Sveikos, merginos,
...gal aš čia ne į temą biškį...
bet norėjau paklausti gal jus domina
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 08 21, 13:25)
Mačiau vieną moterį, kuri metė į pakrūmę pakankamai didelį kuokštą vilnos ir sakė: "Šita niekam tikusi, nieko iš jos nepadarysi". Jai tik merinosų vilna, matyk, tiko Nesuprantu tokių žmonių. Man kuo puikiausiai susivelia ir gražiai atrodo ir kitokia
jei tau tinka bet kokia vilna - tai dar mazai patirties turi merinosu vilna ne visa veliasi.
visai nesvarbu, kad grazius karolius veli - tokie atrodo nuotraukose. darau prielaida, kad tavo karoliu detales gali buti minkstos del blogai besiveliancios vilnos - va tau ir skirtumas
QUOTE(Aura2005 @ 2006 08 21, 13:02)
Gerai kas turi laiko prie kompo pasedeti ir suranda. Mielai paieskociau temose, jei butu galimybes.
Aciu ir uz tiek
Aciu ir uz tiek
Kažkada prisėdau prie kompo paskaitinėt veltinių temas - susirast info norėjau. Aišku, pokalbių šiaip apie bele ką žymiai daugiau nei info. Sugaišau daug laiko, o naudos buvo mažoka. Būtų gerai kažkoks dalykas kaip patarimų santrauka.
Aš irgi po kursų nusipirkau vilnos ABC (Kaune), Gudra rekomendavo adatas odai - su jom tikrai karoliukai lengvai prasiduria. Maximoj nusipirkau tokios labai plonos gumytės. Ir suvėriau karoliukus. Žodžiu, pusiau eksperimento dėka gavosi štai toks mano pats pirmasis veltinukas....
Ausrine- grazu:)))
Mergaites, o dabar as paklausiu net nezinau ar i tema. O gal kuri kur mate ar galit pasiulyti ideja, kur gauti manekena:))) na labiausiai idomu galva, bet ir siaip jei papigiai praverstu veliant rubelius- na uzsiknisu namie ieskodama formu.. o ir dabar- kepka nuveliau, maniskiui ji per maza, tai vaika reiks eiti "skolintis"- norisi padovanoti daikta, kuris tiktu..
O galvos muliazas praverstu visokioms kepurems.. kojos jau pasidariau vaiko pagal kazkada Uups aprasyta metoda, nes pabodo ant jo kojos damusineti batukus.. Bet galvos nesugalvoju. sikart apvelinejau geliu vazona, bet cia tik is bedos tiko...
O koki megztuka irgi butu smagu ant manekeno velti...
Idejos welcome:)
o del vilnos- as irgi anksciau sakiau, kad dar idomiau siurkstesne. Juolab, kad ji man nekainavo-teta augina avis ir galiu veztis kiek tik noriu..
Bet pabandzius dirbti su merinosu- skirtumas isties didelis ir po to nebesinori su siurkscia dirbt ir daiktai ne tokie dailus gaunasi. bet dekorui siurksti vilna visai neblogai, tik irgi sudetingiau su ja susitvarkyti. va paskutiniame komplekte maisiau merino ir siurkscia, tai jos kadangi nevienodai veliasi, tai problematiska.. viena vertus siurksti graziai susibangavo, kita vertus- ne visuur prisivele, nes merino zymiai greiciau sukimba, o siurksti per ta laika nespeja isivelt i gamini. reikia ar su adatelem "padeti" jai sukibti ar siaip kokiu gudrybiu imtis..
Mergaites, o dabar as paklausiu net nezinau ar i tema. O gal kuri kur mate ar galit pasiulyti ideja, kur gauti manekena:))) na labiausiai idomu galva, bet ir siaip jei papigiai praverstu veliant rubelius- na uzsiknisu namie ieskodama formu.. o ir dabar- kepka nuveliau, maniskiui ji per maza, tai vaika reiks eiti "skolintis"- norisi padovanoti daikta, kuris tiktu..
O galvos muliazas praverstu visokioms kepurems.. kojos jau pasidariau vaiko pagal kazkada Uups aprasyta metoda, nes pabodo ant jo kojos damusineti batukus.. Bet galvos nesugalvoju. sikart apvelinejau geliu vazona, bet cia tik is bedos tiko...
O koki megztuka irgi butu smagu ant manekeno velti...
Idejos welcome:)
o del vilnos- as irgi anksciau sakiau, kad dar idomiau siurkstesne. Juolab, kad ji man nekainavo-teta augina avis ir galiu veztis kiek tik noriu..
Bet pabandzius dirbti su merinosu- skirtumas isties didelis ir po to nebesinori su siurkscia dirbt ir daiktai ne tokie dailus gaunasi. bet dekorui siurksti vilna visai neblogai, tik irgi sudetingiau su ja susitvarkyti. va paskutiniame komplekte maisiau merino ir siurkscia, tai jos kadangi nevienodai veliasi, tai problematiska.. viena vertus siurksti graziai susibangavo, kita vertus- ne visuur prisivele, nes merino zymiai greiciau sukimba, o siurksti per ta laika nespeja isivelt i gamini. reikia ar su adatelem "padeti" jai sukibti ar siaip kokiu gudrybiu imtis..
Ausrine na ir pazanga tavo saunuole einu ir as tave vytis sugalvojau kad namie nebeturiu kempines su kuria nugariuke pasitrint galeciau tai einu kokia nusivelsiu o jau kai baigsiu atiduosiu jusu teismui
QUOTE(*Diva* @ 2006 08 21, 13:20)
Labas mergaites:)
O as ir vel pasigirt nauju komplektuku:)
va jis:
http://images15.fotk...P1010012-vi.jpg
O va jis ant modeliuko- tiesa, skirtas mazesnei modeliukei, tai maniskiui liemene ir kepure buvo mazos.. na bet vis tiek pozavo linksmai:))):
http://images15.fotk...P1019128-vi.jpg
o kodel man raso kad jau nera tokios nuorodos
Diva, nematau tavo nuotraukyciu isitikinusi, tavo darbeliai super taip norisi paziureti
QUOTE(flame @ 2006 08 21, 18:05)
o kodel man raso kad jau nera tokios nuorodos
ir man tas pats
QUOTE(VITA_V @ 2006 08 21, 19:42)
ir man tas pats
taigi uzeikite ant *daiva* laisko
ten prie katino spauskite veltinis
ir ziurekite new nuotraukas
super