetines po virtuve taskosi, brolis tik susunka: rankas patraukt,- ir pila verdanti vandeni. kiek zinau technologija- po 0.5-1 valandos reikia issivyniot, paziuret, kaip gavosi, pataisyt ka reikia ir dar 1 val velti. juokinga buvo ziuret, kaip vyrukai kocioja, bet juokingiausia buvo, kai po 20 min sugavojau paziuret, kaip ten sekasi biggrin.gif va tada tai visi juokemes, nes ten, kur mama vele - nesusivele, o kur vaikinukai (per viduri) suvele i viena dideli guzula biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nebezinojau ka daryt, nes rytoj turejo buti perziura, is naujo perdaryt nebera galimybes, nes baigesi vilna. teko plesyt ir baigti velti su lygintuvu ir klijais biggrin.gif
bet galutinis variantas visai neblogas isejo, gaila, bet nemoku ikelt nuotraukos ax.gif
mergaites, gal praziurejau, bet kas galit pasakyt, kur galima nusipirkti velimo adatu, noriu pabandyt, bet nezinau is kur gauti. gal zino siaulietes?
buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2006 08 25, 12:24)
mergaites, gal praziurejau, bet kas galit pasakyt, kur galima nusipirkti velimo adatu, noriu pabandyt, bet nezinau is kur gauti. gal zino siaulietes?
buciau labai dekinga.

http://www.rankdarbi...e841e48397246f0
Čia galima nusipirkti visko vėlimui .
Atsakyti