HEiki heiki saunus darbai
Tau ziuriu kaip ir man suktinukai laaabai patinka
QUOTE(Jumi @ 2006 08 20, 16:28)
Dėkui
Aha, labai patinka Kažkaip smagiau juos daryti, o ir papuošaliukas įdomesnis gaunasi
Labas mergaites:)
O as ir vel pasigirt nauju komplektuku:)
va jis:
http://images15.fotk...P1010012-vi.jpg
O va jis ant modeliuko- tiesa, skirtas mazesnei modeliukei, tai maniskiui liemene ir kepure buvo mazos.. na bet vis tiek pozavo linksmai:))):
http://images15.fotk...P1019128-vi.jpg
QUOTE(*Diva* @ 2006 08 21, 11:20)
O va jis ant modeliuko- tiesa, skirtas mazesnei modeliukei, tai maniskiui liemene ir kepure buvo mazos.. na bet vis tiek pozavo linksmai:))):
NEREALU Ir komplektukas, ir modeliukas Kaip elfas iš pasakos
Vaje, kaip cia viskas grazu Tikiuosi ir as ka grazaus kada nuvelsiu. Neseniai buvau kursuose, ismokau velti. Truksta ziniu. Mergytes kokia zilka ar siulus naudojate karoliukams verti. Kaip isivaizduoju veriate su adata kiaurai karoliuka. As visai dar zalia tokiuose dalykuose, atleiskit uz zioplus klausimus Labai noriu nusivelti sau karolius.
O kaip vilna ABC parduotuveje Kaune, girdejau ji blogai veliasi?
QUOTE(*Diva* @ 2006 08 21, 12:20)
http://images15.fotk...P1019128-vi.jpg
fantastika
QUOTE(Aura2005 @ 2006 08 21, 12:50)
Vaje, kaip cia viskas grazu Tikiuosi ir as ka grazaus kada nuvelsiu. Neseniai buvau kursuose, ismokau velti. Truksta ziniu. Mergytes kokia zilka ar siulus naudojate karoliukams verti. Kaip isivaizduoju veriate su adata kiaurai karoliuka. As visai dar zalia tokiuose dalykuose, atleiskit uz zioplus klausimus Labai noriu nusivelti sau karolius.
Aura2005 tikiuosi nepriimsi mano posto kaip nedraugisko
Tiesiog ....i VISUS savo uzduotus klausimus TIKRAI gali rasti atsakymus veltinio temose. Jeigu vel is naujo i juos atsakineti reikes kokiu keliu puslapiu o jau ir taip tas pats per ta pati ir kai reikia surasti isties naudinga informacija tenka ilgokai pasedeti SUprantu kad visos buvom naujokes,bet ...
[quote=*Diva*,2006 08 21, 13:20]
Diva, komplektukas nerealus . Šauniai pavyko !!!!!!!!!!
Diva, komplektukas nerealus . Šauniai pavyko !!!!!!!!!!
Sveikos,
Darbai neišpasakytai puikūs.
HEIKI HEIKI, be abejo,pardavinėk, superiniai papuošalai, o DIVA tavo komplektas..... , matai, labai ir aš noriu tų liemenių , batukų, kepurių išmokt velt...tikiuosi per kursus pažengusiųjų, jei jie vyks l
Darbai neišpasakytai puikūs.
HEIKI HEIKI, be abejo,pardavinėk, superiniai papuošalai, o DIVA tavo komplektas..... , matai, labai ir aš noriu tų liemenių , batukų, kepurių išmokt velt...tikiuosi per kursus pažengusiųjų, jei jie vyks l
Labai gražūs jūsų darbeliai.
O aš pasigirti tuo tikrai negaliu...maža to, kad trys vaikai pastoviai valgyt reikalauja, tai dar katinas lenda prie vilnos, kandžioja.....bandžiau velti rankinuką, tačiau rankenų privelti nepavyko. Ką darysi, prisvilęs mano pirmas blynas gavosi...
O aš pasigirti tuo tikrai negaliu...maža to, kad trys vaikai pastoviai valgyt reikalauja, tai dar katinas lenda prie vilnos, kandžioja.....bandžiau velti rankinuką, tačiau rankenų privelti nepavyko. Ką darysi, prisvilęs mano pirmas blynas gavosi...
aciu, mergaites:)
as irgi- vienus daiktus veliu o dar kruva planuose..
O velti tai nesunku- tik praktikos reikia ir kantrybes- pradzioj gaunasi skyleti, brokuoti kreivi daiktai, o paskui jau vis geriau ir geriau. tik laiko turek..
Aura- neisizeisk, laikas dabar visiems deficitas:))) O pasikartojanciu klausimu isties labai daug...O i tavo klausima- kamuoliukus galima pradurt yla arba stora adata- tada jau lengviau persiveria. na adata storu uzpakaliu is pradziu praduri, paskui ja, arba siek tiek plonesne pertrauki virvute.
as irgi- vienus daiktus veliu o dar kruva planuose..
O velti tai nesunku- tik praktikos reikia ir kantrybes- pradzioj gaunasi skyleti, brokuoti kreivi daiktai, o paskui jau vis geriau ir geriau. tik laiko turek..
Aura- neisizeisk, laikas dabar visiems deficitas:))) O pasikartojanciu klausimu isties labai daug...O i tavo klausima- kamuoliukus galima pradurt yla arba stora adata- tada jau lengviau persiveria. na adata storu uzpakaliu is pradziu praduri, paskui ja, arba siek tiek plonesne pertrauki virvute.
QUOTE(Aura2005 @ 2006 08 21, 11:50)
QUOTE(Aura2005 @ 2006 08 21, 13:02)
Gerai kas turi laiko prie kompo pasedeti ir suranda. Mielai paieskociau temose, jei butu galimybes.
Aciu ir uz tiek
Aciu ir uz tiek
Nenusimink Kai pati daugiau paskaitinėti forume, pamatysi, kad visose temose taip yra. Ir pastebėsi, kad jei jau keletą kartų kažką aiškinai, tai visai nebesinori dar ir dar kartą kartoti Tik nereikia įsižeisti - nė viena iš forumiečių nėra piktavališka
Dėl vėrimo tai, manau, naudojam viską. Aš vėriau ir ant valo, ir ant spec. vielutės, ir ant storesnio siūlo, ir ant juostelės...
O dėl vilnos... Nežinau, kokia yra ABC parduotuvėje. Aš pati tai nesu tam dalykui labai išranki, man tinka visokia vilna Mačiau vieną moterį, kuri metė į pakrūmę pakankamai didelį kuokštą vilnos ir sakė: "Šita niekam tikusi, nieko iš jos nepadarysi". Jai tik merinosų vilna, matyk, tiko Nesuprantu tokių žmonių. Man kuo puikiausiai susivelia ir gražiai atrodo ir kitokia