Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

HEiki heiki saunus darbai smile.gif
Tau ziuriu kaip ir man suktinukai laaabai patinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 08 20, 16:28)
HEiki heiki saunus darbai smile.gif
Tau ziuriu kaip ir man suktinukai laaabai patinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dėkui 4u.gif
Aha, labai patinka smile.gif Kažkaip smagiau juos daryti, o ir papuošaliukas įdomesnis gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif
Labas mergaites:)
O as ir vel pasigirt nauju komplektuku:)

va jis:
http://images15.fotk...P1010012-vi.jpg
user posted image

O va jis ant modeliuko- tiesa, skirtas mazesnei modeliukei, tai maniskiui liemene ir kepure buvo mazos.. na bet vis tiek pozavo linksmai:))):
http://images15.fotk...P1019128-vi.jpg
user posted image

Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 08 21, 11:20)
4u.gif

O va jis ant modeliuko- tiesa, skirtas mazesnei modeliukei, tai maniskiui liemene ir kepure buvo mazos.. na bet vis tiek pozavo linksmai:))):

NEREALU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir komplektukas, ir modeliukas wub.gif Kaip elfas iš pasakos wub.gif
Atsakyti
Vaje, kaip cia viskas grazu 4u.gif Tikiuosi ir as ka grazaus kada nuvelsiu. Neseniai buvau kursuose, ismokau velti. Truksta ziniu. Mergytes kokia zilka ar siulus naudojate karoliukams verti. Kaip isivaizduoju veriate su adata kiaurai karoliuka. As visai dar zalia tokiuose dalykuose, atleiskit uz zioplus klausimus blush2.gif Labai noriu nusivelti sau karolius.
O kaip vilna ABC parduotuveje Kaune, girdejau ji blogai veliasi? g.gif

Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 08 21, 12:20)
4u.gif

http://images15.fotk...P1019128-vi.jpg
user posted image

fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Aura2005 @ 2006 08 21, 12:50)
Vaje, kaip cia viskas grazu 4u.gif Tikiuosi ir as ka grazaus kada nuvelsiu. Neseniai buvau kursuose, ismokau velti. Truksta ziniu. Mergytes kokia zilka ar siulus naudojate karoliukams verti. Kaip isivaizduoju veriate su adata kiaurai karoliuka. As visai dar zalia tokiuose dalykuose, atleiskit uz zioplus klausimus blush2.gif Labai noriu nusivelti sau karolius.

Aura2005 tikiuosi nepriimsi mano posto kaip nedraugisko blush2.gif
Tiesiog ....i VISUS savo uzduotus klausimus TIKRAI gali rasti atsakymus veltinio temose. Jeigu vel is naujo i juos atsakineti reikes kokiu keliu puslapiu o jau ir taip tas pats per ta pati ir kai reikia surasti isties naudinga informacija tenka ilgokai pasedeti drinks_cheers.gif SUprantu kad visos buvom naujokes,bet ...
Atsakyti
[quote=*Diva*,2006 08 21, 13:20]
4u.gif

Diva, komplektukas nerealus wub.gif wub.gif wub.gif . Šauniai pavyko !!!!!!!!!!
Atsakyti

Gerai kas turi laiko prie kompo pasedeti ir suranda. Mielai paieskociau temose, jei butu galimybes. g.gif
Aciu ir uz tiek verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Darbai neišpasakytai puikūs.
HEIKI HEIKI, be abejo,pardavinėk, superiniai papuošalai, o DIVA tavo komplektas..... thumbup.gif , matai, labai ir aš noriu tų liemenių , batukų, kepurių išmokt velt...tikiuosi per kursus pažengusiųjų, jei jie vyks g.gif l
Atsakyti
Labai gražūs jūsų darbeliai.
O aš pasigirti tuo tikrai negaliu...maža to, kad trys vaikai pastoviai valgyt reikalauja, tai dar katinas lenda prie vilnos, kandžioja.....bandžiau velti rankinuką, tačiau rankenų privelti nepavyko. Ką darysi, prisvilęs mano pirmas blynas gavosi... verysad.gif
Atsakyti
aciu, mergaites:)
as irgi- vienus daiktus veliu o dar kruva planuose..
O velti tai nesunku- tik praktikos reikia ir kantrybes- pradzioj gaunasi skyleti, brokuoti kreivi daiktai, o paskui jau vis geriau ir geriau. tik laiko turek..smile.gif

Aura- neisizeisk, laikas dabar visiems deficitas:))) O pasikartojanciu klausimu isties labai daug...O i tavo klausima- kamuoliukus galima pradurt yla arba stora adata- tada jau lengviau persiveria. na adata storu uzpakaliu is pradziu praduri, paskui ja, arba siek tiek plonesne pertrauki virvute.
Atsakyti
QUOTE(Aura2005 @ 2006 08 21, 11:50)

QUOTE(Aura2005 @ 2006 08 21, 13:02)
Gerai kas turi laiko prie kompo pasedeti ir suranda. Mielai paieskociau temose, jei butu galimybes. g.gif
Aciu ir uz tiek  verysad.gif

Nenusimink console.gif Kai pati daugiau paskaitinėti forume, pamatysi, kad visose temose taip yra. Ir pastebėsi, kad jei jau keletą kartų kažką aiškinai, tai visai nebesinori dar ir dar kartą kartoti mirksiukas.gif Tik nereikia įsižeisti - nė viena iš forumiečių nėra piktavališka mirksiukas.gif

Dėl vėrimo tai, manau, naudojam viską. Aš vėriau ir ant valo, ir ant spec. vielutės, ir ant storesnio siūlo, ir ant juostelės...
O dėl vilnos... Nežinau, kokia yra ABC parduotuvėje. Aš pati tai nesu tam dalykui labai išranki, man tinka visokia vilna drinks_cheers.gif Mačiau vieną moterį, kuri metė į pakrūmę pakankamai didelį kuokštą vilnos ir sakė: "Šita niekam tikusi, nieko iš jos nepadarysi". Jai tik merinosų vilna, matyk, tiko blink.gif Nesuprantu tokių žmonių. Man kuo puikiausiai susivelia ir gražiai atrodo ir kitokia mirksiukas.gif
Atsakyti