Heiki Heiki, shaunus darbeliai. Man ypach kutosiukiniai auskarai patiko. Tu juos ishkarto ant shniurelio apvelei, ar jau nuveltus suverei?
Etnamliv, sunku patikėti, kad tai pirmas bandymas, kamuoliukai labai gražiai suvelti
Heiki Heiki, papuošalai labai gražūs!
QUOTE(Etnamliv @ 2006 08 16, 12:04)
Stai ir mano pirmasis bandymas
Labai gražu Kaip sniego gniūžtės Aš šiandien irgi baigsiu vėrinuką iš baltų veltinukų Pasirodysiu, jei bus internetas namie
QUOTE(Minesota @ 2006 08 16, 12:35)
QUOTE(Endendu @ 2006 08 16, 12:33)
Heiki Heiki, shaunus darbeliai. Man ypach kutosiukiniai auskarai patiko. Tu juos ishkarto ant shniurelio apvelei, ar jau nuveltus suverei?
Ačiū, merginos
Auskarus suvėriau nuveltus
Plūšėjau dvi dienas. Štai kas gavosi: pirties kepurės jam ir jai.
"Jai" kepurikė labai šauni, dar ir bulbulų prisiuvai ane?,o "Jam" kodi su žvaigžde ? gerai atrodo abi ar naudoji?
QUOTE(Jūružė @ 2006 08 16, 13:50)
Plūšėjau dvi dienas. Štai kas gavosi: pirties kepurės jam ir jai.
Saunios kepuraites
QUOTE(Gemzza @ 2006 08 16, 13:13)
"Jai" kepurikė labai šauni, dar ir bulbulų prisiuvai ane?,o "Jam" kodi su žvaigžde ? gerai atrodo abi ar naudoji?
Padovanojau abi, vežiau lauktuvių tokiems užkietėjusiems pirtininkams.
O žvaigždė, tai kad raudonos vilnos buvo likutis, tai nieko kt.nesugalvojau.
Papildyta:
Ar galėtumėte kas nors aprašyti kaip reikia dažyti vilną. Taip žingsnis po žingsnio Varčiau, visas veltinio temas, vos akys neišvarvėjo. Bet vis po trupinį patarimų. Aš noriu nudažyti, tik nukirptą vilną. Ar reikia ją plauti prieš dažant, kaip dažus paruošti ir t.t. Labai prašau
nu šaunuolės mergaitės - super gėlytėss, kepurytės ir pirmieji karoliai : taip pakurstot pavydą ir norą vėl prie vilnos prisėsti...
QUOTE(lorra @ 2006 08 16, 12:01)
merginos gal kas zinote kur gauti dazu vilnai dazyti. Ar buna ryskiu spalvu
Siūlyčiau parašyti asmeninę žinutę mari4 su šiuo klausimu
QUOTE(Jūružė @ 2006 08 16, 14:34)
Ar galėtumėte kas nors aprašyti kaip reikia dažyti vilną. Taip žingsnis po žingsnio Varčiau, visas veltinio temas, vos akys neišvarvėjo. Bet vis po trupinį patarimų. Aš noriu nudažyti, tik nukirptą vilną. Ar reikia ją plauti prieš dažant, kaip dažus paruošti ir t.t. Labai prašau
Vilną plauti prieš dažymą reiktų, jei ji labai nešvari ir "riebi" , nes jei vilna apyšvarė tai skalaujant jau nudažytą galima į vandenį įpilti vilnos skalbiklio ir vilna bus ir nudažyta ir išskalbta
O dažus ruošti naudojantis instrukcija, kuri būna ant pakuotės.
Aš dažau taip:
Dažus ištirpinu šiltame vandenyje, mažame indelyje.
Dažymo puodą pripilu vandens (tiek, kad sumerkta vilna apsisemtų) ir kaitinu.
Kai vanduo beveik užverda į puodą pilu acto esensiją ir , jei reikia druską (dažų užfiksavimui).
Tada supilu dažus ir viską išmaišau.
Sumažinu ugnį iki minimalios liepsnos ir merkiu vilną.
Truputį pakaitinu ir nešu puodą į balkoną.
Palaukiu, kol turinys visiškai atšals.
Tada skalauju vilną (užpili vandenį, nupili...), kol vanduo tampa švarus
Aš dar vilną gręžiu skalbyklėje, bet šiaip tausojant nuo susivėlimo to nereikėtų daryti ir palikti vilną nusivarvėti .
Tai va taip vyksta mano dažymas.
Tikiuosi dabar bus aiškiau
Labai gražios kepurės Aš irgi noriu pabandyti nuvelti kokią kepurę, bet vis nedrįstu
Štai mano karoliai
Štai mano karoliai
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 08 16, 19:17)
Labai gražios kepurės Aš irgi noriu pabandyti nuvelti kokią kepurę, bet vis nedrįstu
Štai mano karoliai
Štai mano karoliai
Super atrodo
O ka tu dejai i tarpukus?
Idomu